- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Mivel "leáldozóban" van a játék, értelem szerűen ritkán játszom vele (inkább, ha tehetem, warthunderezem haverokkal).
Azért ma csak sikerült egy érdekeset késelni.
GM, ellenfélnél emberünk élen, én nem is figyeltem, hogy ki az, csak próbáltam életben maradni.
Pont ott találtam magam mellett. Mit tehettem, hát megpróbáltam én a késelést, nehogy már vége legyen a játéknak.
És beadta, jó bugos szokása szerint (pedig emlékeim szerint ilyenkor igencsak a másik félnek szokott kedvezni a játék.Valahogy nem tudtam leplezni az örömöm, és beírtam a chatbe: Loooool
Na erre jött a válasz (mert hát a késeléskor kiderült, hogy kit öltem le) a lekéselt, addig élen álló ati07 (korábban már sikerült kommunikálni vele, így tudtam, hogy magyar) billentyűzetéből, és ennyire futotta:
"mit lol buzi!"Hát baszki, ha olvasod, az lol, hogy beadta nekem a kést, és nem neked, és ha nem gond, most a lefokozás miatti dühödnek tudom be a szöveged... amúgy én is szeretlek! Peace+Love!
Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest