Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hova tűnt sok "Harcostársnak" a "Taken Dog Tag" nézet alól az eddig látszódó dögcédula gyűjtemény? Se a régiek, se az új szerzemények nem látszanak már vagy két hete. Nem lennék boldog ha végleg búcsút kéne mondanom nekik....
Köszi!
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki valami infó? Esetleg?
"Taken Dog Tag" nézet alól eltűntek a "gyűjtött" dögcéduláim. A többi nézet alatt minden rendben, az látszik. Másnál is így van vagy egyedi? Esetleg a DICE jogi problémák miatt levette?
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz emiki6 #33831 üzenetére
Köszi!
Mindenesetre érdekes. Valahogy jelezhették volna! Ha direkt törölték, azt is, ha hiba és majd javításra kerül azt is. Régebben is volt másnak hasonló hiba. De mostanában szaporodnak a beírások hogy másnak is probléma.
Majd kiderül. Néha már csak azért játszottam hogy egy egy ügyes játékos dögcéduláját begyűjtsem.
A lényeg hogy nem egyedi a probléma. -
Peltár
aktív tag
válasz dany234 #33859 üzenetére
Szia!
Na a magadfajta profikra szoktam késsel vadászni. Nem irigységből! Hanem mert nekem ez az igazi "trófea".
Én magam sima közép kategóriás játékos vagyok, ezért külön öröm ha sikerül dögcédulát gyűjteni tőletek.
A videó fel van gyorsítva? Szívesen megnéztem volna normál sebességnél is. Neked látszik a Taken dog tag alatt mostanában bármi is? Illetve létezik realisztikus szerver? Ahol az ellenség és barát feje felett nincs iránytű? Tehát nem világít messziről valaki a bokorban mert a narancssárga háromszög a feje felett van? -
Peltár
aktív tag
válasz CJ4567 #33925 üzenetére
Ha pontos, erős lövész fegyvert szeretnél Assaultnak szerintem próbáld ki majd az M416 , L85A2
Enginernek G36C, SCAR-H (kár hogy csak 20 as a tár)
Supportnak M240B (könnyű kezelni, ha komoly tűzerő kell a csapatnak, MG36, M27 IAR (ezek pontosak)
Reconnak M417 (pontos, félautomata, M39 EMR sem rossz.
Gyors fegyvernek P90, MP7, PP-19 de csak közelre. Lehet még UMP-45Nálam a sorrend ha csak 5 fegyver lehetne a játékban (BF3) mivel én csak közepes játékos vagyok.
M416, M417, G36C, ( ha lenne a SCAR-H hoz 30-as tár akkor az, mert ez 7,62mm.) M240B, P90Gyakorlatilag minden a "szakmában" ismert fegyvert használtam az AK-t is , azt még katonaság alatt igaziban is, a játékban viszont nem életszerű. Az sem véletlen hogy az Amerikaiak Afganisztánban az SCAR-L helyett
a SCAR-H verziót tartották meg, már aki kapott belőle. A 7,62 lőszer átmegy mindenen amin kell az 5.56 nem az 5.45 sem. Ez van az Oroszoknak a 7,62 mellé. -
Peltár
aktív tag
válasz Bjørgersson #33927 üzenetére
Assaultra is szükség van, remélem sokat gyógyítasz!
-
Peltár
aktív tag
válasz Bjørgersson #33956 üzenetére
én váltogatom, játék fajta és csapata válogatja mivel vagyok és milyen fegyvert használok.
-
Peltár
aktív tag
válasz @rglaaf #33961 üzenetére
Nekem is az volt a szenvedős, de hál Isten már régóta meg van minden BF3 Pro assignment.
Azóta persze véletlenül is összejött már pár multikill, de most meg már csak poén. Talán nem is jegyzi a log.
A kedvenc fegyvereim is meg vannak már 5 vagy 10 * szinten.
Most a kitüntetésekre gyúrok.Ha megvan amiket szeretnék húzok át a BF4-re.
Igazság szerint számomra rengeteg küldetés nagyon idiótának tűnik, pláne hogy a valóságtól bőven messze vannak a sebzések. A helikopteres téma is okozott problémát amíg nem sikerült jó pilótát találni aki segített.
Az viszont jó a játékban hogy mindenki azt "gyűjtöget" amit szeretne, sok a lehetőség, talán túl sok is. -
Peltár
aktív tag
válasz dokee78 #34055 üzenetére
Értem én csak poén! Egy tankban 800LE disel motor, vagy gázturbina van, hallatszik 10km -ről.
Egyébként, hogy látszol e minimapon az attól is függ, hogy az ellenség és közted van e tereptárgy, természetes akadály.
Ha hangtompítós a fegyvered és bokorban fekszel és úgy lősz, akkor elméletileg nem látszol. De ezek sajnos vagy működnek vagy nem. A többiek is jelenthetik az ellent, be is mondja a játék. A soflam félautomata lézeres
célmegjelölő azoknak a rakétáknak amik tudnak vele élni. A MAV sem mindig lát mindent, át kell kapcsolni infra módba . A TUG még a legjobban használható, de csak pici a hatótáv. Ha csapat van akkor jobb ha több van lerakva a felderítők által. Szerintem. -
Peltár
aktív tag
A csalók téma sajnos nem új történet. Engem személy szerint nagyon tud bosszantani. 1 éve is vígan mentek a csalások. A szerverek amin a játékok futnak nem az Origin vagy a DICE szerverei. Minden játékszerveren kéne legyen admin, aki figyeli a játékmenetet (ez sajnos nem megoldható) és ha auto aim és egyéb történések pl heli a csillagok között lebeg, a lövész meg csak a gyalogot írtja egymást meg nem akkor figyelmeztet, majd kírug, aztán meg banol. Ha valaki megpiszkálja a játékot és úgy csal azt meg nyugodtan
tiltsák ki egy hónapra, következő alkalommal meg végleg. Hátha valami idétlen kis kölök volt.A játék egy picit próbálja utánozni a valóságot, viszont a játékosok 50%-a nem akar fer módon játszani.
Elméletileg Tanknak-Tank ellen illene mennie, + védi magát a harci helikopterektől, akiknek az lenne a dolga hogy támadják az ellenséges tankokat. A vadászok mennek egymásra és a helikopterekre stb. Ez így durván elnagyoltan így nézne ki. Aztán vannak azok az arcok akik direkte azért mennek fel egy szerverre hogy kicsinálják a játékot, így a játékosok kilépegetnek és nem marad senki, ha sokszor megcsinálják és a gazdája nem tud tenni ellene 0/32 marad a szerver örök életére. Gyakorlatilag soha nem lesz elég admin és DICE emberke akik győznék a sok csalót. Egy jó példával találkoztam eddig, amikor észrevették a játékosok az auto aim versenyzőt, az egész mezőny csak öt lőtte halomra. A következő játékban már nem volt "kedve" játszani. -
Peltár
aktív tag
válasz csa33ee #34106 üzenetére
Szerintem mindenki elmebajos, aki olyan játékot játszik amin más embereket lehet gyilkolni. Magamat is közéjük sorolom. Bár járok vele orvoshoz, de nem sok sikerrel.
Az hogy nem ad lőszert a support sajnos elég gyakran előfordul, ha assault vagy és dobsz neki elsősegély csomagot abból kitalálja némelyik hogy mit akarsz, cserébe kapsz lőszert. A legtöbb aki nem ad szerintem nem érti a nyelvet. Én például szoktam figyelni a társakat kinek a feje felett van hogy lőszer kéne, odaszaladok ledobom hogy lássa, rám néz fel sem tölti magát és csak rohan tovább 50%-ban ez van. Az hogy Pro vagy nem Pro valaki teljesen független mindentől. Több assigment van amit teljesíteni lehet, több pálya, sorban állásnál van amelyik szerver figyelembe veszi, + dögcédulák azt ennyi.
BF4 en hétfőig dupla XP! Akit esetleg érdekel.
"Mivel mindig egyedül tolom különösen nehéz néha az élet a virtuális harcmezőn. " Ez sajnos tök igaz.
Sőt sűrűbben halsz. Ha klántagok vannak fenn, náluk alap a TeamSpeak és ha lelövöd rögtön rád küldi a társát. -
Peltár
aktív tag
Nem kötözködés, de az lézeres célmegjelölő, a célon kell folyamatosan tartani a lézert.
Van olyan eszköz hogy lézeres távolságmérő, az meg kiadja hogy az adott célpont hány méter vagy kilométer távolságon van. Mind a kettőre rossz hatással van a füst, vagy a erős köd.Az öbölháborúban volt olyan párosítás repülő esetén hogy az egyik csak vitte, dobta a lézer irányítású bombákat, de saját lézer célmegjelölője nem volt, a társának volt lézeres célmegjelölő, de az meg nem tudott lézer irányítású bombát dobni. Ha jól emlékszem F111C/G , F4G Phantom II , F16 Block 50 különböző variánsai. Az újabb szériák később ezt önállóan is meg tudták oldani.
AN/AAQ-33 in U.S. Military Service as the Sniper Advanced Targeting Pod (ATP).
AN/AAQ-28(V) LITENING targeting podKézi megfelelő AN/PEQ-1Special Operations Forces Laser Acquisition Marker (SOFLAM or SOF-LAM)
-
Peltár
aktív tag
válasz dokee78 #34191 üzenetére
Vannak olyan gonosz ellenfelek akik képesek a harcképtelen járműből önkényesen távozni, mielőtt az felrobbanna és megölné a kezelőjét, így pontot csak a harcképtelenné tevésre kapsz, ha rendes az ellenfél felrobban a tankjával együtt és már is tiéd a pont. Pl Gen. Hessler a Tigrisében maradt. (Halál 50 órája) Battle of the Bulge. Általában én is maradok a járműben addig lövök amíg lehet. Engem is idegesített hogy a "gagyi"
Páncéltörő eszközökkel 2-3 találat, vagy 4 kell hogy felrobbanjon a tank. Holott oldalról 1 lövésnek elegendőnek kéne lennie.RPG–7VR, amely a modern, reaktív páncélzattal ellátott harcjárművek ellen is alkalmazható. Páncélátütő képessége reaktív páncélzat nélküli célpont ellen 750 mm, reaktív páncélzattal rendelkező esetében 600 mm.
-
Peltár
aktív tag
válasz dokee78 #34208 üzenetére
Az egyedi dögcédula, külön kell legyártani szerintem, én is szoktam látni egyes versenyzőknél . A DICE nem fog killenként a dögcéduládra írogatni.
Ahogy kolléga írta van egy kicsi amit 100 kill esetén kapsz meg, illetve + ha egy hozzá tartozó assigmentet teljesítesz + egy amit 500 kill után.(5 service star.) Ez a nagyobb erre gyúrtam én is. Ez szebben van kidolgozva.
Zsákmányolt dögcédulán sem látszik utólag hogy a gazdája előtte mennyit ölt az adott fegyverrel. -
Peltár
aktív tag
válasz CJ4567 #34339 üzenetére
Gondoltam hogy csaj vagy, ( avatárod alapján ) de arra is hogy azért egy negyvenessel kevesebb, így már megbocsátható a sok kérdés, ebben a korban már lustább az ember, meg nehezebben maradnak meg a dolgok.
Javaslom a BF3 videókat végig nézegetni, sok van belőle és lehet jó ötleteket meríteni. KB 1000 óránál tartok a BF3-ban de azért a mai napig találok hasznos tippeket a videókban. Ha éppen nem játszol , vagy olyan helyen vagy , akkor hasznos lehet.
---------------Tapasztalat JET repülés témában, hátha valakit érdekel vagy érint.
PL Nekem most derült ki hogy a vadászgépek 310-nél fordulnak a legjobban, gyűjtögettem éppen az Air Superiority Medálra és nagyon furcsa volt hogy egyes játékosok majdnem helyben megfordulnak a gépekkel míg én botkormányt használva jóval nagyobb sugarú körben tudok csak megfordulni. Aztán az is kiderült hogy egérrel játszva (nálam ez repülésnél kizárva) max érzékenységen majdnem Harrier GR7 -lesz az F-18 Hornet vagy a SU-35.
A medál megvan, viszont többet Air Superiority pályára az életben nem megyek, kiábrándító ami ott van. Egyrészt jó ha van 1-2 aktív szerver, aztán mindig van egy két "isten" aki 1800 jet kill után 100 rank-ban is
itt élvezkedik a kezdő vagy gyenge képességű pilótákon. Véletlenül sem a hardcore szervereken, vagy egymás ellen.
+ Nagyon sokan lépnek át menet közben a jobban álló csapatba így gyakorlatilag kinyírják a lehetőséget hogy két csapat egyensúlyban legyen. Ez még több kilépést generál. Én mondjuk se a kilépést se a csapat váltást nem engedném, bírjon ki mindenki 20-25 percet, addig tart egy menet. Ha nem tetszik, akkor utána lehet körülnézni másik játékban.A BF3-ban a repülés nagyon el van cseszve. Nem egy szimulátort vár az ember, de köszönő viszonyban sincs az eredeti fizikához, a valós repüléshez, fegyverhasználathoz a játék. A helikopteres része szerintem élvezhetőbb. Azt mondjuk jobban is szeretem. Egy dologra jó , gyorsan lehet pontot gyűjteni a léghajók (zászlók) elfoglalásával. 25 perc alatt akár 10-13.000 pontot is össze lehet gyűjteni úgy hogy nem kell másokat kergetni a pályán a találatokért. Azért érdemes előtte a gépeket üres szervereken megtanulni repülni.
-
Peltár
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #34346 üzenetére
Köszi! Na igen, akkor Te érteni fogod.
Nosztalgia: Hát már negyven felett vagyok, Comanche 1 3db 1.2 Flopy volt az első "szimulátorom", Tornádó GR3, a második, majd Kommancs 2,3,4, FS, IL-2 Sturmovik, LOCKON, Longbow Apache 1, 2, egy pár star-wars. F16, A10A, F117, Ezekre emlékszem kb. Civilbe MF Flight sim.
Ebből a régi Tornádó GR3 egy etalonnak számító szimulátor volt 101 gomb feletti billentyű kiosztás,
Az F16 szintén jó volt. Az IL-2 Sturmovik két része megint egy etalon, sokan szeretik a mai napig.
Longbow Apache 1, 2 régi is elég jó volt. De az örök kedvenc az első PC-s játékom a Comanche 1
AMD 386 + 4MB ram, 1.2MB boot flopyval. Tehát ha repülni akarnék és nem szenvedni, akkor nem BF3 jet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest