Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Origin nem megy. Offline.
Beloggolok de offline és hiába lépek ki majd vissza.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz voodoo98 #36431 üzenetére
Amikor jött ez a jelenlegi Ultimate Revision akkor kinyitottam nagyjából 60db legendary ládát. Sajnos a sok azonos miatt közel sem esett ki minden ami jó lett volna.
Az Exchange pedig hetente változik talán? Sose fog jönni az ami kéne.
-
addikt
Az új BAR variánsnál a Rate of Fire változtatható. 360rpm vagy 600rpm. Gondolom 360rpm-nél hasonlóan viselkedik mint a Chauchat, 600 pedig mint a normál BAR-ok.
(#36431) voodoo98 : Hát a Trench verzióval gyakorlatilag nem is érdemes célozni, akkorát rúg vissza és olyan vacak az irányzéka ,hogy messziről bármilyen más fegyverrel gyorsabban kiszednek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Amúgy megint napi megszerezhető scrapeket látok a menüben.
100/200/300 scrap. 600 scrap és mind 2 perc alatt megvan. Csak tudnám ,hogy mit lehet kezdeni a sok scrappel... Mert a legutóbb bekerült fehér skineket kivették, az arany skinek meg úgy látszik szintén assignmentek után szerezhetőek.ui : Már van fent videó az +5 fegyverről https://www.youtube.com/watch?v=oswyysMNtP0
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #36419 üzenetére
M1919 SMG.
Ezt kaptuk meg a legutóbbi Update során, vagy nem? Ez volna talán a Storm verzió? A Hip Fire sávja itt kisebb szerintem.Tehát 1db scout/assault/medic/support fegyver variáns és 1db all class pisztoly variáns.
Ha valakit lepuffantok és elszedem tőle a játékban, akkor amíg én ki nem purcanok addig tudom használni? Egyedül a Fedorov érdekelne. De egyelőre még nem veszem meg a BF V.
ui : Grand Operation. Remélem abban is lesz egy Galicia jellegű map.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz @rglaaf #36312 üzenetére
Verdunon csak a legutolsó szektor az ami nagyon kedvez a védőknek.
Ott ha a védők nem teljesen fogalmatlanok, akkor már egy különösen jó támadó csapatnak sincsen esélye elfoglalni a szektort.Mondjuk mostanában 2 olyan meccsem is volt ott amikor már az első szektort sem sikerült elfoglalnia a támadóknak. Mind a 3 battalion lepörgött ott.
Mondanom sem kell ,hogy füstöt senki nem használt.... De legalább volt vagy 15 scout.
-
addikt
válasz voodoo98 #36228 üzenetére
Burton LMR - új LMG
Fedorov Degtyarev - új Fedorov variánsVolt szó még egy új Colt Revolverről.
Egy-két adat szintén előkerült egy potenciális új BAR variánsról.Mindkét videó április 22-én került fel.
Lehet ,hogy ezek esetleg később kerülnek bele? Csak fura egy kicsit ,hogy most csak az új Assault illetve Scout fegyverek jelentek meg. Az a kevés medic aki eddig élesztett... nos ők is inkább a Thompson feloldásán ügyködnek... GG DICE
21/5 pfff, részvétem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz anubis6 #36144 üzenetére
De a visszarúgás miatt, a második lövésnél már esélyes ,hogy a sörétek nagy része elmegy a fejek felett a kis vertikális eloszlás miatt.
Statisztikák alapján nagyon kevesen használják. Nem is tudom ,hogy pl engem valaha öltek-e meg ezzel a variánssal. Pedig rengeteget voltam Fort Vaux 7/24-en is. Ahol akkor elvileg a Sweeper jobb lehet.
-
addikt
válasz voodoo98 #36140 üzenetére
Igen, a Hellfighter shoti az M97 Backbored verziója méghozzá.
A Hunter az aminek nagyobb távolságnál esik vissza a sebzése.
A Sweeper meg az aminek a sörét eloszlása nem egy kört ad ki. Fel és le minimális, viszont jobbra-balra sokkal nagyobb mértékű eloszlás. Gyakorlatilag egy horizontálisan sokkal szélesebb elipszis. Ennek a fegyvernek még mindig nem értem ,hogy hol származhat előnye.(#36141) zzola : M97 és az 1897 ugyanaz. A fegyver menüben M97 a neve, viszont pár codexben 1897 a neve.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #36124 üzenetére
Nem akartam ,hogy a szerencsédet szidjad, ezért nem írtam be, ma is és tegnap is toltam egy kört, mindkétszer esett az Axe. Mindkettő scrap...
Én ha jól emlékszem 11/5-el fejeztem be még az előző Op Camp-ot, most az újban ez a 2 köröm volt így 13/7 az arány.De pl BFBulletin-en találtam olyan bejegyzést ,hogy a valakinek még az előző kampány alatt már a 3. napon összejött. Tehát vagy 6/5 de lehet ,hogy 5/5.
Teljesen random. Bár a BF-nél ki tudja. Mint amikor a bugos Revision volt és az M1911 Super-Rare dropja el lett cseszve volt. Nekem 3-szor is dobta egymás után.
Szerk : Care-Package, csak eszembe jutott a neve
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz @rglaaf #36089 üzenetére
Dehogynem. Fort Vaux. Az első szektor még viszonylag nagy (a többihez képest csak), de ahogy már a bunkerban van a csata... Brutál gránátspam. Imádom Kicsit már kezdem szégyellni ,hogy mennyi killem van a gázgránáttal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
BFBulletin
According to DICE, the "Ultimate Revision" will stay available in #BF1 as the sole and utmost pool of skins and content going forward.
The "Russian Axe" will remain available as an exclusive puzzle piece in the Operation Campaigns from now on.
Ezek alapján ez a jelenlegi Ultimate Revision maradni fog egyelőre meghatározatlan időre (hiszen ez most tartalmazza az összes skint).
Az Exchange változni fog hetente.
A Russian Axe pedig Op kampányban lesz elérhető.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
voodoo98 :
Gondolom a következő Op kampányban ugyanezek eshetnek. Szerencsére az már nem Galicia lesz. Ahogy egyre több kört nyom le azon a pályán az ember, úgy jön rá ,hogy igazából nem csak szimplán rossz az a pálya, hanem egy hányadék.
Ezerrel megy rajta a Heavy Bomber spam. A legutolsó körben már nem is bajlódtam zászlóvédéssel vagy egyáltalán semmivel. Beültem az AA-ba és csak a rohadt kis kö**ögöket lőttem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #36023 üzenetére
Thompson :
- 830 rpm, tehát az Automatico és az SMG 08/18 között lesz a sebesség
- viszont csak 20-as tárA videót megnézve van bőven visszarúgása úgyhogy a sebzése viszonylag nagy kell ,hogy legyen ahhoz ,hogy tudjon versenyezni a fent említett másik 2 fegyverrel.
Kicsit olyan érzésem van ,hogy most már minek rakják be ezt az új fegyvert? Inkább a Shock Operationt adják ki minél előbb. Az már régóta várat magára, hiszen az új DLC-vel nem is lett új Op. map. A korábbi DLC-vel meg Cape Helles - Achi Baba egy vicc.
Totál röhej ,hogy a balance-t a fejlesztők a DICE-nál úgy képzelik el ,hogy beraknak egy gyakorlatilag hallhatatlan hajót.Új melee. Jajdejó, úgyis untam már a Russian Axe-t...
Jelenleg 35 melee fegyver van a játékban. Szerintem ennyi már elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #36014 üzenetére
A 900-as illetve a 450-es ládában is benne van az összes narancs illetve kék skin. Azt is érdemes lehet. Én az összes scrapet most átforgattam a 900-as ládával. Megvettem amennyit tudtam, aztán a legvégén eladtam ami nem kellett (pl a fekete skineket, mert kb semmi nem látszik belőle).
BFBulettin-en az marhaság volt amit kiírtak ,hogy változik minden egyes alkalommal amikor megnyitod a Battlepack fület.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #35978 üzenetére
Mármint úgy értettem ,hogyha pl Galicia lemegy és az ember Brusilov közepén fagy ki akkor a Galicia pontjait nem írja jóvá. Az oké ,hogy a 2 Operation között van szünet szóval ott felszámolja a pontokat.
-
addikt
válasz voodoo98 #35976 üzenetére
Nekem most a menü az ami nagyon instabil. Az update óta 4 vagy 5 alkalommal dobott ki azzal, hogy a BF1.exe működése leállt. Előtte fél év alatt volt ennyi. Disconnect nem volt mostanában nekem.
2. kör legvégén fagyott be az egész!
Jah és ilyenkor nem is adja meg az első rész pontjait sem? Legalábbis az Op láda számlálóhoz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most láttam ezt :
UPDATE: The end date of the "Eastern Storm" Operation Campaign has just been updated in the official website and in-game
According to EA, this new round will only be available until April 30. Originally, It was scheduled to end on May 7 via pop-up message
-
addikt
válasz voodoo98 #35971 üzenetére
Contains 3 Items
Ezt írta a második teljesített Op ládára. Megint 2 skin, de most az egyik kést dobta pluszba... Így tényleg nehéz lesz majd összeszedni. Én mindig olyan melee-t használok ami tud drótot is vágni, úgyhogy az ilyen kések mennek a levesbe.
-
addikt
válasz voodoo98 #35963 üzenetére
Rohadjanak meg ,hogy pont Galicián kell szerencsétlenkedni ehhez.
Jah és persze most megy közben a feladat is : 75 bolt action rifle kill. Ez se segíti elő a támadók sikerét...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ultimate Revision. Minden fegyver skin illetve puzzle skin elérhető (kivéve persze az Operation puzzle skinek és persze a Russian Axe ).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
én már látom hogy megfognak minket kerülni, elindulok arra de senki már nem jön
Túl sokat kívánsz.
Operations-ben az emberek legalább 30%-a nem tudja megérteni ,hogy zászló foglaláshoz/védéshez a zászló területén kéne állniuk. Inkább 100 méterrel hátrább állnak és kempelnek. Nekik gyakorlatilag TDM a játék.
-
addikt
A meccs eleji balance problémákat kéne megoldaniuk.
Elvileg az autobalance az a belépőképernyőn végzi el a dolgát. Ezzel az a gond ,hogy a pálya betöltése után is jópáran kiszoktak lépni. Na és persze utána is a játék egyenlőtlenül kezdi el feltölteni a csapatokat. Hiába van mondjuk egy kezdeti 14v20. Ez marhára nem jelenti azt ,hogy a játék majd a 14-es oldalt kezdi csak feltölteni.
Operations-ben ha egy teljes meccsnek vége, akkor én pl az esetek majdnem felében nem tudok kilépni a quit-re kattintva(bug). Ilyenkor megvárom míg betöltődik a kövi map és utána tudok csak kilépni.
A szar team így-úgyis maradjon szar?
Igen. Inkább minthogy a jó játékosok legyenek azzal megszívatva ,hogy átdobálják őket. Nem hiszem ,hogy ecsetelnem kéne ,hogy mennyire lenne fair az ,hogy folyamatosan az ember foglalja/védi a zászlókat, segíti a csapattársakat aztán azt veszi észre ,hogy átkerült a vesztes csapatba ahol az emberek 40% mondjuk Scout aki a spawn-on kempel. Ezen felül van pár medic aki nem éleszt, van pár support aki a mortar és crossbow kombót favorizálja. Jah és ne felejtsük el az überpró tank-vezetőt aki a mortar truck-al kempel egy domb mögött és marha büszke magára amiért 60-0 a statja. Persze azt nem veszi észre ,hogy nagy szerepet vállal abban ,hogy a csapata kikap.
Annak a játékosnak kéne átkerülnie aki mondjuk 20-25 perces játék után is csak 5-6K pontot szerzett. Ez a pontmennyiség OP-ban azt jelenti ,hogy bizony a zászlók közelébe se ment és nem segítette a csapatát semmilyen módon.
Félreértés ne essék, én se vagyok valami überpró, a lövéspontosságom kb átlagos lehet. Viszont amiatt ,hogy segítem a csapatomat már ezáltal is az esetek többségében a 64-es szerverem mondjuk a top10-ben benne vagyok. Megnéztem a statomat az összes meccsem hatodán vagyok MVP. Ez mind CQ vagy OP. És újra hangsúlyoznám ,hogy közel se vagyok pontos lövész. PTFO.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #35574 üzenetére
Jó érzés lesz ám amikor Operations-ben a nyertes csapatból azért fog áttenni játékosokat a a vesztesbe mert a vesztes csapat tagjai elkezdenek kilépegetni...
Remélem tényleg figyelembe veszi a játék a balancing során ,hogy az ember mennyit ölt és mennyire foglalkozott a zászló foglalással/védéssel és a haszontalan embereket dobálja át a vesztes oldalra. Nem lesz vicces ha első az ember és átdobják a másik csapatba.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Már meg is van az első bug amit az Update okozott.
Futás közben ha a pisztoly van a kezedben akkor olyan mintha a karakter siklana. Nincs a lépésnek zaja és a pisztoly se mozog kicsit sem a karakter kezében. Elég fura.
Egyelőre csak Medic - Auto Revolver-nél néztem meg.Amint az ember visszavált a puskára, megint lesz lépészaj és a futás okozta mozgás is visszatér.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Pedig egyelőre pont ,hogy gyengébb mint kellene.
A Spread Increase per Shot kétszer akkora mint a többi medic puskának. Ez bug. Emiatt ha az ember a max rpm közelében lődözget vele akkor pontatlan lesz eléggé.
0,2 a TTK előtti érték és ez lett 0,1. Viszont a Howell 0,2-vel lett kiadva.
Elvileg a következő update során ezt is javítják.-----
VisszakerestemThe Howell follows the old pre-TTK 2.0 base spread for non-bullpup SLRs:
Howell: 0.18, 1.02
It also still has a SIPS of 0.2 not the TTK 2.0 value of 0.1[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #35478 üzenetére
Egyik meccs után ránéztem : 30/100
Következőbe lőttem Scout-al 12-őt és ez felülírta : 12/100
https://twitter.com/BFBulletin/status/976130898964942848
Basically, It's wiping out your current progression from "X" kills (80-90 for example) to "X" kills (15-20) again. These assists which count as kills should always be registered towards the mission progress, like medals.
Te lehet még nem nyomtál még egy meccset. Na majd az lenullázza neked is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz feco70 #35350 üzenetére
Sajnos most még egy ilyen is van a Premium Trial-on felül.
NEWS: PC players can now try the #BF1's base game through the Origin Access Trial, available until March 26
Több a cheater és rengeteg a fogalmatlan balf*sz. Na meg a shotgun marhaság is megy...Operation játszhatatlan számomra jelenleg.
Nagyon sok assault (shotgun) van de csak töredékük foglalkozik a járművekkel. A sok 20-30-as szintű nagy többsége pedig Scout. Spawn-on lefekszenek és nem nagyon szeretnek megmozdulni.
Mindent megtesznek a fejlesztők ,hogy szétkúrják a játékot.
Remélem a következő Comm. mission az lesz ,hogy : Get 100 headshot with Rifles while proning behind the Sniper Shield.Ez egyértelmű jele lesz annak ,hogy megérett nálam a játék az Uninstallra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz @rglaaf #35203 üzenetére
Federov Trench.
Nem op, a TTK-dmg patch óta, de azért nem olyan rossz.Vagy Autoloading extended. Ezt spammolni kell mint az állat közelre. Én ezt speciel nem szeretem, mert nem elég gyors az ujjam ehhez (vagyis elég gyors lenne, de ekkor meg a pontosságom lesz nagyon vacak).
-
addikt
Starting next week:
- Apocalypse Free Trial - Between March 6-12
- Community Mission (Get 100 Shotgun Kills and be rewarded with a Superior Battlepack) - Between March 6-12
- 2XP event for all players - Between March 9-12
A shotgun kill marhára kellett ám. Megint mindenki a hunter vacokkal fog szaladgálni...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sixpak #35122 üzenetére
Találtam egy ilyet BFBulletin-en.
Kills seems to not add up on the eagle eye veteran assignment? Get 50 kills with thr lebel model 1886 infantry. The kills do not add to your progression. Tried it over 3 full operations.
Erre egy másik hozzászólás
"I think the problem is a typing error. Once I started using the sniper variant instead of the infantry variant, the kills started to count towards the challenge."Tehát lehetséges ,hogy nem az Infantry verzióval kell az 50 kill hanem a Sniper verzióval. Egy próbát megér.
(#35118) voodoo98 : Köszi. Felnéztem én is ide, de akkor még nem volt postolva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
A szinkronnal megint gondok vannak nálam.
Customize menü csak 1 perc után nyílt meg. A fegyverekre azt írja ,hogy nincsenek unlockolva.
Nálatok mi a helyzet?
-
addikt
válasz Snooker #35094 üzenetére
Csak akkor lehet ezzel igazán aprítani ha az ellenfelek agyalágyultak. Ezt amúgy említi is a videóban. Vagy az embernek jó scout csapattársai vannak akik figyelnek az AA-ra.
AA-val pikk-pakk szétlehet szedni. De még 2-3 support is gyorsan széttudja kapni.
Cape Helles-en nyomtam egy kört tegnap, védekeztünk de most rajtam kívül is volt pár supportnak annyi esze ,hogy kéne lődözni a repcsiket. Nem hiszem ,hogy akár 1 db élt volna 1 percnél tovább.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #35065 üzenetére
Na meg az új Howell medic puska statjait...
The Howell follows the old pre-TTK 2.0 base spread for non-bullpup SLRs:
Howell: 0.18, 1.02
It also still has a SIPS of 0.2 not the TTK 2.0 value of 0.1[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kár ,hogy nem lehet az egész Scout class-t a jelenlegi formájában eltörölni. 10-ből 8 scout csak a csapatot hátráltatja. Operations-ben már 1 perc után lehet látni melyik csapat nyer. Ha a támadóknál 10 vagy annál több scout van az onnantól 99% bukó...
Persze a védekező csapatban se sokkal jobbak amikor nem a zászlón kempelnek hanem 100 méterrel hátrébb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A sírba visznek a Scout-ok a rohadt tripwire szarokkal.
Tsaritsyn : Egyedül védem az egyik bejáratot ,hogy ne kerüljenek mögénk. A terep teljesen tiszta. Az ellen dob egy gránátot, de viszonylag messze van, nem lépek arrébb mert tudom ,hogy minimális lesz a sebzés. De arra viszont elég ,hogy a retardált Scout által letett tripwire szart beindítsa, amit ugye az okos csapattárs pont alám tett...
Ezt a részét a játéknak utálom. Nem kéne ,hogy sebzést okozzon a csapattársak által letett tripwire, dinamit ha az ellen beindítja.
A premium trials is véget érhetne. Ennyi fogalmatlan embert...
És félreértés ne essék, megértem ,hogy valakinek sokkal kevesebb ideje/kedve van játszani ezért sokkal rosszabbul lő... Soha nem káromkodtam a chat-be se ilyenért. Azért viszont igen amikor vagy 8-10 lvl 50 alatti hülye kempel a spawn-on és teljesen haszontalanok. Néha-néha az egyik közel jön a zászlóhoz, hogy kérjen tőlem ammo-t, aztán meg lerakja a tripwire-ot...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #34883 üzenetére
Kihagytad a legnagyobb változást.
SMG 08/18 :
- 450 rpm helyett 770 rpm
- a recoil miatt távolra gyakorlatilag használhatatlan a cucc, kb mint a parabellum, viszont ezt nem lehet letámasztani
- közelre viszont igencsak durva... sajnos van rá esély ,hogy ez lesz az új automatico.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz Gery9112 #34659 üzenetére
Csak szimplán senki nem tudja ,hogy amúgy van füstgránát is a játékban.
De hát az nem jó hiszem nem lehet vele ölni...Cape Helles nagyon könnyen védhető.
Fao - Suez - Sinai inkább a támadóknak kedvez. Ma is egy játékot toltam és 1 battalion alatt végigvertük mindhármat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A symthic oldalán már fent vannak a fegyver balance update részletei.
Vannak benne érthető dolgok, de vannak benne WTF részek is.
Mindegyik LMG sebzése növelve lett. Lassabban is lehet velük célozni.BAR, MG15, Benet, Madsen, Huot, Lewis nagyobb recoilt kaptak.
Persze a növelés mértéke nem azonos. Pl a BAR Storm kapott egy majdnem +40%-os függőleges recoilt. A Madsen Storm csak +10%. Ha nem lenne az a mindent kitakaró tár rajta, simán jobb lenne mint a BAR.M1917, Chauchat - itt nem változott a recoil.
Medic puskák pontosabbak, a dmg a legtöbb esetben nagyobb távolságnál esik vissza. Pl RSC 47 méter helyett mostmár 70 méterig tud 2 hitelni.
Assault-nál kisebb dmg növelések, recoil növelések.
Scout nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
3 új melee weapon.
Ottoman Kilij
Perform 15 kills using the Flare Gun - Signal
Perform 3.000 soldier damage as the Infiltrator Elite ClassArarebo
Puzzle kirakósdiYatagan Sword
Elvileg akinek megvan a Turning Tides DLC az ezt megkapja alapból[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nos egyelőre kipróbáltam pár support/medic fegyvert.
BAR : Megnövelték a recoil-t. Emiatt ha meg is növelték a sebzését, nem nagyon érzem mert egyértelműen pontatlanabb lettem vele. Storm verzió.
Bipod : Kevésbé lesz pontos attól ,hogy letámasztja az ember a fegyvert. Nagyon érződött ez pl a Parabellum-nál.
Medic puskák pontosabbak lettek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rengeteg lett hirtelen a kezdő játékos Operations-ben. Az Op. Campaign alatt érthető volt, hiszen a nem premiumosoknak is megnyitották. Ma toltam pár kört a Volga-Tsaritsyn operation-ön és szembetűnő volt ,hogy alig akad lvl 130-as játékos.
Hadd ne mondjam ,hogy mennyire nem ment a támadóknak a támadás. Se füst, se spotolás, nem próbált senki jobbról-balról kerülni...
Medic nagyon elvétve, bezzeg scout... Na abból nem volt hiány. Mármint a spawn-on kempelő scoutból.Mai utolsó Tsaritsyn
Itt pl én voltam az egyetlen lvl 130-as.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Balance? lol
Oké, szeretnéd ,hogy a valósághoz hűen egy lövés elég legyen a mesterlövészpuskából. Azt mondom, rendben. Csak akkor tegyük valóságossá azt is ,hogy kb mennyi esély lenne egy sprint után megállva fél másodpercre, kilőni a 200 méterre lévő célpontot...
Vagy akár sprintelni egy 50-es kaliberű puskával, lőszerrel, felszereléssel.Kiemeled az egyik tulajdonság hitelességét.
Az kéne még ,hogy minden egyes találat a sniperből instant kill legyen. Úgysincs elég haszontalan scout a játékban...Hasonlóan amúgy az egész Support/LMG mehetne a kukába...
Most az Operations kampány alkalmából rengeteget játszottam Galicián és Verdun-on.
Az a támadó csapat ahol túl sok a scout az esélytelen. Undorító meccsek jönnek létre, ahol a támadók megelégszenek azzal ,hogy kempelnek a semmi közepén.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Meg lehet azt valahol nézni ,hogy infantry fegyverekkel hány darab repülőt lőtt le az ember?
BF trackeren csak a járművel kilőtt járműveket látom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz raubisoda #34185 üzenetére
Nekem a 1709-es Win 10 frissítés után hülyült meg a gpu kihasználtsága. Igaz fordítva, tehát előtte volt fix 60 fps és 45% körüli kihasználtság. Frissítés miatt viszont leesett 30-38 fps környékére és 100%-on karistolt a kártya.
-
addikt
válasz Gery9112 #34162 üzenetére
Kíváncsi leszek ,hogy fogják a balance-t megoldani az LMG 08/18-nál.
600 rpm. 100 és 200 töltény/tár. És egész pontosnak tűnik a videókon. Nem nagyon értem. Elég gyorsan ki fog derülni ,hogy ez így nem jó. Vagy a sebességet csökkentik, de ekkor gyakorlatilag egy mg15-öt kapunk. Vagy kap egy nagy recoil-t (parabellum).a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz muszurkefal #34157 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy csak ammo-t adagolsz meg rohangálsz.
Ezt csak a fent említett sniperes marhaság miatt csináltam. Nem akartam én is beállni scoutnak. Viszont nem akartam supportként kidugni a fejemet csak azért ,hogy egy tucat sniper kezdjen el lődözni. Tehát maradt az ,hogy a frontvonal mögött osztottam az ammo-t.
Amúgy igen. BAR-al simán lehet az első sorban menni, rusholni, majdnem mint egy assault. Ammo + Crossbow.
Védekezésnél inkább Parabellum, vagy m1917 és ahol tudom letámasztom. Ammo + Crossbow/Mortar.
És itt kiemelném ,hogy ez Crossbow vagy Mortar. Nem és.classhoz illően
???[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gery9112 #34154 üzenetére
Vannak olyan emberek akiknek egyszerűen kötélből vannak az idegeik.
Odamegyek a supporthoz, 5-ször rányomok ,hogy kéne ammo. Semmi. Baltával csapkodom a fejét, semmi. Beleeresztem a 2 maradék táramat a pisztolyból a hülye fejébe, semmi. Sajnos a hülyék általában nem lesznek idegesek. Így tudják kibírni ,hogy 45 percet szarakodunk ugyanazon a szektoron bármiféle eredmény nélkül.(#34156) voodoo98 : Pedig csak a resupply-ból rengeteg pontot össze lehet szedni. Tehát neki is jó lenne, meg nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tegla80 #34152 üzenetére
Plusz mar az 500penzt is reg kiszedtem igy oda sem tok menni.
prise de tahure?
Jah nekem se jön be. Valahogy a kontrasztok miatt marhára nem megy ott az 1v1. Egyszerűen későn veszem észre az ellent. Na meg persze eléggé automatico, hunter shotgun friendly a map...
Imádom amikor a csávókának 100csillagja van az automatico-ra és még csak lvl99-es... Gyakorlatilag mást nem is használt.
Erre meg Dice-nál gondolták ,hogy beteszik az ultimate noob 1v1 fegyvert még mellé (m1912p16).[ Szerkesztve ]
-
addikt
Verdun Operation egyre játszhatatlanabb.
Azt gondolná az ember ,hogy a játékosok egy idő után kiismerik a mapot és megértik ,hogy a támadóknak támadni kéne...Tegnap este lenyomtam a 2 kör Fire/Ice Operation-t. Verdunon kétszer sikerült patthelyzetet kialakítani már az első szektorban. A támadóknak eszük ágában nem volt zászlót foglalni (mondjuk nehéz is amikor a 32 játékosból 17-18 scout). Másodjára már gondoltam ,hogy én nem veszek részt a csiki-csukiban úgyhogy - Support - Ammo Crate és Pouch is, és csak rohangásztam körbe körbe és szórtam az ammo-t. 900+ resupply úgy ,hogy volt még rajtam kívül bőven support (mondjuk ők főleg a mortar spammal voltak elfoglalva).
Galicia se lett jobb.
-
addikt
Vissza kéne csökkenteni a letehető tripmine-ok számát 1-re.
Elképesztő ,hogy a játékosok mekkora hányada nem érti ,hogy ez mire is való és hogyan kell letenni.Verdun : Védekezünk a legelső szektornál, letámasztott lmg-vel az egyik falnál lövök a domb felé. Lehasalok ,hogy újratöltsek és azt látom ,hogy mivel a scoutok odajöttek mellém a resupply-ért, ott ahol visszakapták a tripmine-t ott bizony le is tették. 4! tripmine 5 méteres körön belül. Még nekik áll feljebb amikor szétlövöm őket ,hogy nehogy egy ellenség egy mortarral mindet beindítsa.
Galicia, Verdun ilyen szempontból most nagyon rossz. Mindenkinek megnyitották az Op. Camp.-ot, sok a tapasztalatlan játékos akik pedig nagyrészt scoutolnak.
Na persze volt azért jó tapasztalat is. Szintén Verdun-on sikerült egyetlen crossbow lövéssel 8-at ölnöm. 2 magától a gránáttól halt meg, a többi pedig röviddel utána a tripmine-ok miatt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #33640 üzenetére
TSNP?
A Fire gondolom Verdun.
Az is egy kicsit undorító map. Egy nem agyhalott csapat akár már a legelső szektort is megtudja védeni a legvégéig. Na meg ott van az utolsó szektor...Nincs annál csúfosabb vereség amikor a támadók 1 roham alatt képesek végig menni a pályán, majd Fort-ot is végigdarálni ugyanazzal a támadással. (talán Galicia meg Brusilov hasonlóan gáz)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #33567 üzenetére
Top komment a szerzőtől.
Undoubtedly some will ask "where's Serbia? where's Bulgaria? where's Belgium?" I would happily include locations featuring those factions, but the problem is I don't think DICE will build the factions for the maps.
Jah az amcsik.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
addikt
válasz mcmike #32979 üzenetére
Mortar & Crossbow Launcher - Battlefield 1
1 hete futottam bele ebbe a videóba. A mortar HE, sebzési zónája érdekelt, de persze benne van részletesen a Crossbow is.
Gyalogság ellen csak frag. Ha meg esetleg supporttal szeretnél a tank ellen menni akkor vagy limpet vagy mortar HE (és semmi esetre se mindkettő egy ammo pouch helyett, mert akkor lehet ,hogy valaki - mondjuk én - melee-vel fog hátbavágni mert nem adsz ammot)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Annyit jelent a procinak kb a LOW/HIGH különbség.
Attól függ milyen játékokra vetted elsődlegesen azt az i5-öt. Ha BF multi akkor arra kevés ez tény. A következő BF-ek se fognak kesztyűs kézzel bánni a procikkal. A 64 játékos meg a fizika bizony leterheli.
-
addikt
Mert a graf növelésével azért kis mértékben a proci terheit is növeled. Nem teljesen független a kettő. Csak a graf növelése sokkal jobban érinti a vga-t mint a procit. Gondolom nem esik vissza felére HIGH-on sem az fps LOW-hoz képest.
+ Vegyük hozzá ,hogy a BF1 Multiplayer nagyon proci igényes. Tehát ez egy szélsőérték. Ennek kell a 4-nél több szál (vagy mag).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megtaláltam neked a probléma okát.
Samsung T220 Cuccok alól
Ha ez még az aktuális monitorod, akkor ez a gond. 1680x1050
Ilyen felbontáson, fps limit nélkül, egy 7700 se hajtani ki pl egy gtx 1060-ast.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Több helyen is láttam képet még 1-2 hete, 2 másik melee fegyverről ami az újdonságok között volt. Az egyik talán egy jatagán volt. Azok esetleg egy Operation Camp. keretében lesznek elérhetőek vagy tud erről valaki valamit?
Na meg egyáltalán lesz még Operation Camp.? Engem átszoktatott az Operations-re. Csak pl az a baj ,hogy a ruszki mapokon már most is nehéz találni játékot. Galiciát még megértem, mert hányadék, de a Volga-Tsa egész jó volt.
-
addikt
válasz STC Speed #32874 üzenetére
3*XP.
Tehát a score mondjuk 10000. Nyertetek tehát *1,5. Award bonus +5000. Eddig 20000XP.
Ha bevan nyomva a squad xp bonus akkor még +20000.
Ha bevan nyomva a comm bonus is akkor még +20000.
Ez egy conquest esetén.
Az ,hogy Opreation-nél esetleg a nyerési szorzó 2,5* akkor azzal módosul. Ott akkor a végső pontszám 90K és nem 60K.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Németh Péter #32596 üzenetére
Én azért még reménykedek egy II. világháborús BF 2018-ban.
Nekik is megérné. Sok mindent át lehetne emelni BF1-ből. Meglehetne mutatni a versenytárs elég csúfos produkciója után ,hogy mégis milyen egy igazi 2. vh-s játék...
Mi marad egyáltalán? Fikciós hidegháború? Vietnám?
-
addikt
válasz voodoo98 #32530 üzenetére
Azért annak a csapatnak gratulálni tudok aki az első szektort se tudja bevenni.
Léghajóval illene hogy sikerüljön a 2. próbálkozásnál főleg ,hogy ekkor még nincsen AA.Mondjuk akkor lehetséges ,hogy tényleg nem sikerül bevenni már az elsőt, ha érvényesül a BF főszabálya : Mindig a leghülyébb vezeti a léghajót, vonatot, hajót...
Én is megkedveltem az Operationt. Bár a fentebb írt kezdeti balance probléma néha elcseszi elég gyorsan. Volga Rivernél is többször megesett hasonló.
Galicia viszont undorító volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz giornalista #32523 üzenetére
Operationsben. nem is szoktam védőként játszani, amint lehet, switchelek a támadókhoz, vagy kilépek a szeróról
Nem éppen a legjobb hozzáállás. Azért tudsz támadni Operations-ben mert mondjuk én védekezek. A támadók teszik unalmassá a játékot. Imádom amikor 10-12 scout (ebből 8-10 haszontalan) kempel a kezdőjükön anélkül ,hogy megfordulna a fejükben ,hogy kéne menni előre.
Sok mapon amúgyis a támadók előnnyel indulnak.
Operation 1. mapoknál pl : Véget ér az előző Operation, maradnak a szerveren mondjuk 30-35-en. Kialakul egy 16v16 ebből 25% afk vagy a kezdőképernyőt cseszteti. Marad egy 12v12, de ugyanazzal a járműmennyiséggel mintha 32v32 lenne. Ballroom-on lehetetlen a tankokat így megállítani. Mire megtelik a szerver addigra a 2. vagy 3. szektor-ban vannak sokszor már a támadók.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na persze hiába számítanak járműnek a feljebb említett dolgok ha 3 napon keresztül kb mindenki ezeket fogja vadászni. Nem lesz életbiztosítás Light tankkal jönni-menni
-
addikt
válasz Németh Péter #32515 üzenetére
Igen meg a mindenféle stationery gun. Bár lehet a mortar nem.
Sokan felvetették amúgy a post alatt ,hogy ez a rész biztosan csak 100 kills with vehicle és nem destroy 100 vehicle, de tekintve ,hogy egy super rare skin-t adnak érte így tutira a destroy...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
BFBulletin szerint a következő Holiday Mission-ök
- Destroy 100 vehicles between Dec. 8-11 to get the Desert Gold skin (ennek egyrészt örülök, legalább 8-11-ig az assaultok nem autmaticoval vagy shotival fognak tdm-eznek a pálya egyik csücskében , másrészt viszont az AT rocket még mindig lepattan a tankokról...)
- Get a total of 50,000 score in Conquest between Dec. 12-14 to get a Superior BP
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem csak az ragadt be hanem a játékosok száma is az adott mapoknál.
Most keresnék Operation-t de nem látom a tényleges játékszámot és nem lehet frissitgetni.
Igy nem tudom megtippelni ,hogy melyik az amelyik most indulna.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz voodoo98 #32366 üzenetére
A problémám ezzel amúgy az ,hogy sokan rájönnek majd ,hogy bizony shotgunnal nagyon könnyű aprítani. A mission után is valószínűleg sokak fogják tovább használni...
Amúgy a fegyver dmg update nem lesz benne a dec 11-es csomagban sem... Tehát a hunter shoti sörét mizériája folytatódhat
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz warcat #32350 üzenetére
Na ez a hétvége nekem pihi játék szempontjából. Volt egy-két jó meccs, de van ahol borzasztó a helyzet. Azok a zászlók ahol beszűkül a tér, kb bevehetetlenek. Minden sarokban van egy shotis.
Chaten is megy a szájkarate. 100-20-as stattal volt az egyik shotis a meccs végén és ő oltotta a vesztes csapatot kb végig.
Megnéztem a trackeren a statját : 1,3 kdr / 1200 spm.... Olyan szinten noob-friendly a hunter shotgun ,hogy az hihetetlen.ui : Volt amúgy hasonló helyzet még valamelyik cod-ban, akimbo shoti a secondary helyén. Ott volt annyi eszük a fejlesztőknek ,hogy a távolságot ahol 1 hitelt a fegyver kb harmadolták.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #32335 üzenetére
Csak gratulálni tudok az emberkének akinek ez a marhaság a fejéből kipattant.
Operation Argonne Forest - Mindkét oldalon 12-13 assault, 90% shotival. Hiába vagyok gyorsabb és pontosabb és kapnak akár 2-3-4 golyót ha ők 1 lövéssel a még mindig bugos sörét szóródás miatt 1 hitelnek engem.
Na persze az assaultok elszaporodása ellenére a vonatot rekord lassan sikerült szétkapni. Hiszen a shoti killre hajtanak.
Ha az a célja a fejlesztőknek ,hogy szarabb legyen a játékélmény akkor tudnék nekik javasolni még ötletet.
-300 mortar kill (nem is értem ,honnan jött nekik amúgy az ötlet ,hogy a kilőtt töltetet felülről drónszerű perspektívából lehessen követni...)
-300 automatico kill
Vagy ha tényleg be akarnak keményíteni akkor 300 medic gránátvető kill.ui : Amúgy pont az ilyen comm. mission-ök keretében lehetne a jónépet kicsit tanítgatni ,hogy a különböző kasztokkal/módokban mit is kéne csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FollowTheORI #31729 üzenetére
Azt már végig néztem. Nem az a gond. Tökön is szúrnám magam ha egy stream-től betérdelne a gépem. i7 7700 és 1080 GTX.
Csináltam egy korábbi build visszaállítását. Láss csodát megint vajsima. Kiszedtem kiváncsiságból a limitet is és 120 fps+.
Valami az 1709-es buildben nem szereti a BF1-et. Csak egy másik játék van a gépemen az F1 2017 és annál nem volt gond.Örömmel tölt el a tudat ,hogy részt vehetek a Windows 10 'Béta szemét' program tesztelésében. És mindezt teljesen ingyen teszem mert rendes vagyok
-
addikt
Most olvasom ,hogy bekerült a gpu-figyelés is a feladatkezelőbe. Ott is 100%-ot ír a 3D-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Doxa Slim Line férfi karóra 107.10.021R.02
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest