Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

(#431) pomk
    Azt szoktam hogy az ilyet odaadom pl nővéremnek hogy olvassa már fel nekem. próbáld ki! Kinyulsz rajta hogy bár a szavakat ki tudják olvasni de fogalmuk sincs mit olvasnak és képtelenek értelmezni. :D

(#432) Da Shep
    Szerintem minden fegyver jó annak aki az adott stílust szereti. Kivéve a kirkhammer meg a wheel. Azok rohadt lassúak szal aki azokat szereti annak nem elég nehéz a játék de még tovább akarja szopatni magát. :)

(#433) Rigormortiis
    Köszönöm a pontosítást! félig fejből írtam. De ezért vagyunk itt. Mindig van aki megmondja a pontos infót.

(#435) Rigormortiis
    Én leragadtam a hunter axe-nál és nem is tervezem lecserélni. Próbáltam de csak az az ami minden téren tetszik. Talán még a kasza ami jó lenne.
    Dlc-be meg a beast cutter tetszik de annyira az sem hogy használjam.

(#436) biceps
    majd mikor úton leszel hogy megcsináld ezt a mellékszálat már nem fog ilyen bonyolultnak tűnni. :)
    A fickó meg onnan ismerhető fel amit djuree is írt meg be van kötve a feje fáslival és nincs nagyon túlöltözve.
    Én igazából nem is beszéltem vele mert láttam hogy falatozik valamit és gondoltam ellenség, ezért próbáltam adni neki egy packstab-et...

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák