Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Vehicle mouse sens, nálam a TV-hez van állítva, így kicsit nagypapásan vezetek, de általában van B1zarre, aki jól vezet, így nekem csak az sos helyzetekben kell átvennem.
DPI nem számít, én végigteszteltem, én 1600-on hagytam végül.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
SkyS1gn
félisten
"Choose your Origin ID
To hang out at Battlelog you need to choose your username
Choose wisely. This will be visible next to your profile picture and in the forums."
EZ MIAF@SZOM?!
Írhatok én akármit mind foglalt!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
szebev
senior tag
.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
stoon
addikt
hol tudom az egeret beállitani hogy a heli/jet mozgása ne ellentétes lgyen ?most ha felém huzom az egeret akkor emelkedik és ha tuom akkor megy lefele! és mivel megszoktam foditva igy nem birom irányitani! de érdekes mert a tanknál és az embernél pedig jol megy?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Assasin_
aktív tag
srácok mi a véleményetek érdemes most venni még prémiumot? vagy BF4 miatt halottak lesznek a szerverek?
-
killer095
őstag
-
gali777
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #204 üzenetére
Ha egyedül megyek muszáj solo tv-ni, mert az esetek 90%-ban, ha én lövök a pilóta 10 mp alatt belecsapja a földbe a gépet, ha pedig én vezetek akkor azt hiszik, hogy városnézésen vannak, max az infantryra lőnek rá TV véletlenül sincs equipelve , vagy ha igen, akkor szökőévente lövi csak el. Ha már a szikráját látom, hogy a gunner próbálkozik akkor repülök vele szívesen, de amúgy inkább magamra bízom a repülést és lövést is. A gunnerkedés meg egyedül szinte lehetetlen, eddigi pilóták akikhez beszálltam, szerintem a kezemen megtudnám számolni, hogy hányan tudták, hogy mit is kéne csinálni...
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
ArmA III - Multiplayer Moments, hátha valakinek megjön a kedve hozzá
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Anfänger
őstag
Hi all!
Állítólag ezt az EA elleni támadást,egy "Rastaman" nevü orosz
csávó csinálja! A player neve: (Dice_Laxi).Állítólag egy programozó.íme
Ennek a külyökek van Botnet szervere,ami több szerverböl áll.Ö a saját BF3 szerveréröl elöszeretettel
bannolgatot,aztán felkínált olcsón új accountot.Megtámadta az EA szervereit ezzel a bizonyos "DDOS"-el,ami a szervereken Crash-t okoz,azaz összeomlásukat jelenti.
Egyre több cheatprogit készített,olyanokat is,amit az EA még nem ismert.Ezért gyorsan felhívta magára a figyelmet.Ès mert Ö cheatprogramokat is árul,ezért az EA-tól egy dolgozó is vett töle cheatprogit,pontosan azért,hogy a Rastaman cheatjét ezzel
megfékezzék.De az EA-s dolgozó hibát követett el,mert az EA-s email címével,és IP címével vásárolta a cheatprogit,amit Rastaman kihasznált
és így a Punkbuster is meg tudta támadni. A célja az EA nagymértékü költségekbe verése és a BF4 késöbbi idöpontra való eltolása.
Kicsit berághatott a gyerek az EA-ra.Régebben megtámadta a GGC-t ( German Gamer Club ) is,ami fél évig nem müködött a támadása miatt.
Szóval nem egy kis köcsögröl beszélgetünk,hanem annál nagyobbról. XD
Mindezt a BF3 fórumán olvastam egy megintcsak nagy cheatertöl,aki Geribaldi nevet viseli.A BF3 player neve pedig GeribaldiV88. [Gebannt]Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #215 üzenetére
Ezmiez, valami modern tetris?
-
dilipok
veterán
válasz Dexter-2000 #220 üzenetére
ha ez igaz, akkor tamogathatod, mert miatta nem jatszunk... hogy a ferfinemiszerv usse ki a fogat az ilyennek
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Anfänger
őstag
válasz Illusion1010 #219 üzenetére
Az meglehet,hogy nevetségesen hangzik. Én csak a fórumról írtam ide pár gondolatot,amit ott veséznek ki éppen.Ha ök hülyeséget írnak,akkor én is,ez evidens.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #221 üzenetére
Nem csodálom, mert 5 percenként kell benne lőni egyet.
-
devilinsid3
addikt
invert mouse
(#212) Winne :
publicon nem, hogy nehéz hanem szinte lehetetlen hiába kérdezem, hogy van TV vagy nincs még csak nem is válaszol a bf2-ben nem volt ennyi gyökér.. aki mellé beültél lehet, hogy néha odacsapta vagy ha gunner volt mellé lőtt néha stb. de tudtad, hogy mégis azért van alapja a repülésének és nem össze vissza fog menni..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
- = Zk = -
félisten
válasz devilinsid3 #225 üzenetére
na pont ezek miatt járok infantry only szerókra
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gali777
őstag
válasz - = Zk = - #227 üzenetére
A bf-nek (szerintem legalábbis) pont a járművezés a lényege.
-
- = Zk = -
félisten
nézőpont kérdése... de részben egyetértek.
mivel nem spanokkal megyek fel, így nem tudhatom ki mellé ülök be... vérben forog a szemem, ha szkvadom nem azt csinálja amit kéne. főleg egyszerre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
devilinsid3
addikt
válasz - = Zk = - #229 üzenetére
hát ja, ha még csak nem azt csinálná de mikor gyanútlanul kiszállsz javítani egy tankot és már megy vele megy disablesen is hát az felbecsülhetetlen
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
- = Zk = -
félisten
válasz devilinsid3 #230 üzenetére
ugye?!..... vagy ha 4 medic mellett halsz meg és semmi reakció.. legalább olvasna a hullámra vagy vmi. ha már nem húz fel...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eugabesz
őstag
válasz mackosajt #234 üzenetére
Ezzel azért vitába szállnék,neki nem kell egy játékot megírnia,csak egy adott részen hibát találni,nem áll fölötte főnök,nem nyaggatja senki,meg elég egy adott részét zseniálisra fejleszteni a tudásának,nem kell annyira sokoldalúnak lennie...
én két sologra tippelnék...nagyon ráér,a tudása is megvan hozzá,vagy tele van lével és még tudása is akad hozzá...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
mackosajt
addikt
válasz eugabesz #236 üzenetére
Azért most nem csak a játék hibáit használja ki, hanem úgy komplett bénítja az EA szervereit.
Ha meg korábban tényleg ő miatta nem ment a GGC, akkor pláne nem csak 1 dologra koncentrál.
Illetve nem hiszem, hogy túl nagy biznisz lenne csak 1 játékra koncentrálni egy hackernek.
Szóval tényleg nem kell 1 játékot megírnia, csak mondjuk párat fel kell törnie, meg az EA szervereit is intézi stb.Akkor lehet mégis előrébb jár, mint az EA?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pohár
félisten
válasz mackosajt #237 üzenetére
a betegségek ellenszerét is csak akkor tudják elkészíteni, ha már a betegség megjelent, ha érted mire akarok kilyukadni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eugabesz
őstag
válasz mackosajt #237 üzenetére
Ugyan,te is tudod,hogy tökéletes védelem nincs,nem létezik.Ezek szerint az EA keveset költött erre a részre,s ezt kihasználták...egy DDOS támdást bármilyen kezdő hacker el tud indítani...a GGC meg csak egy nagyon szűk költségvetésből gazdálkodó közösség,nekik erre nincs pénzük.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
devilinsid3
addikt
válasz - = Zk = - #232 üzenetére
hát engem csak akkor szoktak, ha lőnek rám utána szóval az sem egy jó megoldás..
-
mackosajt
addikt
válasz eugabesz #239 üzenetére
Gabi bácsi, azért azt a DDoS-t, ha kezdő hekker, simán kivédik, illetve likvidálják a delikvenst ennyi idő alatt.
Ez nem kezdő, mert még az EA-nak is feladja a leckét.Pohár: A betegség is valamilyen szinten a szervezet hibáit használja ki. Csak az lesz beteg, aki hagyja magát megfertőzni, mert nem védekezik, vagy nincs felkészülve, vagy belülről hibás (Ne értsd szó szerint. Sajnos ugye vannak hajlamok betegségekre)
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stoon
addikt
válasz eugabesz #236 üzenetére
az EA ólcsóbban megúszná ha megkerestetné, arra alkalmas emberekkel és "komoly" érvekkel hatna rá!
amúgy meg is értem, meg nem is! én is szoktam bosszankodni sokminden miatt, de fele az EA hibálya , a másik meg az ilyeneké!steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
eugabesz
őstag
Én sem azt állítom,hogy plecsnit kell neki adni,de azért egy ekkora állományt,amit az EA kezel,illő lett volna komolyabb védelemmel ellátni.Amit írtál meg csak a filmekben létezik,a valóság azért ettől kicsit eltér...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Anfänger
őstag
német nyelvü sajna a 85. oldaltól olvasgasd legalább a 87-ik,de egy moderátor lezárta,szóval hozzászólni már nem lehet.
Jópár szerveren nincs már gond,de azért akad még olyan,amelyikre csatizni sem lehet,vagy a meccs vége elött "megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel" hibaüzivel kidobja a játékost.
[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
pohár
félisten
válasz mackosajt #241 üzenetére
hát nem igazán erre gondoltam, példának okáért a pestis sem válogat, legyűr bárkit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest