Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Piratebay-ről miért nem tudok letölteni? Mikor megnyitja a klienst, és ugye kiválasztanám, hogy melyik fájlokat akarom letölteni, akkor nincs egy db. fájl sem, és nem is indul el a letöltés. De még a mérete sincs ott, nem tudom mi a problémája. Szóval hogy tudnék letölteni? Másik kliens kell (utorrentet használok)?
szerk.: látom van ez a magnet linkes dolog, az hogy működik? néztem youtubon videót de nem jön össze.
rt06: okés, köszi, akkor várok.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Van egy kis problémám, amire nem tudok rájönni h. mi a baj, és már nagyon zavar. Ha elindítom a torrent kliensem, és elkezdek letölteni kb. 10 másodperc múlva megszakad a netem, ezt mindig csinálja, ha routeren újracsatlakozok és bezárom a klienst, akkor nem szakad meg?!
Tudnátok adni pár tanácsot, hogy mit kéne átnéznem?Köszi!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Itthon az én gépem és a báttyámé közvetlen van összekötve (router nélkül, a modem bátyám gépébe megy onnan meg megy egy utp hozzám és ő nála a gépben van megosztva a net) és most pedig vettem egy routert, hogy normálisan meglegyen csinálva itthon a hálózat, namost az a baj, hogy a báttyám nem tud torrenttel letölteni ha routerrel van megosztva a net, ez szerintetek miért van?
A router biztos jó mert internet van mind a kettő gépen, csak torrenten nem lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asszociációs játék. :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Parfüm topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Diablo IV ! Battlenet GIFT !
- Windows 8 Pro 64bit angol dobozos 4GB-os pendriveon
- Windows 10 / Windows 11 Pro Retail digitális licensz
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Office 16-19-21 ONLINE