Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #4927 üzenetére
Irtam feljebb,h nem volt szabadido sajnos
Kovetkezo alkalommal ,ha ottjarok es lessz szabadido akkor beulhetunk egy sorre
Esetleg ha van busz varadrol debrecenig akkor kimehetek majd nyaron egy nap es kiulhetunk sorozniAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
válasz mackosajt #4877 üzenetére
...a radik nem így vannak csövezve, nagyrészt párhuzamosan. Tehát a bemeneti oldaltó több csövön áramlik a kimeneti felé. Így hatékony és kevesebb az ellenállása. Vizes topikban volt erről szó. De lehet, h rosszul tudom, sebaj
Kötöttem be a tripla mellé 1 single-t, sorban... semmi nem változott.Jim Beam: [link]. Mondjuk én ezt használom (cuda, dxva írja csak), de csak pár 100 megás avikat kreálok, az meg nem idő.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz mackosajt #4875 üzenetére
Azért, mert a másodikba hűvösebb víz kerül, kevésbéhatékonyan tudja hűteni. Volt Taat-nál egy táblázat, hogy a radikat, ventiket hogy rakjuk.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz mackosajt #4849 üzenetére
Nálam is ez van... de nem tetszik. Már kapott egy Bitfenix 24 pin hosszabbítót, harisnyáztam a CPU-hoz a 8 pin alaplapit is... VGA és a HDD-k vannak hátra.
Milka 78: olyasmi, de Silverstone sebb sztem... mondjuk képek alapján tudom csak mondani. Lehet Merlinnél rendelek majd, nem 6 eszköz, de nem is olyan hmmm... egyedi, mint amit én harisnyázok...
[ Szerkesztve ]
-
válasz mackosajt #4847 üzenetére
1. ez nem mentség...
2. van az átmenős-ráütős, amivel igényesen lehet felfűzni őket. Ha sz@rul is jó lenne, akkor maradne így, ahogy a tápgyártó kiokádta... ÍGY szeretném... csak ócóbban, esetleg 6 eszközzel.3. fehér van itthon, meg tömény. Meg sör...
Majd Don Sass megmondja, h ez jó ár-e... itthon ~2600 + posta.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #4828 üzenetére
nah mackótestvér... mostmár nem kell félned hogy hűgutát kapsz
viharos szél, szakadó jég. f@sz kivan. ha szétverte a kocsimat idegbajt kapok
Na meg ha nem áll el akkor is... biciklivel jöttem dolgozni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4804 üzenetére
Nem kell mondjam, hogy vigyázz velük...
Nagyon elterjedt, hogy ott a router mellett a sniffer, wireshark-al, és azt várják, hogy használd a jelszavaidatBefizetett a régi cégem, mint hálózatos csop.vezetőt egy Schöller Network Control féle forgalomelemzés tanfolyásra - hát... nem szeretnék senkit riogatni, miket húztunk ki egy-egy előre generált mintából... Mondjuk ott professzionális sniffer eszköz volt közel 5k $-értékben, de elég annyi, hogy nem álltunk meg ott, hogy egy 15-20 perces 150e. csomagos mintából néhány elejtett VoIP telefonbeszélgetést visszahallgattunk (persze ezeket a mintákat direkt oktatási célra csinálták, de akkor is kerekedett a szemünk, pedig mind hálózatos mérnökök voltunk ott, néhányan a NAV-tól , nyugdíjpénztártól meg egyéb IT biztonság szempontból nem kispályás helyekről)
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
válasz mackosajt #4785 üzenetére
Nagy poén, de linkelni nem mertem.
Fárkráj co-op alatt (közben chrome meg a sok retek futott még) 46°C volt a plafon. Holnap még meghegesztem. Jó ez a blokk, meg a pumpa. Ma lusta vagyok átalakítani 7 V-re...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz mackosajt #4764 üzenetére
Lesz ez még csendesebb, ennyi vizet nem kell nyomnia, AVC sztem felét se tolta...
RengetegidegesParipa: olyasmi, Clean alcohollal szedtem le.
-
válasz mackosajt #4757 üzenetére
ez a BF freki tartomány... Baxa a Fület
AVC-nek is volt hangj, de mélyebb. Mivel az a CPU-n volt, kicsit mintha az egészet rezonálta volna. Ennek magasabb tartományban van ilyen "rotor" hangja, igen, kb mint egy kezdődő csapágyas venti morgása 12 V-on... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a deszke sem vezérli V-al a cuccot, szal. maxon teker most, iszonyat jól nyom, percek alatt légtelenítődött a rendszer.Hangos: nálam kicsi, de hangszigetelt ház az asztalon a fejem mellett... ott hallani mindent: amikor a HDD szektort vált, ahogy susogva megborzolja a fej az alant elterülő végtelen bitmezők taraját... ilyesmit.
Más. A nagyon-agyon dícsért MX-4 paszta tényleg jó... de most, h régóta nem piszkáltam, az bekötött, mint a beton Kidobtam a p!csába, alig tudtam az AVC-t leszedni a prociról...
Maradok az MX-2 -nél, illetve ennél. SOHA többet ezüst színűt, akkor sem, ha egyenesen a NASA-tól hozzák.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz mackosajt #4648 üzenetére
Így van, 8k munkadíj korrekt, bár ebbe szvsz csak egybevíz felrakás fér bele.
Küldjek árakat macs? Számlát kinek írjam?
Legnagyobb borravaló itthon 5000 Ft volt. Kihívtak, h dugjam össze a gépet, meg pár alap dolog, kb. 15 percet voltam, mondom ez a garanciába belefér (ha már tőlünk veszi, legyünk jófejek, nem?). Erre kaptam 5000 Ft-otMúltkor címkéket gyártottam, mondomez apróság, pár címke, legyen 1000 Ft, de majd egyszer, ha lesz több munka... kaptam 3000 Ft-t, most fele annyi címkére adtak 5000 Ft-ot. Kár, hogy havonta egyszer kellenek Persze ezekbe az is benne van, h ugrok, ha szólnak, kimentem, megnéztem, átbeszéltük, szal. ~2 óra volt 5000 Ft, ha úgy nézzük.
Legfurább borravaló: ifjabb koromban, mikor németbe pincérkedtem, az egyik rendszeres hölgyvendéget, miután kivittem a capuccinot, megkérdeztem, h parancsol-e még valamit... erre azt mondta, szeretné, ha holnap a reggeli kávét az ágyába vinném Nem, semmi nem lett belőle. de jól esett.
FatalEror: YT-on már legenda a srác, aki bemutatta a vizes rendszer légtelenítését... Ügyes volt, csak a pumpa nem kapott vizet, és nem kötötte külső tápra... mire felszítta volna, már "le is égett", meg a gép is lekapcsolt.
MrM94: nincs harag, miért lenne? Mi is a címed? Pár haverral beugranék...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #4585 üzenetére
Akik beteg vicceket dobnak ide be, Sass meg egy csecse csibét.
Megint lemaradtam valamiről No mindegy
Egészítsd ki az aláírásod, akár 12 fps akár napi 12 órán át. Elindítottad a Game-benchmarkot és még mindig tart, még mindig tart...De meghíztál Cirmos jó poén, majd üdvözlöm a 2006-os noti HDD-met, ami látott már párszor 60 °C-ot. Hmm lehet lassan illene róla csinálnom egy backupot?
[ Szerkesztve ]
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4561 üzenetére
Mackótestvér! Mit bír a 7770 szólóban szerinted, ami még kényelmes oc-nak minősül, és ha nem akarom feszegetni a határait - Konkrétan erről van szó ?
Most 1000/4500-on áll default-ban, 1150/4800-ig mehet, vagy szolidabban érdemes, vga-ban most jó az asus, érdemes egyáltalán húzni, vagy ne bántsam?There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #4532 üzenetére
Ettől előre félek
Küszöbön áll az összeköltözés... ami ugyebár együtt jár a közöskasszával.
Alapvetően nem lenne vele bajom, de...
...acconypajtás "női" botlba dolgozik, ami tele van kozmetikummal, ékszerrel és hasonló roppant fontos Prio1 -es dolgokkal
És hát előszeretettel költekezikSzóval szerintem az lesz h. csak pislogok az sms-eken, amiről ugyebár nem is fogok tudni időben, mert a
mélyen tiszteltfOsTP általában 1-3 nap késéssel küldi az sms-t a terhelésről.
Ha jön rá pénz, az átlag azonnal, de ha veszek valamit kártyával, vagy ATMből veszek le, akkor nem kis késéssel kapom az értesítőt.
(még jó h. kokain árat fizetek érte )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz mackosajt #4500 üzenetére
Részvétem. Calici vírust elkaptam a gyerektől télen. Háát a fél éjjszakás hányásf@sás úgy legyengített, mintha a maraton lefutása után egy busznyi fradi-drukker közé rohantam volna UTE mezben...
Inkább Te, mint Ő, nem? Vizsgázzon csak, szurkolunknekinektek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #4479 üzenetére
Mackótesó: Sajnos én is a HDMI csatira gyanakszom, ua. történet mint haverom Brazos konfigján. D-SUB OK, DVI OK, TV más forrásról ua. porton OK.
Maradt a HDMI csati a kártyán (havernál a lapon). Sajnos későn olvastam csak utána, de a HDMI nem szereti, ha "menet közben"/áram alatt lehúzzák a kábelt vagy újra csatlakoztatják Mondtam havernak, hogy vigye vissza a lapot gariba. -
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #4488 üzenetére
szerintem nem ismerem őt (sem )
meg ezekkel a nevekkel mindig bajban vagyok.
a 2 sas az OK, az ormányos egyértelmű...
De pl az, hogy mikor melyik macska?! nekem még kínaiInnen a totyikból 2 ismerősöm van fent facen...
egy igyik az inglisben portyázó túlméretes sas,
a másik az épp érettségiző macsek a sok "nyóccas" sal az aláírásábanSzerk:
ment is válasz a PÜ-re.
Csak már gyerekes zavaromban azt se tudom hol áll a fejem.
Hirtelen 15 perc alatt eladtam a régi memóriáimat és le is beszéltem az újakat.
Gyermeteg öröm...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz mackosajt #4484 üzenetére
OK, jó éjt.
A HDMI-hez 2 dolog:
1. haverodnak nem tudod átadni amit mondtunk?
2. noha HDMI-nél nincs elméleti max hossz, azért 180 km sok kicsit. Esetleg ne a Te TV-dre dugjátok...
-
válasz mackosajt #4469 üzenetére
ott sem lehet. Vizes topikban kérdeztem anno, h melyiket érdemes MEGVENNI. tehát nem is sajátot linkeltem... Erre figyelmeztettek. Én is ezzel érveltem, de szabályban tilosként szerepel, szal. jogos. Mondjuk van pár túlbuzgó modi... mikor a legális játékokat, "anticsíter" játékosokat gyűjtő topikot indítottunk, azt is lelőtték, mert flame keltő, etc... Átnevezés után is zárták, törölték...
Azért rákérdeztem, h akkor a PH! nem áll ki a legális SW-k és a becsületes játékosok mellett??? Szal. a naaagy szabályokon túl még fontosabb, amolyan 0. pont, h semmit nem szabad, amitől csökkenhet a látogatottság...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz mackosajt #4454 üzenetére
Rendelésre építek is konfigokat. Persze mind az "enyém" is kicsit. Sz@rt nem szívesen adok ki a kezemből. Fentebb írtam, h bácsinak 130 k-ig kellett HTPC+NAS kb. Olyan, amire nem kell költeni sokáig. Kap egy overkill APU konfigot, még maradt is a pénzből, bódottság
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #4333 üzenetére
En hulye f@rok aszittem en pasztazok ilyen szarul es kb 3 4 tubus pasztat elhasznaltam hutot csereltem es ugyanolyan eredmenyek..mondom ilyen nemletezik hogy a borda szo szerint hideg ez meg mar 70 fokot nyalja..aztan lett alaplap csere,es hirtelen forro a borda es csak 60 fok korul jarkal a kupak..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #4325 üzenetére
Asfossal 4.2ghz a tx3 al instabilan ha raengedtem a primeot mindig throtthlingolt.
A zerotherm zt10d vel startbol throtthlingolt 4ghz en 1.2v al is...Gagyibajttal starbol 4.5ghz el inditottam 1.45volttal nem volt throtthling
Jelenleg 4.4ghz en hasznalom 1.296 ot ad neki maximum a lap,cpu-z be neztem
Feljebb is menne csak igy tok huvos a prockoAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4321 üzenetére
Neked van venti a vrm bordán? Az nélkül nekem cine max 4,3-on futott le rendesen, ventivel 4,7-el sincs baja. (5,75-5,78-at hoz 4,7GHz-en, ami az alap 4,05-höz mérten király, megérte azt az ezrest, hogy ne melegedjen túl)
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4311 üzenetére
Ezért kérdeztem elsőre itt is a ram-okat...
Engem már szivatott meg csúnyán ASUS M5A99X EVO-ban ram, ami sehogyse akart 1866-on menni...
Ott mondjuk a késleltetésekkel ki lehetett okosodni a stabil üzemet, bár azt is csak 1,65V-on, tehát gyakorlatilag ram oc történt, hogy menjen az amúgy gyáriján. Másik topicban le is írtam régebben az esetet - pedig az a nagy asus terméke volt (de tökhiába, a baj nem a lapokkal van, hanem a cpu-ram párossal, azaz a ram-al leginkább, ami hisztis egy kicsit )There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
válasz mackosajt #4309 üzenetére
De ez már ma CPU-ban a memvezérlőnek tuning ram. CPU/NB feszültségen kellene emelni. Ilyenkor hol van Miresz, meg Don Saaaasss? Ők tudják mi kell, én úgy tudom ez lehet a liba oka...
-
válasz mackosajt #4300 üzenetére
Jajj... azok ilyen tuning ramok? Azt írják, h nem elég a ram fesz emelés, hanem a CPU/NB feszt is emelni kell. Remélem csak ennyi baja volt.
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4300 üzenetére
Vagyok, vagyok, csak vendégség volt , meg csobbantunk egyet a kölökkel, ha már kisütött a nap
JimBeam helyett JackDaniel's, meg Heineken voltLátom valamit csak sikerült kihozni a dologból, majd azért írd, hogy mit bír 1600-as rambeállítással stabilan, lehet az zavart be...
Na megyek harapok valamit, hajrá
-
válasz mackosajt #4294 üzenetére
Ejj, tesztelhetted volna egyszerre is, nincs jelentősége. A teszt alap frekin megy, ez nem a tuningot próbálja, hanem a ramokat adattal megtölti-kiolvassa-mozgatja, stb. Ha hiba van, akkor sorolja szépen. Szvsz ez nem ram hiba lesz, próbálj régebbi biost visszatölteni, párat indítani default-on, utána állítgatni. Hátha.
Úgy néz ki, van egy eladó M5A97 lapom amúgy...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #4289 üzenetére
Két órája indult a memtest.
Mindjárt végez a második modul második korevel.
Hiba nincs.
Az normális, hogy ddr-800-on megy a teszt?Jah, és kifogytam az otletekbol....
Mindjart iszok egy sört inkább.
Szoval ennyit a szerencserol
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4278 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy a 2.30-as van fenn, mert abban írja, hogy "3. Modify Clear CMOS Switch does not work symptom." De a load bios default hasonlót kéne csináljon, ahogy ViZion mondta.
-
válasz mackosajt #4276 üzenetére
BIOSban load defaults?
Olyat gugliztam, hogy esetleg a HT link és CPU NB-t tedd 2000-re mindkettőt, spread spectrum CPU és CPU/NB ki... hátha.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
válasz mackosajt #4272 üzenetére
Tessék: nálam 200.68 az idle FSB. Ez a probléma? Vagy mit nem értek
Az nem lesz kerek 200, akár hogy állítod be.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4270 üzenetére
XMP? Nekem eddig csak intel lapban működött...AMD-ben meg se próbáltam. Elég intel specifikus dolog. Mindenesetre , ha fsb alapon, nem tudom hogy tudja épp 89-el lejjebb venni. Főleg, ha amúgy meg stabil, legalábbis, ha a bench lefutott akkora baj nem lehet vele. Persze lehet a lap nyűgje, nem mondom, hogy nem. De, ha ezek után lapot veszel kizárólag asus-ban gondolkodnék a helyedben, mert ha bármi akár hasonló problémád lesz vele, csak annál fogják a szakmai fórumokon komolyan venni a kérdésed, ahogy tapasztalom, mert az összes többinél (asrock,giga...) csak a savazás megy, értelmes válasz nemigen jön a problémára. Kicsit olyan ez, mint amikor az önindítós topicban a "néha sokat teker" problémára 10-ből 9 válasz, hogy minek vettél renault-t , ha hondád van, akkor 10-ből 9 azt mondja nézesd meg a szénkeféket...
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4249 üzenetére
Ram-ok, ram konfig a bios-ban okés? Single channel-ben is ezt csinálja? Nem vetted ki/raktad vissza a ram modulokat mostanában? Elég hülye probléma :S Ha visszakapcsolod a turbo-t, az működik, vagy az sem?
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #4251 üzenetére
5k forint volt atszamolva es 10k korul gigabites..
Marmint Internetkabel be a gepbe toltok 10mb,es most ugy szertnem h internetkabel be routert masik kabel kijon router megy be gepbe toltok nagyjabol 10mb. Meglassuk,hogyan fog mukodni mekkora kulonbseg lesz ha direktbe volt a netkabel bdugva a gepbe es routertbol a netkabel a gepbe..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4242 üzenetére
Köszönöm! Ez príma, a 35fps, ca.1500 pont az teljes képernyőn nekem bőven jó lesz mindenhez
Egyébként a GT640-el az FX6100 3,8GHz-en 529-et, 4,2GHz-en 531-et hozott, és kapaszkodj meg a 2,67GHz-es E6750 c2d-val 528-at, úgyhogy az a 89MHz semmin se változtatna szerintemRouter téma : otthonra annak, aki nem ért hozzá a 1043-as, ha régi is, de jó választás gyári firmware-el, ha kicsit többet szán rá, akkor 4300-as (ez már 2 usb-s stb.)
aki ért hozzá, ugyanezek ár-érték arányban nagyon jók, csak rá kell tolni pl. az előzőleg említett vargalex féle openwrt-t, integrált luci-val (GUI), és rádugni egy külső hdd-t - ezzel tulajdonképpen üzembehelyezünk egy kis linux(szerű) szgépet pluszban, ami fogyaszt <20W-ot, és egyből van otthon igény szerint:
- normális tűzfalunk, az összes kliensünk előtt
- 7/24-es torrent kliensünk, szgép bekapcsolása nélkül
- proxy-nk
- printszerverünk
- fileszerverünk
- DLNA szerverünk
- ftp szerverünk
- QoS management (voice-hoz, vagy bármihez)
stb.stb....ezekből 1-2 van némelyik gyári fw-ben is, de nem összehasonlítható az openwrt-s megoldással.
TP-Link+openwrt mellett szól, hogy annyira elterjedt, ha bármi nyűgöd van, a google első 5 találatában ott lesz rá a válasz, Alex-et meg el lehet érni itt a Ph-n, úgyhogy hálózatosként is otthonra ismerősöknek, ha kérdik milyen routert vegyenek 20k alatt, akkor azt mondom olyat, ami ebben a listában benne vanThere is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4212 üzenetére
Mackótestvér, megkérhetlek, hogy nyomj egy Unigine Valley bench-et a 7770 CF-el, sima Extreme beállításon?
Az amiben a GT640 az én konfigomban pont ugyanannyi pontot kap, mint a most összepakolt C2D E6750-ben, amiben csak 4GB 667-es ram van extreme-en, kiváncsi lennék a CF abban mit tud, ha az tényleg ilyen kifejezetten vga limites bench.Hálás köszönet előre is
(amúgy Mucsi a legkeményebb... [link])
[ Szerkesztve ]
-
válasz mackosajt #4206 üzenetére
Te Maci! biztos, h nem láttad a jó tündért? Mostanában marha sok kívánságod teljesül...
figyelünk!
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4148 üzenetére
Neked az ext4-ben hogy megy a 7770 CF-ban? 8x-8x?
Most az lesz, hogy a GT640-em már odavan, és olcsón tudtam szerezni egy ASUS HD7770-et, így egyenlőre az lesz, de, ha beválik, akkor veszek mégegyet, mert akkor a kettő lesz annyiban, mint egy jó 7850-es, annál meg a 7770 CF erősebb remélhetőleg, és akkor az maradna min. 1-1,5 évig.There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
válasz mackosajt #4096 üzenetére
Van egy fekvő dell vékonykliens... alaplap+cpu kuka, IDE HDD... De a táp az jó!
...és van Semprom CPU+cooler is!Xatos-al mi van? Akartam írni neki. A minap telefon (frissítettem a laptopot, lassú volt, stb...), hogy nem megy valamiért, jelszót kér. Há' mondom az probléma, mert amikor itt volt, nem kért jelszót, szal. barátom azt ti adtátok meg. De mi nem! Akkor válassz másik felhasználót, lehet gyerek csinált újat, ilyesmi...
Azt meg hogy? Itt semmi nincs, csak elindítom, akkor kiírja, h jelentkezzen be a google Chrome-ba.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest