Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Az LG BD570 képét is dicsérték a tesztekben.
Sajnos én még ezt kipróbálni nem tudtam, mert még nincs plazmám, csak egy 55ös crt-n nézem, de azon jó képe van
Szombaton viszem haverhoz és nála megnézzük mit tud egy Panasonic plazmán.
Amúgy az LG-nek jobb a média lejátszó része, mint a Panasonic-é, én azt olvastam.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Zanik
addikt
Hát pont ez az, hogy valamiért azt gyanítom, hogy az ilyen összvér rendszerek nem képesek olyan minőségű szolgáltatást nyújtani az egyes funkciókra, mint egy célhardver (blu-ray lejátszó). Azt hiszem maradok annál, hogy BD-re BD-lejátszó, egyéb médiára külön médialejátszó. De azért még keresek tesztet róla!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Igen, a BD670 az egyik amit nézegetek. A Pana cuccait is dicsérik pár helyen, főleg képminőség szempontjából, ám az extra funkciói valamivel gyengébbek (viszont van olyan modelljük, ami tud .flac-ot is). Közben rájöttem, hogy mivel sok DVD-m is van, ezért az upscaling minősége sem mindegy. Szerintem olvasok pár külföldi tesztet, hátha kiemelik valamelyiket ebből a szempontból.
Természetesen hallottam már a HD Dune, valamint az Oppo cuccokról is, de nekem kicsit túl drágák, valami olcsóbb megoldást keresnék. Szerintem valami középkategóriás BD-playert fogok kombinálni egy Sigma procis médialejátszóval. Van elég HDMI bemenet az erősítőmön.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
dudzsi
tag
Pont ma akartam hivni öket, csak 12 és 13 között kajálnak én meg 12:30 akartam hivni. Aztán el is felejtettem. Itthon meg már a frissités fogadott. Azért vicces mert külföldi forumokon már régota irták hogy ez nem müködik. Na de ez már nem számit. Remélem most már nem lessz rossz frissités ami gajra vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest