Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
Hi mindenki
Szóval nagyon új ez nekem, 2 napja olvasgatok erről az egészről...holott már évekkel ezelőtt is hallottam róla.
Nem húzom nagyon hosszúra.
Tehát ha 5.000€ az erre a dologra szánt összegem, mi az amibe ésszerűen belevágjak?....ha van ilyen jelen napjainkban?...
- bányászat?....olvasom nem nagyon éri meg...akár magamnak veszek célhardvert vagy bérelek"?"
- egyszerűen csak vásároljak ennyi pénzért Bitcoint?..feleségemnek már vázoltam, rendkivül furcsán nézett...természetesen semmit sem értett belőle amit elmondtam neki és feltette a kérdést, hogy akkor miért nem csinálja ezt mindenki? a szomszéd, a boltos stb...Németországban élünk, nem tudom ez mennyiben befolyásolja az eltervezett dolgaimat.
2 napja olvasom itt ph-n a dolgokat, van ami érthető teljesen van ami még 2 nap után is kinai, pláne a röviditéseitek miatt.
Olvastam összefoglalót, olvasom ki hol tartja a dolgait, mivel bányászik, mennyit keres, hol váltja stb.
Egy szónak is száz a vége! Mi a francot kezdjek 5K €-val ( MAX!!, de lehet ettől kevesebbel próbálkoznék először...!...vagy hagyjam a francba az egészet? )
Lehet volt már sok ilyen különös iromány, mint most az enyém...nem tudom, visszaolvasásom közbe nem találkoztam ilyennel.
Most jöhet a kérdés, miért pont itt teszem fel?!
Azért, mert más oldalakat nem ismerek a ph-n kivül...pár éve már itt vagyok..szinte csak read only módban.thx
Totál részletes, nehéz felfogásúaknak szánt irományokat találhatok a neten?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest