Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Battlelog és a ping csak nekem szórakozik? Nem írja ki a szerverkereső a pingkeket, nem jelzi, hogy várólistába rak, a pingem pedig ugrál 30 és 250 között. Vagy a bf, vagy már megint a upc a bajos.
-
Muerte
addikt
No comment [link] a múltkori videójában mintha azt mondta volna hogy ő többet nem fog csalni... az csak prezentáció volt
-
neorow1
aktív tag
válasz
Firkavadasz #18892 üzenetére
Gondolom be van állítva egy bizonyos szint, hogy pl 1 mp-en belül hány killed lehet és ezt te túllépted a tripla killel. Aimosok ellen nem rossz az elgondolás, te meg pont beszoptad
-
Anfänger
őstag
-
Laraxior
titán
válasz
stickermajom #18893 üzenetére
-
stickermajom
addikt
Origin nálatok is nyomja játék közben, hogy "működés közben leállt"? Ma délután kezdte, eddig semmi baja nem volt..
-
Firkavadasz
tag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'ArmoredShield' ... BC2! Suspiscious stats " [Admin Decision]
Ez mi ez srácok?
Kismadárral nyomultam, nem tudom milyen statom lehetett, de még nem haltam meg. Utolsó killem az volt mielőtt kidobott, hogy átültem a 3. ülésre és dobtam egy granyeszt, és tripple killem volt. Aztán kidobott.
Tudna valaki segíteni mi ez?
Holnap akkor reggel 10 órától béta?
-
Laraxior
titán
válasz
dokee78 #18887 üzenetére
Crysis Wars volt az első multim. 1660 órát játszottam vele, stat szerint, szerintem a singlevel együtt megvolt a 3000 is
2évig csak az volt fent a gépen.
Aztán 2009 év végén jött a CoD Modern Warfare 2. Letöltöttem, kipróbáltam, már az első 5-10 perc nagyon tetszett a singleben, tényleg adta a háborús élményt, persze Hans Zimmer szerezte a zenét, az is dobott rajta egy lapáttal. Hát megvettem, jó vétel volt, nem bántam meg, több mint 800 órát játszottam a srácokkal, nagyon jó társaságBár én csak estem-keltem, munka után nemigazán olyanok az ember reflexei, mint a 14-5 éveseknek
Jöttek az új részek, bár a Black Ops-ot megvettem, de csak 200 órát játszottam vele, egy free hétvége után találomra beneveztem rá. 12ezerért, 200 óra, nem volt valami nagy üzlet. Mindegy.
Crysis 2, gépépítés, méregdrága Xeon processzor a gépbe, GTX580SLi, hogy szépen fusson az akkori szerelmem folytatása. CsalódásCoD utánzat lett, oda a Crysis feeling nincsenek nagy mapok, se járművel, se semmi.
BF3 beta... hajjaj, anno sokat toltam a Battlefield 2-vel, főleg LANPartyn. Meg otthon singleben. Nagy sikerem nem volt itt sem, nemigazán éreztem sem a fegyvert, se a játékot, lvl10 után uninstall. Aztán akikkel szoktam játszani mindenki megvette, na hát rápróbálok. 10k.
Only Operation Métro, medicként elég nagy sikerélményem voltAztán utána Gulf of Oman a nagy kedvenc. Itt IFV-vel sikerül aprítani, de nagyon nem melegedtem bele, meg pár kihagyott DLC után jött az Armored Kill....
Hát beleültem az M1128 Stryker-be..... és most szálltam ki belőle, 245 óra után
Azóta se járok fel TS-re, sokkal jobban tudok koncentrálni, ha magamban vagyok. Bár így persze nem minden kört nyerek meg. De sebaj.Bocs a bibliáért... unatkozok
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Itt szép befejezni
-
blaca83
őstag
válasz
jacint78 #18876 üzenetére
Rányomsz a második linkre és ha bejön az oldal akkor a sárga színű "Add ass Friend" mellett a jobb szélen a sarokban van egy felkiáltó jel egy háromszögben.
Ha ráviszed a kurzort akkor Fekete-sárgára vált... rányomsz és a többi adja magát.
Profilt vagy Csalás gyanúját jelented.
Lehet linkelt kört is megadni, vagy szövegesen beírni.
Az 555/25 adja magát!(#18877) VAN der BOSS
Neked akkor szerencséd volt, nálam a "birkák" megvárták a kör végét és azt, hogy ez a paraszt jól meglője magát.
(555 /25)Biztosan nagy játékélmény volt.
-
Thronks.90
tag
sziasztok!
keresnék játszótársakat mert egyedül dögunalmas -_-. A nevem ott az aláírásomban, vegyetek fel ha akartok játszani.
-
dokee78
félisten
Az normális,hogy kilépek a játékból és nem menti el a statom.
Vagy muszáj befejezni az adott partyt? -
blaca83
őstag
Vettem észre, pont akartam nyomni egy kis féregre egyet, de nem működik.
Idióták arra nem voltak képesek, hogy egy "Yes" -t beírjanak a votekivk-hez inkább szenvedtek egy órán keresztül:
555 / 25 KDHa megjavul nyomok a nyomoroncra egy reportot:
DAWLeon [link][ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz
Firkavadasz #18867 üzenetére
Én hasonlóan jártam, csak tankal lőttem a levegőbe és helikoptert talált.
El is kezdtek csíterezni.
-
regener
veterán
Csak nekem nemjó most a report?
3 másodperc alatt kiszedett egy AA: engem és haverom az attack heliből, majd a 2 jetünket
(najó talán 4másodperc, de több biztos nemvolt...) -
Firkavadasz
tag
Bakker tegnap olyan mázlim volt, sajna nem vettem fel !
Kaspi határ mapon, amcsi kezdőn csak úgy kilőttem az antenna felé egy rpg-t... rá kb 7-8 mp múlva eltalált egy jetet !
Akkora epic volt hogy az hihetetlen !
-
jacint78
addikt
válasz
BlessedElroy #18865 üzenetére
Akkor valaki más volt. Álmos voltam és nem is volt kedvem játszani, csak az OC-t teszteltem ami bevált hálistennek.
Sajnálom counter strike-os csíterek nevelkedtem, már senkinek sem hiszek és mindenki csíter aki le tud lőni. De azért ennyire nem kell komolyan venni.
-
fuvi
senior tag
CPU témához:
esetleg ez segíthet/egy próbát megér: Disable CPU Core Parking Utility, nálam a minFPS javult
forrás -
tom_77
tag
Sziasztok.
Van aki joystickot használ repüléshez? Mik a tapasztaltok? Milyet érdemes venni? Egér + billentyűzettel nekem vannak repülési problémáimKöszi.
-
jacint78
addikt
Nem lehet valahogy eltűntetni ezt az ESN sonar-t? Egyáltalán nincs rá szükségem és mindíg lefoglalja a felvételt és állítgathatom le a folyamatát, muszály ennek álandóan mennie?
-
-
jacint78
addikt
válasz
BlessedElroy #18814 üzenetére
Ha valaki állandóan ugyanoda kempel és mindíg ugyanazt csinálja, vagy hatodjára is, azt leanyázom és működik is, mert kijött a lyukból. Szerintem az szánalmas, ha valaki mindíg ugyanazt a trükköt csinálja, de, ha szembekerül, akkor elvérzik.
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
utóbbi idők legélvezetesebb köre volt, az mvp csak hab volt a tortán
lazán elhúztunk, erre fogta magát a szerver és 650-350nél átpakolt minket a vesztésre álló oldalra.. bevoltunk szorítva a bázisra elvégre azt lőttem előtte én is..
Tele volt minden aknával meg c4-es idiótákkal, de elindultunk kifele és megfordítottuk. -
dragon1993
őstag
válasz
Bjørgersson #18845 üzenetére
Nem itt a 4gb+ ram és a regiszter méretekkel megy a játék.
Plusz teljesítményt hoz az a lényeg de nem 2x-eset. -
stoon
addikt
válasz
gali777 #18826 üzenetére
de a csalok nincsenek annyian mint akiknek elveszik a kedvét! tehát a a ttársadolomnak tele a t.ke a bf3-am akkor megveszi a bf4-et mert ott még nincs /vagy kevés a csaló! aztán 1.5 év és jöhet az 5 amirre az emberek kiábrándulnak hogy már megint mennyi csaló sz.r a hitbox sok a bug stb!
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Vki tapasztalt már olyat,hogy nehezen jön vissza tálcárol a bf?Mióta átraktam ssdre azóta van ez.Rányomok, hogy lépjen vissza és csak villog a kép, majd többszöri nyomogatásra jön csak vissza.Először a lapozófájlra gyanakodtam de 0-án 400on és 2000mbon is ugyan ez volt.
-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson #18836 üzenetére
32 iksz2 = 64
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #18839 üzenetére
Mindenre számítottál csak erre nem, mi?
-
Firkavadasz
tag
válasz
Az, hogy nem 32, hanem 64 bit.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Guglizd ki!
-
Unlimited
aktív tag
Ez a nyomorult BF4 csak 64bit-en van? Alapból azt töltötte az Origin.
-
Def26
félisten
Nah. Egész hétvégén játszottam. Utána néztem miért olyan szar az egér érzékem. Ugye régebben egész jól ment pc -n most meg csak töketlenkedek, szinte csak sniperrel vagyok elfogadtató szinten (campelek). Nos a múltkor linkelt nekem valaki egy oldalt ahol a különféle egérgyorsítást lehet optimalizálni. Tegnap ezt megcsináltam és ez volt a gondom. Már egész jól érzem a dolgot, úgyhogy el is döntöttem pc -re veszem meg a bf4 -et.
Annyira jó újból élvezni pc -n a játékot.
Már nézegetem is a procikat meg majd karácsony környékén szerintem megveszem az r9 290x -et, addig meg marad a hd7750...
gali777: Most ebbe nem akarok belemenni. Tényleg csak szokás kérdése. A lényeg, hogy most végre tudok egérrel játszani.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
És ha kibannolnák a csalókat és azok újból megvennék a játékot?
Nem értem én ezt se, hogy első alkalom még csak stat reset...
kovy29: Hát ezt mondom, mert artika azt mondta, ugye, hogy ezzel elveszik a kedvét a játékosoknak, hogy megvegyék az újat, de a csaló férgek úgyis megvennék megint, ha kibannolnák őket
Redneck: Ez amióta tudom így van... nem új dolog.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz
Unlimited #18821 üzenetére
szerintem meg benne van a kezük! minnél előbb megunják a gammát az emberek mert sok a csaló , és már jöhet is az uj játék! ha az embereket akár 5 évig lekötne egy játék nem lenne annyi bevételük! lehet kicsit összeesküvéselmélet gyanús nekem de biztos másnak is megfordult a fejében a dolog!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Firkavadasz #18818 üzenetére
Ez a NobodyHD ez nem NOOBody Hádé?
Érdekes én még sehol sem futottam aim/wh letöltésbe, lehet én netezek rosszul? Vagy épp egészségesen?Aki bármi csalást használ, legyen az makró vagy más az magától és másoktól veszi el a játékélményt tehát egy nyomorék szvsz.
-
M3oH
addikt
válasz
Bjørgersson #18816 üzenetére
Hát saját magát minősíti... Én szánalmasnak tartom, ha vki percenként sír, noobozik meg anyázik a chaten nagyjából ok nélkül, csak mert meghalt. Angolul is gáz, magyarul meg pláne
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Nagyon szomorú, hogy ide jutott a játék. Nem lesz ez másképp a 4ben sem. Lassan el is megy tőle a kedvem. Úgy, ahogy van szánalom az egész. Most már legalább érti az ember, hogy van az, hogy egy 32-64 fős tdm-en 80/5, vagy 106/11 et csinálnak ember, meg olyan érzésed van, hogy bárhol vagy, mindig tudja, olyan mintha mindig látna. Majd elmegy a kedve sok vásárlónak, talán észbe kapnak a készítők.
-
blaca83
őstag
válasz
"Aki értelmes az értelmes is marad..."
Aki meg egy retardált , az meg retard marad.
-
eugabesz
őstag
válasz
Letesszük a miénket alappályára baszki,vagy összedobjuk neked a prémiumot...miért a külön szerver??...a meglévők sincsenek kihasználva.Már írtam Neked,hozzánk bármikor jöhetsz.Nem voltam ts-en,mikor feljöttél,s akik fent voltak,nem tudtak pályát váltani...de én igen.Páran fizetjük/fizetik a szerót,ha beszálsz,kevesebb jut egyre...ennyi.
-
Firkavadasz
tag
Sziasztok. Akinek lenne kedve beszállni egy egyelőre kis létszámú szerver bérelésében az írjon.
Nem lenne sok pénz, és persze nem is akarok erőszakos lenni a témával kapcsolatban, mindannyian tudjuk, miért jó egy saját szerver.
Továbbá:
Nem tudok rá mit mondani, aki nem akar csalni, az úgy sem fog, még egy videó elkészítéséig sem.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
ha már így összejöttünk csapathatnánk egyet-kettőt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Érzékenyen érint?
-
Laraxior
titán
válasz
Támogatom, az előbb nekem is sikerült összefutnom vele... Játék közben anyázik, jó kemény gyerek lehet
Ezért nem veszek fel barátlistára mindenféle jött-ment embert.Mellesleg az előző körben visszaszóltak neki a másik oldalról
Magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz
Firkavadasz #18812 üzenetére
Vegyetek fel engem is.. JUMANJI87
-
Firkavadasz
tag
Aki akar esetleg velem nyomulni az nyugodtan vegyen fel, tudok helit vezetni, szeretem a TDM-et, de nincs premiumom.
ArmoredShield a nevem.
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson #18807 üzenetére
Domination fut 16 emberig,utána átvált mixed módra,CTF,Rush?CQ...
Érdekes,eddig mindenki a magyar HC-t hiányolta,most hogy van,már nem is annyira hiányzik... -
Laraxior
titán
Most én sem tapasztaltam, valami német szerveren TDMeztem.
-
Mr.White
senior tag
konkrétan minden szerver laggol és a járművek lodoutjai elállítódtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest