Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Én nagyon tartottam a játéktól és a kezdeti lelkesedés után voltak olyan boss-ok, ahol totál kiborultam, hogy ez nem fog menni. De csak leküzdöttem minden akadályt és végigvittem. Az utolsó boss úgyis a leggusztustalanabb szerintem, csak hogy meghozza ma kedvedet.
Ott már megvan az elérhető legjobb páncél és fegyver, nem tudsz már igazán hova fejlődni. Szóval ott már csak saját magadra számíthatsz.
-
PTM
aktív tag
Black Loong
Nekem is nehézkes volt, mert a sziklákat nem találtam meg időben, vagy már össze is törte őket. Nekem az ugrás és dodge segített, talán annyi, hogy ne hullámtól kifelé, hanem befelé könnyebb. A chapter 2 főbosshoz ez nem ad semmit, ide bármikor visszajöhetsz. Chapter 2 főboss
Ehhez egy másik tágy segít. A vaddisznós küldetés ill. Fuban után kapsz egy vesselt, ami kiszedi a homokviharos fázisból. Ha még jó állapotban vagy, akkor utána kb. bucira lehet verni, de mindenképp rengetget segít. Mindkettőben könnyít a szobros küldetés.
Hat Buddha szemgolyót kell összegyűjteni, legyőzni a titkos bosst, és kraftolhatsz a végén egy erősebb botot. Most én is a Ragnarökkel folytatom, hát... annak idején abbahagytam, és tegnap derült ki, hogy csak a végső összecsapás maradt a sztoriból. Szuperül fut a Pro gépen, iszonyú profi az egész, de hogy milyen patikamérlegen kiszámolt, steril egy játék. Ráadásul pikk-pakk levertek benne, de majd visszaszokom az irányításba.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
[link]
Én is szívtam kicsit, de ha kívárod a sziklán a 3-vagy negyedik ütemet, (csapás) aztán mész neki addig szépen háromszög nyomod míg 3 chargeolt heavy fel nem tölt (amúgy van 4 is!) aztán csak heavy-vel csapatod neki, de az ütem kombójára figyelj! Hallod én még a végére sem értem, és vagy 260 óránál járok! Volt boss ami 10x vagy 20x- ra sikerült, de csak meglett! Engem ez nem idegesít fel annyira inkább most a resi4-ben (az öregasszonyok) de azon is túl vagyok na de a resi sokkal jobban agyfaszt kaptam mint itt.. Amúgy néha másnap kezdem tiszta fejjel pihenten kb elsőre ment is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest