Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz Enigma1945 #41338 üzenetére
Kulvanagy biznyic a csalás... mivan ha épp azért nem akarják még bevezetni, mert még nem találták ki hogy faragjanak rá fizetős cheatet? Mi van ha EA áll--- a fizetős csalások mögött?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
addikt
válasz Enigma1945 #41338 üzenetére
Nyilván nincsenek illúzióim, nem lesz 100%-os ez sem, de a mostani helyzetnél 1000%, hogy jobb lesz a helyzet.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
eladohardver
őstag
válasz Enigma1945 #41320 üzenetére
"A játékosok 70% makrózik az EA szerint"
You dont say máj bruda...
Az utolsó 5 egér amit az utóbbi 10 évben vásároltam mind programozható makrózható... Sztem ez pont a prioritás legallján lehet...
Szerintem te valahol félreolvashattad... Az tuti narkózik akart lenni...¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
voodoo98
addikt
válasz Enigma1945 #41246 üzenetére
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Csaber
senior tag
válasz Enigma1945 #41207 üzenetére
Enged el szerintem nv 1060 6 GB vagy Amd rx 470 8 GB alatt , lehet fut a játék de multiban a 30 fps az minden csak nem jó ...jelenleg 50-70000 jó magyar királyi váltópénzért tuti beszerezhető ...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Enigma1945 #41205 üzenetére
Lowon talán játszható lesz valamennyire, de csodát nem kell tőle várni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
M@rdel
őstag
válasz Enigma1945 #41175 üzenetére
Legolcsóbban egy i7 2600 -tal tudnál javítani a teljesítményen.
Már a Bf4 is meghálálta a több szálat. -
Bjørgersson
félisten
válasz Enigma1945 #41175 üzenetére
Az túlzás, hogy segít, de legalább jobban fog kinézni a játék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #41170 üzenetére
Nagyon határeset lehet "alulról", de esetleg működhet.
Próba.
De azért mindenképp jobb lene egy újabb i5 minimum, mondjuk 6000 vagy 7000 szériából... neadjisten egy 4/8-as i7.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Light Yagami
junior tag
válasz Enigma1945 #41125 üzenetére
-
Light Yagami
junior tag
válasz Enigma1945 #41125 üzenetére
Hát, az én procim nem támogatja a hyper threadinget, sajnos… 6 mag, 6 szál.
-
Light Yagami
junior tag
válasz Enigma1945 #41123 üzenetére
Nekem egy rx570 4GB-tal, 16GB RAM-mal és i5 9400f procival ultrán megy 70-80 fps-sel full HD-ban. Éjszakai pályákon néha 100-at is mutat a "mérő". Azért ez nem egy hipercsúcs gép, talán középkategóriának, alsó-középkategóriának, ha mondható manapság. Ugyanezen a gépen a Witcher 3 Highon tud 60 fps-t, néha beesik 50 körülre sűrűbb erdőkben (ultrát meg sem próbálom).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #41049 üzenetére
650 ezerért vehettél volna jobbat is...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bepken
veterán
válasz Enigma1945 #41047 üzenetére
én anno laptopon nyomtam 840M (4GB) mellett. a config fájlban mókoltam valamit, és úgy, eléggé lebutított képminőség mellett ilyen 30-35 fps volt a max (ha jól emékszem)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #41045 üzenetére
Hivatalos minimum alatt van, de egy próbát megérhet.
Azért száguldani nem fog.
-
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40845 üzenetére
Nekem egy bf1, pc platform játékos kéne....
Aki low-profile mechanikus billentyuzetet használ...
Vásárlás előtt állök, logiteach 815
háromféle változatban kaphato, beszarok -
törölt tag
válasz Enigma1945 #40811 üzenetére
Bf4 után rámentek a csili vili grafikára a tartalom helyett. Szerintem itt bukott el a bf1 és főleg az 5 is. Az hogy az 5-ben még autobalance/anticheat sincs az kb mindent elárul.
-
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40826 üzenetére
a héten melyik játékmódot kéne életben tartanom?
-
addikt
válasz Enigma1945 #40822 üzenetére
Hát a 8 giga ram az nem épp ideális, de egyébként el kéne futnia rajta. Én 900p low-medium beállításokat javasolnák, szerintem azon lesz 45-55 FPS-ed.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40822 üzenetére
cunci kapitány?
filmbuzi vagyok, keress rá a névre -
VinoRosso
veterán
BF1 szerintem eléggé kasszasiker volt. Még engem is megfogott pedig nem vagyok nagy FPS-es, főleg nem multis és eléggé lesújtó véleményem volt róla az első béta után. Vicces dolog, hogy pont a BFV béta volt az ami miatt elkezdett érdekelni a BF1 és most a BFV-ről gondolom azt amit előtte a BF1-ről
-
addikt
Ezért kéne bele cross-play, a Cod jól megcsinálta!
-
bul07
nagyúr
válasz Enigma1945 #40808 üzenetére
Akkor mit szólsz ahhoz hogy BF5 már most haldoklik
Képen látható játékmódok vannak benne
És most hétvégén megnéztem 14óra magasságában és két játékmód volt ahol 3 szervernél többen játszottak, a Conquest és a Breakthrough a többi halott volt
Na de a fent kiemelt játékmód esetén se több száz szerverre kell gondolni, max 20-30 esetleg[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
VinoRosso
veterán
válasz Enigma1945 #40808 üzenetére
Nem mondanám kihaltnak, csak éppen ez az op nem megy valamiért. Mások mennek, de mondjuk operationst én se nagyon szoktam játszani, túl hosszú. Conquest meg abszolút pörög.
-
csibe1
addikt
válasz Enigma1945 #40796 üzenetére
Miért akarsz te oda lóval felmenni? Ott jobb a fű?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
addikt
Én arra tudok gondolni, hogy CPU limites a rendszered és a feljebb rakod a res. scalet, akkor könnyít CPUn és az előtte még nem teljesen kimaxolt GPUra helyezi a terhelést.
A lóval Shinai Deserten azon az íven tudsz felmenni a lóval, ami bal oldalt csatlakozik a hegyhez.
-
koplarovic13
tag
mindenről a lányok tehetnek
-
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40793 üzenetére
engem mi érdekel?
hogy érinti az átlagos, 2016 október 21 óta aktiv, bf1 játékost (tegyük fel, magyar) a steam-re való átköltözés
pc platform, mellesleg -
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40786 üzenetére
mit jelent?
jó kérdés
ezen pörög a redit meg a hivatalos bf1 fórum, pár twitter fiókot is érdemes követni[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Enigma1945 #40789 üzenetére
Akkor nekem mákom van?
Server browserben szoktam keresni, tegnap este is full tele volt, ki is tudtam pörgetni az egyik heti francia class medalt. -
Bjørgersson
félisten
válasz Enigma1945 #40786 üzenetére
Köszönjük mindenkinek, aki megnézte. Egy újabb hibára bukkantunk a a jutalom jóváírási fázis legvégén, úgyhogy újra meg kell vizsgáljuk. Mint mindig, most sem ígérünk semmi, de meglátjuk, mit tehetünk az ügy érdekében. Köszönjük még egyszer!
-
koplarovic13
tag
válasz Enigma1945 #40784 üzenetére
Debug fázis következik holnap, ugy érzem
Thanks everyone that checked this one out. We uncovered a new problem right at the end during the claim grant phase. So we will need to have another look. As always no promises, but we will see what we can do. Thanks again!
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz Enigma1945 #40755 üzenetére
Igen. Közben utána olvastam és nem lehetséges. Köszi.
Sajnos ellopták az accom (sokáig nem játszottam vele, észre sem vettem, mert az origin sem volt feltelepítve a gépre) és mire visszaszereztem már 50-es szintig felhúzták és kinyitottak szinte mindent. Sajnálom, mert én szerettem volna elérni ezeket a dolgokat.
Hát evvan.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #40732 üzenetére
Kimásolod máshova, hogy felszabaduljon a hely, elkezded letölteni/telepíteni... pause-olod, visszamásolod a fájlokat... és resume-olod a telepítést/letöltés... utána meg fogja találni azt ami neki kell és megfelelő verzió is.
Ez régen is így ment, kivéve ha volt elég helyed.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Enigma1945 #31465 üzenetére
Nem, semmi extra! DEV teamből van pár tróger, eléggé overkill, te késsel mész, az ellen még sörétessel!
Nekem egy ritka dogtagot sem sikerült beszereznem.
Vodoo megnézem hogy van-e 60-as szerver...
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz Enigma1945 #31465 üzenetére
Valszeg semmiféle zombiek nem lesznek!
DEV-ek ellen kell tolni késsel, akiknél shotgun is lehet, viszont ritka dogtageket viselnek, amiket lekéseléskor megkapsz, de nem hordhatsz és számláló sem mutatja.
Nekem kb. 8 olyan dogtagem van, amit leszedtem már másról, de nekem nincs meg.De zzola többet tud mondani erről! Ő tegnap PS4-en játszott.
(#31460) zzola
PS4-en csak 30hz-es szerók vannak?(#31461) Warzoz
Nekem ment simán és még ott van a Mission. Ha a kör lejár, akkor számolja be a pontokat, vagy még várni kell kicsit. Nekem pár kör után már megadta. Csekkeld később esetleg. HA nem jó, akkor support.
Bár én tegnap egész nap (szószerint) vártam a support-ba, nyilván dolgoztam mellette, de nem válaszoltak.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
sixpak
nagyúr
válasz Enigma1945 #31378 üzenetére
Régebben 2x jobban futott, mint mostanában, főleg az elején....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
válasz Enigma1945 #31370 üzenetére
Ezt tudom Neked ajánlani, ez többet mond minden szónál!
YT linkszerk: Neked jobban is fog menni, hiszen a felbontásod kisebb. De ott van, hogy milyen beállításokkal mit tud a kártya. Sajnos az 1GB miatt a megröccenés óhatatlan, de játszható. A proci-ram páros még simán elbír egy erősebb kártyát, ha tervezel esetleg.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
@rglaaf
veterán
válasz Enigma1945 #28537 üzenetére
Jo hogy emlegettük a csalást nem rég jöttem le a gyerek 100-2 volt egy hit mindenkit revolverel csak azért nem léptem le kör közben mert hajtott a csapat és sikerült nyerni nem kicsi elégtétel ez a végén kapta is az ivet a kis rohadék
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz Enigma1945 #28539 üzenetére
értem hogy mit irtál csak a PB gondolom semmit nem ér
-
@rglaaf
veterán
-
prokxy
veterán
válasz Enigma1945 #28414 üzenetére
Ezt Neked is írom (#28415) blue01song:
Pedig egyik patch óta a support az egyik kedvenc kasztom!
Sztem elég OP, persze a legjobb az Assault a gyors fegyvereivel, viszont a supporton nem 1x voltam már top player bármilyen mapon és nem 3-as KD-val , csak a megfelelő fegyvert kell választani!Kis mapokra, pl. Vaux, Amiens, stb, kizárólag M1918 Bar Trench, csípőből, célozva egyaránt, nagyobbakra pedig Mg15 n.a low weight, de igazából a teleszkóposok is nagyon jók, most a 1909-es arany codex-et csinálom és az a nagy optika elég jól adja, szépen ki lehet vele szedni a csipákat is elég messziről, csak ahogy voodoo is írja, le kell támasztani. Közelre viszont cumi, de vmit-vmiért ugye.
Hipfire az szintén fegyver függő, a lényeg, hogy nem A-D-zz közben, tök fölösleges..."Scout-nál és medicnél melyik fegyót javasoljátok?" kérdésedre megint szét lehet bontani, ezt már leírtam...tudom javasolni: link
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
Jól! Chauchat-ot pl. én egyes lövéssel használom, pontosan lehet vele célozni és elg hatékony a cucc...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Alapvető hibát követsz el, első nagy rántás és elszóródott golyó után minden lövéssel pontosabbá válnak az lmg-k amíg folyamatosan lősz velük.
EA: It's in the crate!
-
voodoo98
addikt
Support-ot le kell támasztani, hogy pontosan lehessen vele lőni. Mindig próbáld meg letámasztani vhová vagy lehasalni vele. Van távcsöves verzió is néhányra. MG15 Low Weight-tel tolom meg néha Benet-tel.
-
l.skywalker
félisten
Illetve azt is lehet állítani, hogy sorozatot vagy csak 1 golyót lőjön ki kattintásra. Amíg nem kezeled biztos kézzel érdemes az utóbbival próbálkozni. Egyébként nekem a chau-chau (?) jött be...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madn!ght
addikt
Próbáld ki a Supressive Lewis Gun-t, sztem elég jól adja. Szerintem jól kezelhető, egész pontos, relatíve nagyot sebez és van benne lőszer bőven.
-
blue01song
aktív tag
ez engem is érdekelne, tetszetősek azok a ba..om nagy puskák, viszont én se nagyon találok el velük senkit ugyanazzal a technikával,ahogyan enigma kolléga
Amúgy assaultnál és supportnál is úgy sikerülnek jobban a killek, ha hip-fire-el tolom!
Scout-nál és medicnél melyik fegyót javasoljátok?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #25425 üzenetére
Akkor még egyszer, nem jó a sorrended.
Origin feltesz -> játék telepítés/letöltés elindít -> mikor elkezdi tölteni -> pause -> bemásolod a HDD-ről a teljes játékot ahova telepíted -> originben folytatása a telepítésnek -> megtalálja ami megvan, ami kell még letölti -> telepít és beállít mindent -> mehet a játék.
Ha te előre bemásolod, akkor elfoglalod a helyet, vagyis 2x annyi hely kell legyen, mint a játék... ez is működik, ha van 2x annyi helyed ahova telepíteni akarod, ha nincs, akkor csak a fenti módszer megy.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Enigma1945 #25425 üzenetére
amikor átmásoltad ne a letöltésre ha nem a játék javitásra katt akkor átvizsgálja letölti ami kell neki és kész nekem igy mükodik
de lehet nem jó a sorrend nálad tehát frissen origin elinditod a letöltést létrehozza a mappát akkor leállitod a letöltést kitörlöd ami addig lejött, bemásolod a fullos sajátot utána játék javitás és kész[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #25422 üzenetére
A második részre, legyen elég szabad hely a meghajtón ahova telepíteni akarod, tehát másold ki másik meghajtóra ami megvan... indítsd el a letöltést+telepítést (értelem szerűen a játék ne legyen telepítve).
Majd pause amikor elkezdi letölteni... utána másold be a játékot vissza... utána pedig katt a folytatásra origin kliensben... és máris megoldódik a problem, megtalálja a fájlokat és telepíteni is tudja.A 8GB dologra, igen kevés... de az elfogyott a ram hibaüzenetet azért kapod mert kikapcsoltad vagy túl kicsire vetted a lapozófájlt windowsban... rakd vissza alapra... vagy legyen minimum 2GB a mérete... és legyen azis az SSD-n.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz Enigma1945 #25422 üzenetére
töltsd le te, vagy csinálj több szabad helyet, hátha úgy továbbmegy
-
anubis6
aktív tag
válasz Enigma1945 #25296 üzenetére
Én is egy kicsivel rosszabb pc-vel kezdtem a bf1-et (5870), de a kevés Vram miatt ne számíts túl sok jóra.. mindamellett, hogy az amd-nek nincsenek jó driverei a bf1-hez.. win10-el már nem is tudtam működésre bírni.
Ha elfogadod, hogy singleben mediumon kapsz 50-80 fps-t, multiban meg talán 30-70-ed lesz, akkor hajrá (nekem 15-50 volt kb. 64 playernél, gyengébb procival, de csak win7-el működött) persze 720p..dinersgala #25326 A squadodban lévő embernek kell kinyírnia a spottolt nmy-t akkor kapsz assistot, ha csak teammate, akkor bonust azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Olympos
aktív tag
szerintem töltsd le: hd felbontáson és low grafikán meglesz a 60 Fps
-
Aventador91
őstag
hasonló géppel, kicsit jobb vga-val, de kevesebb rammal próbáltam ki a bétát először. mediumon elfutott 30-40 fps, de a kevés ram miatt egy pár perc játék után behalt a játék
-
raubisoda
senior tag
vga a gyenge ott legjobban
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
nagyúr
Szerintem ezzel a géppel ne fogj neki...
-
aram01
nagyúr
válasz Enigma1945 #14829 üzenetére
Értem, mondjuk én 2560x1080-ban nyomnám a 21:9 miatt.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Pubszon
veterán
válasz Enigma1945 #12805 üzenetére
Sajnos nem csak a VGA, hanem a CPU és a RAM is kevés.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Enigma1945 #12805 üzenetére
Ezzel sajnos semmi értelme.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest