-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudom hogy ez nem piac sem segély topic hanem csak egy szívességet szeretnék kérni nagyon fontos lenne!Gondolom mindenki tudja itt hogy nem rég volt egy on the house-os hét ahol le lehetett tölteni a bf3-at ingyen!,nekem valamiért nem engedte 4-5 napon keresztül berakni a könyváramba valamiért folyamatosan kifagyott ha be akartam rakni,és azokban az időkben volt pont gépújítás és le kellett szednem a procceszoromat mert el kelet adni az új processzorhoz!Na de ez csak rizsa volt volt eddig és,magyarázkodás az lenne a kérésem hogy aki esetleg megunta a bf3-át mind1 milyen lehet premiumos is az nekem adná ajándékba amit tudok érte adni egy pb által bannolt bf3 premium acc!Ez azt jeleneti hogy a pb által védett szerókon nem lehet játszani!Aki még 1x-2x játszani bf3-at annak pont jó ez az ac nekem viszont klánom van és vezetni kéne de bf3 nélkül nehéz!
Aki kérdezni hogy minek még egy acc hogy szét csaljam az egészet?nem engem valami hiba miatt bannoltak és hiába írtam a pb-nek nem tudnak tenni semmit mert nem tudom bizonyítani hogy nem csaltam![EA elismrete hogy....]Köszönöm annak aki tud egyet adni kölcsön v örökbe
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRESÉS!!!!!!! BlitzWolf BW-BS5 - Új, nem használt
- Háborús klasszikusok gyűjtődoboz (3 DVD)
- ÁRESÉS!!!!!!! ICY BOX IB-HUB1403 USB 3.0 in-desk hub with 4 ports
- NAUTICA FÉRFI ÓRA - NAI19520G - NST 101 CHRONO
- GIGABYTE GA 990X Gaming SLI +fx8350+16GB kingston H Blue 1600+Cooler Master 212 hőtő új ventivel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest