Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nekem tegnap megvolt az első leesésem a pályáról a Guilin Peaks-en.
Nem tudom pontosan hol lukas a pálya, de alá estem, szépen zuhantam a végtelenbe, majd láthatatlan vízbe értem, felúsztam a tetejére, majd leestem ismét, de most oldalasan haladhattam mert kiértem a pálya szélére, és múvolnom kellett volna vissza a pályára, mert nagy szükségük lett volna rám, de zuhanás közben nem tapadt a lábam.
Ezenkívül találtam még fal mögé bújási lehetőséget is a Hainan Resort-on, jó kis kemperhely, azt még nem tudom látnak-e mögötte, szerintem nem, de én látok kifele és lőni is lehet, majd ha egyszer már nagyon fáradt leszek, onnan hentelem a jó népet.Ugyanezen a pályán tegnap szétestek a fák a hotel és a nagy hajóroncs közötti részen, a levegőben volt a törzsük, és a koronájuk pár méterrel odébb szintén a levegőben, jól nézett ki. Mindig mondtam, hogy tudnak ezek a fiuk, csak jól titkolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest