Hirdetés
Aktív témák
-
namenyicsavo
tag
válasz
devilinsid3 #47014 üzenetére
Ennyire van tehetsége... Szánalmas!!
Peace!!
-
namenyicsavo
tag
válasz
devilinsid3 #47008 üzenetére
Mond meg báttya!!!!
-
namenyicsavo
tag
-
namenyicsavo
tag
válasz
devilinsid3 #46834 üzenetére
"lassan oda jutunk, hogy szezonális játék lesz" Már az
Amúgy a pénz a mozgató ereje mindennek... Ők "termelnek, gyártanak" mi vevők megvesszük. Mással nem igazán foglalkoznak... Hibák? Ugyanmár.. Kiadnak egy patch-et és kreálnak 10 új "bugot" Új dolgot szvsz nem tudnak kihozni ezekből a "katonai lövöldéből" csak finomítanak rajta, lásd Frosbite 3, Destruction 4.0. szerintem Bobby Kotick lett az EA példaképe
Valaki azért feltehetné a kérdést az EA-nak, hogy Mennyiség vagy minőség-re mennek.... Mert ahogy elnézem az utóbbi időben csak a mennyiségre mentek..... Megcsináltak egy játékot, hűűdefasza mindenki happy, aztán idővel elkezdték hegeszteni a "minőség" javítása érdekében... Csak hát nem jött össze.. Ott van pl a battlefield 3... Bughalmaz még mai napig...
-
namenyicsavo
tag
válasz
devilinsid3 #46834 üzenetére
Nagyon régen említették a Bad Company sorozat folytatását. Nem erősítették meg, csak annyit mondott a csóka, hogy nincs elfelejtve a Bad company sorozat, se a ME ((Mirror's Edge)), de a MOH-t azt egyenlőre polc alá helyezik. (Meg is értem!!
)
-
namenyicsavo
tag
válasz
nanorambo #46810 üzenetére
Én kaptam új kódot...
Hi Joseph!
Thank you for contacting Electronic Arts and providing us the purchase proof.
This is Navin following up your incident. I am happy to let you know that I have generated a new code for the game [Battlefield 3].
Here is the code: [********************]
Now please activate this game in your account. To do this follow the steps given in the article link:
Redeem Your Serial Code in Origin
-
namenyicsavo
tag
válasz
nanorambo #46810 üzenetére
"Sajnos" ((nézőpont kérdése)) volt már példa, hogy az EA elbaltázott valamit, és ezzel próbálták "honorálni". Vagy ott van a support ((chat)) amikor olyan kedvük van szarásig adják a 15-25%-os kuponkódot
Battlefield 5 egyenlőre ne legyen! Bad company 3 már jöhetne lassan.... -
namenyicsavo
tag
válasz
nanorambo #46801 üzenetére
Megfordult a fejemben, hogy letörlöm én is, de mégsem tettem...
Kivárom a végét... Azt hittem, hogy csak nekem szórakozik de "megnyugodtam" hogy nem vagyok egyedül..... Kíváncsi vagyok mit fognak mondani...
Azt is olvastam, hogy egy rendszer újratelepítés megoldja a problémát..... Szvsz k*rv*ra nem fogja megoldani
-
namenyicsavo
tag
Nah ezt találtam "Hey guys, we're investigating an authentication error that popped up today causing PC players to get stuck in a registration loop, even if they've previously registered.
As soon as I have any updates from our IT team regarding this, I'll let you know.
Thanks for your patience."
-
namenyicsavo
tag
válasz
Bjørgersson #46787 üzenetére
"Thank you for contacting EA help"
-
namenyicsavo
tag
válasz
Bjørgersson #46785 üzenetére
+3615059550 09:00-17:00 Balázs, Bea meg azt hiszem Tamás van még
De az első kettő az biztos
-
namenyicsavo
tag
válasz
Bjørgersson #46750 üzenetére
Ez pontosan mit csinál? Mennyire "legális"?
-
namenyicsavo
tag
válasz
gali777 #46748 üzenetére
Helló nekem is ez a gondom van..... "megoldás"
Próbáltam de nekem nem segített... Origin 4ever...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 16" M2 Pro chip 12C CPU / 19C GPU / 16GB / 512GB SSD / Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest