Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #57156 üzenetére
Semmi gond nincs azzal az eredménnyel, elsőgenes FX, nem is koppra húzva, ráadásul ahogy elnézem energiatakarékos funkció is működik egy vagy több.
Megmentesz egy csomó ökomókust, az OpenCL-ed pedig még ilyen órajel mellett is jobb mint nekem a húzott 280X-el, a Multitask/Encode is rendben van.
Minden más általad említettre meg ott az asztalcsapkodás persze úgy hogy a fiaid ne lássák.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #56923 üzenetére
Éjjel néztem a Dunán (ez van benne az ingyenes MindigTV-ben) az imétlést(?) (utána ment a DTM azt is). Norbinak szerintem minden autókat kedvelőnek illene szurkolnia. Nagyon szépen védekezett, a helyével nem tűnt elégedettnek, de büszkék lehetünk ra! (Az elégedettlenség a versenyt látva vhol érthető is, sajnos nagyon erős a Citroen).
emélem tudnak reszelni a Hondákon a Zengőnél.
Nem tudom lett-e belőle büntetés, de kiforgatás Lopeztől szvsz kemény volt.[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz mackosajt #56923 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Én! Sajnos nem minden futamot tudok megnézni, de pl a Nordschleife kihagyhatatlan volt, kedvenc pályám.
Michelisz Norbi (és az egész Zengő) pedig nagyon ügyes, szerintem mindent kihoznak a Hondából, amit lehet. Igazából annak örülnék, ha átcuccolna a DTM-beEgyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
válasz mackosajt #56720 üzenetére
teljesen jogos, no akkor neked is kellemes hétvégét
és boldog névnapot...
majd ha Jön GTA druszámon is és neki is boldogotApám: köszönöm, köszönjük
neked is reggelt a jobbik fajtából[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #56579 üzenetére
Egyreszt sajnalom, masreszt pedig a sajat hibajukbol kerultek ebbe a helyzetbe. Minden Hector Ruiz tavozasaval kezdodott..idiota hazug marketing..esztelen innovaciok. Gyenge termekek
Remelem ha minden kotel szakad akkor a quallcom kezebe kerul es nem a samsungeba.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #56472 üzenetére
Ha nincs benne kep a macska ugysem fogja olvasni, de mindjart jon hogy xar a Radeon
Erdekes dolog, lehet az AMD buzeralgat valamit a driverben a forro kartyakra? Vagy az uj driver fel van keszitve a Fiji-re?
Mas jatekban probaltad?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #56012 üzenetére
Kitudja milyen kancsi mernok csinalta
A rak az bizony nem vicc....
Na megyek, indul a party.....termeszetesen nekunk kell 24 km-t autokazni hogy felvegyuk az ismerosoket is...tehat en az S80-al az asszony meg az S60-al.....mert azok kenyelmesek meg fukarkodnak...qrva anyjukat
Ivas nem lesz a reszemrol....az asszony sem ihat semmit....szoval faCCa lagzi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #55896 üzenetére
Mi a neve. írok neki,
Írok neki köszönés nélkül
Father hallottam 7770-t keresel. Van egy eladó 7770-em.
X+Y+Z az ára. Kell? Vagy "...meg az a***d pi****a kis h***e k****g...." ??
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #55729 üzenetére
Most nézem neked ugyan az a lapod meg cpu-d vna mint nekem. egy 290x-xel,hog ymegy vele mert ilyesmi kategóriás vga-t szeretnék a 7870 oc után
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #55677 üzenetére
Dehogy vagy te fanboy. Es nem annyira inte/nv a stilus, csak szemely szerint nekem nem nagyon jott hogy elhinem. Meg aztan vannak lovagok is akik felrevezetik az embereket, mivel szerintuk az FX barmilyen VGA ala rakhato.
Lepjunk tovabb.De mind1, legyenek tesztek...az a fontos.
@Hablatyologus: hogy tomogetne egy fel falu nigeriabol...
-
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #55595 üzenetére
en ahany helyen olvastam a nanorol mindenutt mast irtak,egy helyen a 290x teljesitmenyenek a fele lesz most mondod h a 290x teljesitmenye fele fogyasztassal stb..en nem ertem,engem ez őrjit meg.qrva anyjukert nem lehet odairni hogy pl 7970 teljesitmeny 300w tdp vel nem korbeirni minden szarral hogy igy meg ugy...
kihajcsa hát
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #55587 üzenetére
ez nem elso eset volt hogy intel cpuval nyomattak a teszteket...
enlekszem hogy tavaly egy idoben rendeztek valami amd konferenciat,ami nemtudom melyik cegnek a konferenciajaval esett egybe..ott is intel cpukat toltak...
+az,hogy dx12 on nyomattak es nem is emlitettek hangosan es a nanot megint ilyen nyakatekert marhasaggal harangoztak be,a sajat klienseikkel baccnak ki
kratulaloo nekik.igy mar megint akkora atbaxas mint a mantle hogy 40%al gyorsabb lesz a vgad mantle alatt.ja....ha egy 2magos aput raksz melle.
kratulalok amdAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #55524 üzenetére
Azt kérdezted melyik mikor jelenik meg/lesz kapható nem?
Amúgy attól mert egy nap 44x leírjuk, ezek a tesztek még nem fognak gyorsabban a pofánkba ugrani, sajnos..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #55494 üzenetére
Mackó (#55494) - Á, gondolom csak az újonnan regisztrálóknak adnak. Amikor én regisztráltam, bezzeg nem kaptam semmit, pedig igazán adhattak volna legalább egy narancsot, vagy egy ananászt...
Drift (#55495) - Megtennéd? A pingvinek nevében előre is köszönöm! Csak nehogy útközben valaki kifossza a szállítmányt...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
-
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #55311 üzenetére
Jaja,előtte neki is Mpowere volt,úgy is nagyon jól nézett ki.
Én csak a csövekkel nem vagyok megbékülve,meg van az EK nak fehér CPU blokkja,de az már elég nagy költség csak azé hogy jól nézzen ki.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #55268 üzenetére
Köszönöm szépen
Megvolt
Nagyon szép,viszont annyit fűznék hozzá,hogy a csövezés az kicsit furán néz ki.
Én lehet Fehér UV reaktív csöveket választottam volna UV neonnal megvilágítva az egészet.
Viszont nagyon jól néz ki.
Imádom azoknak a radiventiknek a kinézetét,és állitólag nagyon jó ventikAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
válasz mackosajt #55254 üzenetére
jaja, de engem utál az az oldal, egy két észlelést enged és utána, annyi, nem enged többet
bár ezt az "új" oldalukat még nem próbáltam, lehet itt már működne az észlelés...
no jó hogy beszélünk róla, majd ki is próbálom, lehet"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz mackosajt #55250 üzenetére
hát még nem, de mondjuk lehet az az oka, hogy nem is jelentkeztem...
mondjuk engem mindig is érdekelt a meteorológia, csak sose volt hozzá képzettségem
viszont most hogy ilyen silányul megy nekik az időjárás meghatározása (ugye Keresztapám??!! ) lehet már engem is felvennének"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #55227 üzenetére
Sokszor úgy oldják meg, ha wifi van, hogy emeletenként, vagy 2 emeletént 1 vagy több eszköz, attól függ mekkora az emelet...
Aztán a bekötés már máskérdés, van ahol emeletenként külön ssid van, van ahol range extender módban tolják.
Aztán, van olyan, ahol úgy oldották meg, hogy emeleténkt/szobánként van kábeles végpont.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #55232 üzenetére
ha ne adj' Isten elterjed, úgyis lenyomódik az ára.
A sima ledes fényforrások is kritikán aluli áron mentek, most pedig már a jobbacskák is hozzáférhetőek 2-3e környékén.
Én is tervezem a spotok cseréjét ledre. Tél végére visszajön a villanyszámlában az ára.
(az egész ház spotokkal lett megvilágítva ).Nyílván, nem a wifissel fogom
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #55225 üzenetére
a hangszóró felesleges ez tény (szerintem is),
de a wifi például egy akármilyen hotelben, apartmanban 1-1 db perszoba még jó is lehet.
Ha jól be van lőve a háttér hozzá, akkor akár jobb is lehet mint 1-1 jobb router.
Illetve nem lehet panasz a jelerősségre szoba-szoba viszonylatban.a lopás / rongálás más tészta. az sajnos minden egyébb eszköz esetében is fennáll.
sajnos alapvető emberi tulajdonság... ami nem az "enyém" azt lesz@rom.
(de manapság már ami az emberek sajátja is leszarják).Ékes példa:
Nem is olyan régen, elmentem rég nem látott barátokkal bulizni egyet. Kiegendtük a fáradt gőzt.
Srác a mosdóban iPhone 6+ -al villog, szegről végről ismerjük... nincs túlzottan eleresztve anyagilag, de kisírta a szülőktől. Rendben...
De akkor miért kell úgy h*gyozni, hogy közbe támaszkodik a falon "tenyérrel", csak épp a tenyér és a fal között ott van a telefon kijelzővel a fal fele, ami ráadásul rücsis és még jól meg is húzgálta rajta a kijelzőt.
Gratulálok...Ennyit az odafigyelésről
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #55227 üzenetére
Voltam olyan hotelba ahol vagy 4-5 kutyu volt is nagyon jo volt a netezes. Szerintem arban egy szinten vannak...akkor mi ertelme a kutyunek? Minnel tobb egy kutyu annal nagyobb a meghibasodasi szazalek.
En peldaul ha hotel tulajdonos lennek, nem erdekelne.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #55225 üzenetére
Egy 2000 szobas hotelben, ha 1 van egy folyoson es 20 szoba/folyoso....akkor az 100 darab. Ha csak 20 dollar volna darabja, akkor is 2000 dollar...amit meg siman el is lophatnak, hamarabb tonkre mehet, stb.
De lehet nem tudna egy ilyen kutyur lefedni 20 szobat...lehet pont 200 darab kellene, ami 4000 dollar.Szerintem egy nagy hotel, inkabb komolyabb cuccokba fektethet.
Napi kepek:
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #55066 üzenetére
Pedig azzal amit az a bugyi takar, azzal pontosan azt csinálnám amit képletesen az NV-vel, najó nem ugyan azt, mert utóbbival sokkal vehemensebben járnék el...
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #54997 üzenetére
Mackó (#54997) - Még a végén elpirulok, s olyan leszek, mint a Vezérigazgató Úr.
Habugi (#54998) - Csak azért kénytelen a továbbiakban a linkek keserű kenyerét enni, mert nem festett annyira jól a topicban...
"Sokkal de sokkal több felelősség jár Antarktiszi alaplapgyárosnak lenni kérem!" - A múltkor is mondta a nővérke, amikor rám adták a kényszerzubbonyt, hogy a nagy felelősséggel járó stressz nem tesz jót nekem...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #54990 üzenetére
Inkább linkesítem
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest