Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1966
tag
Szia.
Én hiszek neked. Ezt a videót, ahol azt mondta a fickó, hogy az éjszakai töltőn hagyàs nagyon kàros, azt a Youtubon làttam.
De valószinüleg neked van igazad, mert más helyeken olvastam, hogy a töltés teljesen kikapcsol, ha befejeződik.
Tehàt a lényeg, hogy nem szenved a telefon.
Köszi hogy írtál.
Üdv. Tamás. -
Tamás1966
tag
Nekem már mindegy lenne. Van töltő vagy nincs töltő. Tök mindegy, csak telefont tudnék már valahogy szerezni valahonnan.
Minden zátonyra fut amit eddig próbáltam.
Nemis értem, hogy magyaroknak miért nem lehet szlovák vonalon rendelni, ottani bolti átvétellel.
Szálítás nincs külföldre, de a bolti átvétel miért nem működik ??? Ezt nem értem. -
Bazsi84
aktív tag
Igen,ha vársz kicsit,általában jobban járhatsz.Viszont előrendelésnél lehetnek olyan ajánlatok,ajándékok,amivel olcsóbb,mint egy év múlva lenne,vagy minimum hasonló.Akkor meg miért ne.
Pl nekem a 6-os pixelnél volt -15% szolgáltatói kedvezmény,illetve kaptam a google-től egy bose fülest,amit eladtam a teló árának 20%-áért.Így az -35% volt kapásból.
Most az X7 pro-nál a Xiaomi adott rögtön -40 fontot,erre pedig még egy -10%-os kupont,illetve +20 fontért-ért számítják be a leadott telóm.Egy óra múlva itt a teló 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Tamás1966
tag
Hát ez nagyon jó. 😃😄
December 10- én én is vettem egy ugyanilyen alap Iphonb15- öt.
Tegnap előtt, végre sikerült is eladnom, és csak 10 ezer ft- ot buktam.
Azt se tudtam hogy szabaduljak tőle. Végre sikerült.
Most meg már majdnem vettem egy xiaomi T14- et.
De most, hogy van Poco 7 pró, így mindenképpen várok, vagy kitalàlok valamit.Fallbala és Spiky. Nagyon ügyesek vagytok. Csak gratulálni tudok. De jó nektek.
-
Bazsi84
aktív tag
Igy van,nem is kell ezen vitázni.Egyik barátommal elutaztunk.Nezni kellene vmi filmet.Hat ott az ipadja,jó az? Mondom ott a nagy tv,az nem jó? De,tukrozi a ipadet.De nincs rajta jó film.Tolts le vmit.Hat azt azon nem lehet. 🙂 Jo,akkor letoltom majd en a kis Pocora es tukrozom.Olyan vigan vitte az 1080p-t semmi szaggatás,semmi problema.Csak hat ez ugye 150 font volt,mig az ipad nem annyi 🙂
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Politika
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest