- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
(#431) pomk
Azt szoktam hogy az ilyet odaadom pl nővéremnek hogy olvassa már fel nekem. próbáld ki! Kinyulsz rajta hogy bár a szavakat ki tudják olvasni de fogalmuk sincs mit olvasnak és képtelenek értelmezni.(#432) Da Shep
Szerintem minden fegyver jó annak aki az adott stílust szereti. Kivéve a kirkhammer meg a wheel. Azok rohadt lassúak szal aki azokat szereti annak nem elég nehéz a játék de még tovább akarja szopatni magát.(#433) Rigormortiis
Köszönöm a pontosítást! félig fejből írtam. De ezért vagyunk itt. Mindig van aki megmondja a pontos infót.(#435) Rigormortiis
Én leragadtam a hunter axe-nál és nem is tervezem lecserélni. Próbáltam de csak az az ami minden téren tetszik. Talán még a kasza ami jó lenne.
Dlc-be meg a beast cutter tetszik de annyira az sem hogy használjam.(#436) biceps
majd mikor úton leszel hogy megcsináld ezt a mellékszálat már nem fog ilyen bonyolultnak tűnni.
A fickó meg onnan ismerhető fel amit djuree is írt meg be van kötve a feje fáslival és nincs nagyon túlöltözve.
Én igazából nem is beszéltem vele mert láttam hogy falatozik valamit és gondoltam ellenség, ezért próbáltam adni neki egy packstab-et..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Fujifilm X
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest