Hirdetés
-
GAMEPOD
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
Stunts666 #18184 üzenetére
nem védem sem plezs-t sem a gyereket akit linkelt, DE
(és az az érzésem, hogy ezt kevesen fogják fel)
mi van, ha úgy kezdett az elején, hogy nem csalt? letolt 300-400 órát sikertelenül, kb. 25% accuracyvel amit max. elért hack nélkül
de rájött, hogy van egy olyan aim amit igen nehezen szúr ki a pb. meg a nem tudom mi és azóta használja amivel lő lazán 60-70% accuracyt, mert kicsit okosan is tolja azaz nem minden lövésre kapcsolja be pl.ezt azért a körben játszók jobban meg tudják határozni, hogy ki csal (vagy tolja érdekesen)
múltkor is hc tdm-en volt 1 érdekes low level gyerek aki derékszöget lazán fordult felém mindig, de Halyhun-t pl. csak 1x lőtte le ilyen érdekes fordulattal..
nem feltétlen kell mindig az agyatlan 100% accuracy meg fejes csalókból kiindulni, mert ha kis esze is van hozzá és azzal együtt használja az még durvább, mintha csak simán aimozna szerintem#18190) csaba951 vehetnél nekem is egyet.. ha ennyire felvet a pénz, hogy Originen rendeled elő basszus..
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest