-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thronks.90
tag
Szia. Nekem is volt ilyen, gondoltam mindenre. Már volt Windows reinstall kértem másik vgat meg procit kölcsön... Semmi nem változott. Aztán kaptam tippet az EA supporttol hogy telefonáljak már be a szolgaltatohoz hogy szar a netem. Nem csináltak semmit, majd mikor már személyesen mentem be és a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem akkor megcsináltak. A supporton küldtek egy progit akivel tesztelni lehet a hálózatot és valami port nem volt aktivalva. Természetesen a szolgáltató ezt tagadta mikor bementem. Egyik napról a másikra megjavult a dolog. Azóta sincs semmi gondja. Szerintem az volt jó hatással hogy bementem
-
Thronks.90
tag
válasz Firkavadasz #19079 üzenetére
Mondjuk nekem kifagy minden egyes indításkor a BF4... Első nap még tudtam játszani, másnap már megáll a töltőképernyőnél, valamiért beáll 200FPS- re, és nem tölt tovább... Szal maradokÉn is veletek Tegnapi Metrón jók voltak a csapattársaim/Squadom:Link (nem az ölés miatt, sokszor szereztük Mi meg a stratégiai célpontokat... Bár szerencsém volt hogy sokszor belémfutottak a "nub" játékosok, s volt hogy sikerült 3-4 embert is lelőni egyszerre. Szal szerencse keze is bennevolt )
-
Thronks.90
tag
BF4 nekem is proci limitbe ütközik... hiába van alap órajelen a HD7870XT vagy hiába van felhúzva 1175MHZ- re, ugyanúgy marad a 40- 60FPS közti ingadozás. BF3alatt ennyire nem ütközök CPU limitbe. Amúgy, tudtok valami progit ami játék közben tudja monitorozni a procit/vga-t és a hőmérsékleteket?
-
Thronks.90
tag
sziasztok! keresnék játszótársakat mert egyedül dögunalmas -_-. A nevem ott az aláírásomban, vegyetek fel ha akartok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- APC Smart-UPS 1400 (SU1400INET) szinuszos szünetmentes tápegység
- GAMER PC GTX1660 Ti 6GB OC AMD Ryzen 5 2600 Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator
- GIGABYTE RTX 2060 6GB OC Pro White
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest