-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz cickanyalien #33851 üzenetére
Én nem vagyok szaki, ha nekem valami gebasz van akkor PB mappa törlése, PB frissítés.
Ha ez nem segít, akkor mivel fájlok épségének ellenőrzése funkció nincs az Origin-ben, a fönt leírtakat szoktam végre hajtani. Ha az se segít akkor letörölöm és letöltöm újra az egészet.
Esetleg egy tűzfal ellenőrzés, vírus irtás, malware keresés ami eszembe jut most hirtelen.
Vagy ha olyan modemed van ami ruter is egyben akkor egy restart is segíthet.(vagy ha ruter van akkor azt) -
cickanyalien
csendes tag
válasz cickanyalien #33848 üzenetére
Megcsináltam amit írtál, utána két szerverre beengedett, de néhány másodperc után ezzel a hibaüzenettel kidobott: "Game disconnected: your connection to the server timed out." A netem jó, ping is jó. nem értem
-
robyg
senior tag
válasz cickanyalien #33842 üzenetére
Próbáld frissíteni a punbustert.
-
Mustármag
őstag
válasz cickanyalien #33842 üzenetére
Nekem az segített hogy átneveztem a BF3 főkönyvtárat, Programok és szolgáltatásokban kitöröltem a játékot, vissza neveztem a főkönyvtárat és Originen keresztül "telepítettem".
-
Bjørgersson
félisten
válasz cickanyalien #22194 üzenetére
Állítsd be arra a letöltés helyét, mint ahol most van a játék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest