Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
válasz #86952448 #33693 üzenetére
Jó kérdés.. elvileg az egész szériát érinti a probléma.. amúgy nálam is 77 fok a csúcs, és meg se kottyan neki.. volt ahol azt írták, hogy simán elérheti a 90 fokot is
Közben kipróbáltam a gémet 4096x2160-on... asztaleborultszivarvégit Egészen más élmény, de a 120hz után már lagosnak érződik, hiába van meg a 60fps
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
törölt tag
-
syler123
veterán
válasz steele80 #33677 üzenetére
Pofátlan módon zabálja a procit a játék amiens pályán, volt olyan hogy i5-el 40fps-em volt. A vicc hogy ps4 pro-n végig megvan a 60 fps, ezer éves és hulladék amd procival. A hulladékot nem az amd-re értem, hanem konkrétan arra a procira, ami a Ps4-ben van.
Mostani kör még a játék megvásárlásától is elvette a kedvem. Pedig eddig nem volt még ilyen, lehet a többi pályán nem fog beesni ennyire az fps...
[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
Ha igazán jó hőmérsékleteket akartok 7700K-val, akkor delidelni kell.. elbaszták a tokozás ragasztását és a pasztázást alatta, szóval egy újrapaszta (folyékony fém)+ragasztás, akár 20 fokot is hozhat minuszban..
-
adly77
tag
válasz zakarmihaly #33687 üzenetére
Ha a 60 fps a cél akkor ott a vga sem túl acélos
Maradjunk annyiban,hogy mindkettő használható és végre partiban van az AMD az Intelel🙂 -
-
voodoo98
addikt
válasz Németh Péter #33682 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
adly77
tag
válasz zakarmihaly #33684 üzenetére
Magok szálak ide vagy oda nekem jobban bejön az Intel pedig én aztán korábban csak AMD-t vettem
Én alapvetően örülök,hogy AMD fronton végre jól sikerültek a ryzenek de játékra még most is a 7700K a best nálam.
Lehet hogy ugyanazzal a vga val neked csak 60% a Cpu használat de jelenleg még nálam több az fps igaz nálam 90% ez az érték[ Szerkesztve ]
-
zakarmihaly
tag
válasz #86952448 #33679 üzenetére
azért számomra az döbbenetes hogy majd 100 rugóért még mindig csak 4 magot és 8 szálat kap az ember. én ezért nem vettem intelt, pedig eddig mindig az volt, de jelenleg annyival jobb és több és olcsóbb a ryzen, hogy vétek lett volna nem arra váltanom. úgy látom a 8. generációs i5ök már pl 6/6-al jönnek, az már 1 fokkal jobb, csak azok meg eléggé lassúak magonként, arról nem is beszélve, hogy a lap is sokkal drágább. nem akarok amd fanboykodni, (mert nem vagyok az) de jelenleg az intel kevés, főleg ezek a kommentek után amiket írtok
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
törölt tag
Ez így nem hangzik bíztatóan, de alapvetően nem a BF1-re költünk, hanem a BF1 miatt. Az i7 korszerűsíti a vasat, és időtállóbbá teszi. Az előző gépem, amit talán már majd' 10 éve kezdtem építeni, összesen biztos benne volt 300-ba. Ez most összesen benne lesz 430-ba, és nem fogok hozzányúlni egy darabig... neked sem kell.
A BF1-ért megtettél mindent, de nem a BF1-en való játék került ennyibe, hanem gép kapott plusz 2 évet. Így kevésbé fájó belegondolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
steele80
senior tag
válasz #86952448 #33676 üzenetére
Én tegnap váltottam i5 7600-ról i7 7700-ra. Vegyesek az érzéseim. Ultra beállítások mellett az Amiens és a St. Quentin pályákon, ahol az i5-tel beesett az fps 47-48-ra ott i7-tel is beesik, nálam 54-55 fps-re tehát ezeken a helyeken hozott 10 fps pluszt, de a fix 60-at nem tudja ez sem tartani. És ez már véleményem szerint a játék hibája nem a hardveré. Az egyéb mapokon hasít tökéletesen, de ott az i5-is ment. Ultrán átlagosan közel 20 fps többletem lett. A proci 70-90 % között dolgozik. Ami érdekes az i5 60 C fölé nem ment, ugyanabban a házban és ugyancsak gyári hűtővel az i7 68-72 C között dolgozik. És most a negatívum: amikor megjelent a játék az akkori konfigomat, ami i5 3330, 8 GB ram, Asus GTX 660ti 3 GB volt fejlesztettem fel a mai állapotra. Közel 240.000 Ft-ba került, de csak a BF1 miatt tettem meg. Ha vissza lehetne tekerni az idő kerekét, akkor maradna a régi konfig és mellé egy konzol.
-
törölt tag
Rendben, meglesz a ram is. Meggyőztetek. Hát az asszonynak nem mondom el, mert kiherél. Bár ma megkerestem az árát a fejlesztésnek, és hát "mrs nixon kisfia csakis a legjobbat érdemli".
Kösz mindenkinek mindent.
A VGA azért ilyen, mert a kiindulópont i5 7500, 1050Ti volt 8 Gb rammal. Ebből lett 1060 3GB, mert arról győzködtek máshol (nem mondom meg hol), hogy az i5 elég lesz, inkább költsek vga-ra. Aztán a megtapasztalások során kényszerültem bele az i7-be, és remélem, ez már jó lesz a BF1-re.
Egyszerűen erre a játékra vártam az első battlefield (bfbc2) játékom óta. A fegyverek, a környezet, a történelmileg magyar vonatkozás, a lövészárkos, sáros, mocskos, esős, bőrcsizmás hangulat mindent visz. Game közben a dédnagyapám vagyok, aki mesterlövész volt az 1. vh-ban.
Dohányoztatok már lövészárokban szakadó esőben? Nekem volt szerencsém, kiképzés alatt, 23 éve.
Hangulatilag egyetlen játék sem hozza a BF1 élményét, a legutolsó ilyen kaliberű game a COD UO volt. Vannak határok azért, de ez minden pénzt megér. (Abból, amit rászánhat az ember.)
-
-FreaK-
veterán
válasz #86952448 #33667 üzenetére
Tegnap óra a 6700K van a gépemben a 6600K helyett, és érezhető volt a hatása, simább lett a játék. Viszont még mindig volt néha 1-2 beszaggatás, nagyon idegesített. Aztán eszembe jutott, hogy korábban a launch options-ba beraktam egy rakat paramétert fps tuning gyanánt, most kivettem őket, és lám, mindjárt teljesen sima lett a játék, eltűnt az a pár akadás is. Korábban amúgy a 970-el segített az a pár sor, próbáld ki esetleg te is.
PerfOverlay.DrawFps 1 PostProcess.BlurMethod 0 PostProcess.DofMethod 0 PostProcess.DynamicAOEnable 0 PostProcess.DynamicAOMethod 0 Render.DrawScreenInfo 0 Render.VSyncFlashTestEnable 0 RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0 RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0 RenderDevice.RenderAheadLimit 0 RenderDevice.StereoConvergenceScale 0 RenderDevice.StereoSeparationScale 0 RenderDevice.StereoSoldierZoomConvergenceScale 0 RenderDevice.TripleBufferingEnable 0 RenderDevice.VSyncEnable 0 UI.DrawEnable 1 WorldRender.MotionBlurEnable 0 WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0 WorldRender.MotionBlurQuality 0 WorldRender.PlanarReflectionEnable 0 WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0 WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 1 WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0 GstRender.Thread.MaxProcessorCount 4 Gametime.MaxVariableFPS 97
Az utolsó az a 97fps-es limit a 100Hz-es monitorom miatt van, de egyébként nem működött..
Jah és kizárólag DX11-re legyen állítva[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz FollowTheORI #33670 üzenetére
Tudom hogy szokható de konzolon fpst utoljára gamecubon toltam a moh European assaultot szóval az nem most volt de akkor úgy emlékszem 10 perc után dobtam is
PSN:BiZzare_0 ️
-
Madn!ght
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz, véleményem szerint a 16GB memória ajánlott, ha még ennyit esetleg enged a büdzsé.
(A jövőben pedig egy erősebb VGA, vagy legalább egy kicsivel több VRAM-mal rendelkezőre fejlesztéssel a géped hosszabb távon is korrekt játékélményt nyújthat fullHD felbontás és magasabb részletesség mellett. )
-
nagyúr
Kelleni fog a 16, már most is gyakran nagy segítség... ha belefér mindenképp vedd azt is meg most.
Utána nem kell hozzányúlni pár évig legalább, ezt is nézd. Ne csak azt most mennyibe kerül...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz @rglaaf #33663 üzenetére
Ember függő... énis tartottam tőle, de a Destiny 2 demóval egész jól elvoltam PS4-en sima kontrollerrel... azóta már tudom hogy nem tragikus a szitu és tanulható... persze messze vagyok még énis, nagyon az elején... még akár változhat is a véleményem... de szerintem ez nem kifogás általánosan, tényleg személy függő.
Ki kell próbálni.
Utóbbi időben amikor volt kis időm GoW-ot toltam boxon és már egész jól megy a célzás + mozgás egyszerre kontrolleren (magamhoz képest, meg ahonnan indultam).
Nyilván egy multi kompetitív játékhoz még kevés lennék, de azért kezdetnek nem rossz.
Meg szerintem a BF nekem örökre marad PC-n, valami vasam úgyis lesz... de a többi szingli gamma, határozottan jó élmény konzolon, azon pár alapján amit eddig próbáltam.
A grafika nem is annyira fontos már nekem, nem is érzem annak (eddig sem az utóbbi időben már), ellenben az élmények ott vannak és az a fontos.Szóval nálam tuti marad egyelőre a konzol még... 1 év múlva visszatérek rá, hogy PC újítás vagy konzol, addig meg spórolok legalább picit.
150-ből megvan egy PS4 Pro meg jópár játék indulásnak... ez kb egy felső-közép VGA ára manapság. Még azt sem mondanám, hogy túl nagy anyagi kockázat vagy befektetés (relative).
Egy sima xbox meg 70-80, szal ennek is a feléből megvan pár játékkal...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
16GB az jól jön, 8 az már egy ilyen gépnek határeset, elvagy vele, de a 16 jobb, profitálsz belőle.
Sky: dettó így érzem én is, sajna szar lett ez a rész és a játékosállomány is eléggé felhígult. Nevetséges, de a hétvégén mentem egy BF4 kört Muki-ékkal és jobban élveztem, végre lehetett a tankkal taktikázni, meg volt értelme beülnie isminek gunnerként, tetszett, lehet, h vissza kéne menni.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
törölt tag
Annyiban változott a helyzet, hogy visszaveszik a processzort, és kapok egy 7700K-t. Így a konfigom nem tudom,, hogy arányos lesz-e:
7700K
8GB Ram (Legyen 16, vagy elég a 8?)
1060 3GBA ram készleten van, tehát bármikor lehet bővíteni. Tehát továbbra is a ram a kérdés, de az új konfig fényében, megint nemtudom.
Eszembe jutott a nagy klasszikus locsolóvers: Falu végén templom, Locsolkodjak? - Nemtom. Falu végén megint templom, Locsolkodjak? - Megint nemtom.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz voodoo98 #33665 üzenetére
Valakit izgatnak ezek a skinek packek scrapek meg a sok hülyeség?
A sok assingment is egy rakás fszság, miért nem lehet simán kioldani, miért kell szarul játszanom egy fos fegyverrel, vagy a teamplay, objective elől a figyelmem elvenni csak azért hogy kioldjak egy DLC fegyvert.
Megjelenés óta van 150 órám a játékban, az eddigi legkevesebb amit BF-be toltam, annyira nem érzem mi hívna vissza a játékba, skill nem kell, fejlődni nincs hova nem érzem hogy jobb vagyok 1-2 hónap után bejövök simán első vagyok, bejön a random elite classal ledarál vagy behemoth, ezek is csak ilyen promó anyagba jók meg trailerbe.
Idei bf nem is izgat már... felőlem lehet kukutyim is az alcíme, játszódhat akárhol csak legyen normális, mély gameplay, skill involved, de sok bizalmam nincs. Igy is rekordokat döntenek a tucat fos AAA címekkel, lásd cod WW2... béta alapján egy mw2 is lehetne skinnel.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
voodoo98
addikt
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #33660 üzenetére
Ha teheted, akkor inkább a pc mellé vegyé egy PS4 prot.
Vagy számold fel a gépet és a következő BF-re építs egy újat. (Nem kell mindent eladni!)
Van egy spanom aki ezt csinálja, épít a "szezon"-ra egy gépet, utána felszámolja!
Játszani akar!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #33659 üzenetére
Dehogynem...60Hz-es most a Tv-n, kiraktam a gyerekeknek az NFS-t, zavarta a szemem a lagolás!
Viszont semmi cím nem jön én végéig, a gépem meg csak üresjáratban porosodik...néha befigyel 1-2 kör BF, de ennyi, tegnap is belogoltam, azzal a mozdulattal pedig ki is...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #33657 üzenetére
Fel is rúghattad volna akkor vagy mittudomén!
Amúgy hogy látod, bejön, megveszed? Mennyire pumpálja az adrenalint?Bizarre: én már rég gondolkoztam konzolra való váltáson, de nem mertem meglépni, pedig maradna egy csomó lóvé a PC eladásából...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Aventador91
őstag
válasz FollowTheORI #33655 üzenetére
nekem gamer gamer kéne
-
nagyúr
-
Neoteric
addikt
válasz @rglaaf #33651 üzenetére
PS4, jóval nagyobb a játékosbázis.
(csak hogy képviselve legyen a másik platform is )
PSN: ne0teric_sAN
-
törölt tag
Kinyitott a PC bolt. A kérdés az, hogy vegyek-e + 8 GB ram memóriát. Javít ez valamit érezhetően a helyzetemen, vagy inkább pénzkidobás?
(Lehet, hogy becserélik a processzort is egy i7-re, de ez még nem dőlt el. A RenderDevice.RenderAheadLimit akármennyi variációk sem hoztak eredményt. Ahhoz, hogy egyáltalán működjön a game, borderless kell játszani vele, egyébként játszhatatlan. A DX 12-vel max a menüig lehet eljutni, a játék betöltését már nem érdemes megvárni. Az nvidia beállításokban a BF1-hez rendelt teljesítménycentrikus beállítás lehet, hogy valamit segített... mintha.. nem biztos. Innentől a beállításokban nem hiszek.)
-
STC Speed
őstag
válasz Aventador91 #33635 üzenetére
benny hill zenét alá
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #33642 üzenetére
Ez is milyen jól bizonyítja, h mekkora szarul van megírva az egész...
Amúgy nálam most a 7700K már 4.8-on is (5GHz-en meg pláne) + 3000-es CL15-ös ramokkal elég szépen tartotta a 99%-ot.
Mostanában nekem 120 FPS-re minden le van limitálva a GSYNC miatt, így nem is nézem a GPU kihasználtságot, uncsizik a Ti kb mindenhol.
Majd jön a TV, aztán mehet 4K-ban az autósmókázós, ott izzadhat! csak nem találok senkit, akinek a Payback megvan.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz voodoo98 #33640 üzenetére
Nah ez jo hir,kedvencem az operations. (remelem ez is hibas lesz az elejen es napi soxor behuzhato lesz,mint az elozo mig nem hoztak ki ra a napi 1 limitett.)
Amugy megjott minden nalam.
31.-en megkaptam a zset(nem jelezte,de hozzaadta mert tudom mennyi penzem volt elotte...)es a squad xp boost-ot. Majd jan 1-en raneztem es elt meg igy lehivtam/megkaptam az 1 fejloves ladat is.(2orat elt meg a dolog mikor raneztem es lehivhato volt a lada....valamikor jovahagyta a rendszer es epp elkaptam meg.)
A 2 elmaradt lada meg tegnap jott meg,szval nalam minden rendben.Sony® & PlayStation®
-
addikt
válasz voodoo98 #33640 üzenetére
TSNP?
A Fire gondolom Verdun.
Az is egy kicsit undorító map. Egy nem agyhalott csapat akár már a legelső szektort is megtudja védeni a legvégéig. Na meg ott van az utolsó szektor...Nincs annál csúfosabb vereség amikor a támadók 1 roham alatt képesek végig menni a pályán, majd Fort-ot is végigdarálni ugyanazzal a támadással. (talán Galicia meg Brusilov hasonlóan gáz)
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
voodoo98
addikt
válasz Lendova #33636 üzenetére
Itt nem pusztán arról van szó, hogy hány %-on megy a cpu, hanem, hogy a gpu hány %-on megy. Azaz a GPU usage, mert hiába megy a cpu "csak" 50-en, ami azt jelentené, hogy nem kell erősebb cpu, mert nem 90-100-on teker, de attól még nem biztos, hogy a gpu mindig 95-99%-on megy. Laptól és főleg a ramtól is függ.
Nekem 6800k 4.2ghz 3200mhz-es cl16-os ramokon nem megy mindig 99%-on az 1080ti. Nagyon nem.
Viszont egy spanomnak 8700k 5.1ghz és 3600mhz-es rammokkal már nagyjából igen! Nem mindig, de az tényleg elhanyagolható. (1440p+ultra (esetleg post process mediumon) és 100% res scale). Érezhető a 2 config között a különbség.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Fitzgerald
veterán
Hajjjak meg, ez a két új map nagyon tájger. Lassan tényleg érik az a premium, a táváris dlc-ben is volt két map, ami tetszett.
-
voodoo98
addikt
Hamarosan új Operation Campaign (Fire and Ice) is várható.
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #33635 üzenetére
Nem mondod, h az ott egy másik játékos volt előtted végig...aztabüdöskurvaeget! Aztán én még azt hittem, h a BF IQ állományt nem lehet lentebb vinni, hát de...mondjuk Pest is ilyen, egy főre jutó idióták száma több, mint bármelyik nagyvárosban kishazánkban!
-
Lendova
őstag
Felvettem néhány kört CPU használattal monitorozva Ryzen 1700-on, ebből 2:
Amiens
Balroom Blitz[ Szerkesztve ]
All fiat goes to zero.
-
@rglaaf
veterán
válasz Aventador91 #33632 üzenetére
meg lestem volna mit bénázol én még akkor probáltam amikor még csak pár ezren tolták de egy életre elég volt belőle
PSN:BiZzare_0 ️
-
anubis6
aktív tag
válasz Aventador91 #33497 üzenetére
Akkor már inkább az escape from tarkovot toljad
workdontplay #33502 V-sync alap off, erre már nem is gondoltam
syler123 #33508 Neked mondom, de mindenkinek szól: felejtsétek már el, ezt az "
ez miatt, az miatt"-ot, hallani is borzalmas, de leírva még durvább.. legalább ennyi tekintettel legyetek a magyar nyelvre Majdnem olyan durva mint a "nem-e".. jáj, a hideg is kiráz.. szóval: emiatt, amiatt.. ennyi.. Grétsy László offAventador91 #33531 És értesz valamihez a BF-en kívül, tudunk segíteni?
syler123 #33532 Toljál rá egy kis fényerőt, vagy nézd át a hdr beállításokat, mert ez így elég durván sötét
warcat #33552 Csak tudnám, miért kell ehhez obrez? Kolibrival is működik
workdontplay #33626 Talán ezzel segíthetsz rajta, de nem hinném, hogy sokat nyersz vele..
Thread.ProcessorCount 4
Thread.MaxProcessorCount 4
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
válasz FollowTheORI #33623 üzenetére
Ezért limitálok én is 120FPS-re,mert onnan el sem mozdul High-Ultra beállításokon 2560x1080-as felbontáson.
Hozza is az 55%-os procihasználatot,meg a VGA sem megy 100%-on.Viszont ha 144Hz-re teszem a monitort is,akkor azt már nem tudja tartani ilyen szépen
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #33624 üzenetére
Várunk ORI!
-
nagyúr
Amúgy köszi páran akik invitáltak mostanában játékra originen, de mostanában sajnos csak rövid perceim vannak szabadon, így nem tudok menni... nekem órák kellenének játszani, mire bemelegszem, meg utána úgysem tudom/akarom abbahagyni amíg el nem fáradok.
Szóval valszeg majd csak 1-1 előre nem tudott estén, vagy január vége/februártól tudok majd veletek tartani, már ha lesz még valaki aki játszik vele akkor és ismer/együtt szoktunk játszani.
Talán addigra kint lesz a maradék DLC pálya is... csupa újdonság vár majd.
-
nagyúr
válasz #86952448 #33621 üzenetére
De kb ugyanaz, a maximális kiszámolt másodpercenkénti képkockaszámot limitálja be.
Arra jó, hogy nem ingadozik annyit (ha erős a vas hogy többet számoljon), mert az is zavaró lehet ha pl valakinek 150 és 90 között ugrál... belimitálja 60-ra pl, akkor nem fog ugrálni neki. Meg ilyenkor persze a gép is többet malmozik, nem pörög annyira kevesebbet fogyaszt, melegszik, stb.
Persze cserébe a lag picit nőhet, mert nyilván nem látod azonnal a legapróbb képi változásokat (persze attól is függ mire limitálod és mit bir a vas/monitor), amire szintén van aki érzékeny van aki meg nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A gametime.maxvariablefps mire jó? Úgy értem, mire jó csökkenteni az fps-t? És ez nem ugyanazt csinálja, mint amikor a game menüjében a csúszkával lejjebb veszem?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #33609 üzenetére
Igen, pls! 8 után tudom nézni kb.
Meg felmegyek közben TS-re vagy v mittudomén, h mesélj pár szót róla...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz Németh Péter #33606 üzenetére
Benéztem, azért!
(cpu-s-ra válaszoltál, azt hittem az a téma.)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz adly77 #33614 üzenetére
Eladó nevével és számlaszámával a bankjába besétál és a számlájára befizetni az összeget, bár ugye ehhez meg kell az adott bankhoz tartozó bankfiók
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
adly77
tag
válasz Aventador91 #33613 üzenetére
Továbbra sem tudok utalni így csak kp-re tudom megvenni jóval drágábban..
[ Szerkesztve ]
-
adly77
tag
Engem spec érdekelne
Majdnem meg is vettem de pont akkor szart be a rendszer a boltban
Azóta sem tudom égi jel volt e vagy sem😂[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
A jateknal mar csak annak nezese unalmasabb. Tulhypeolt beta fazisban levo ronda, optimalizalatlan szar. Nem ertem hogy van felkapva ennyire. Meg csak nem is uj a tema.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
este csináljak pubg streamet? prokxy-t érdekli azt tudom.
-
adly77
tag
Nekem elég volt a 6600K 4.6 on járatva 1070Ti vel
Igaz pár hete váltottam 7700K-ra amit az elején bántam mert csak vízzel tudom hűteni -
törölt tag
válasz Németh Péter #33606 üzenetére
Akkor én tökönszúrom magam. De lehet, hogy már rég tökön kellett volna szúrni magam. Úgy nem kellene mindig az utolsó pillanatra hagyni az ilyesmiket.
-
őstag
válasz Németh Péter #33604 üzenetére
Ez most miért lett offtopic? Megírtam, hogy lassulnak a Battlefield szerverek és a Windows kliensen lévő játékok. Amúgy érdekes lesz, ha meg kell növelni a gépigényt emiatt.
-
őstag
-
Aventador91
őstag
hát ez a pubg nem túl tetszetős eddig.. már egy csomó menetet elkezdtem és mindig csak shotit találok. az előbb sikerült felvennem egy scar-l-t egy embertől akit leszedtem de ennyi de sehogy nem jöttem rá hogy kell átkapcsolni egyes lövésről sorozatra.. a beállításoknál sem írja.
az utolsó kör kicsit felkúrt. jött egy ember motorral. lövöm mint az állat, lepattan a motorrol (én amikor menet közben leugortam egyből haltam) és pukk pukk már le is szedett messziről.még este adok neki egy esélyt
ja és köszi lendova hogy kipróbálhatom
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz prokxy #33601 üzenetére
Hát ahogy néztem
i5 6600K-ról i7 7700K-ra válás, ez nekem olyan 50-55e Ft-ba kerülne (eladás ~45e vétel 96eFt)
AMD-re válás
6600K+ alaplap eladás 55-60eFt bevétel, Ryzen 5 1600X 65e Ft + 33e Ft lap (eladás 55e, vétel 98e FtHa ezt nézzük teljesen majdnem egálba lennék mindkét esetben, AMD váltással jobban járnék és az ugye 6mag 12szál, bár még annyira nem néztem teszteket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
Nem a prociddal van a baj, hanem a BF van szarul megírva, h ekkora gépigénye van...más játékban meg unatkozik a cpu-d.
3%-ot észre nem vennél, még sztem 10-et sem, most lenne 2-3-mal kevesebb FPS-ed a BF1-ben, sztem fogsz tudni aludni.
A cikkre visszatérve, elég gáz ,értelek is, de úgysem tudunk mit csinálni...Vagy veszel egy AMD-t? Hehe jó vicc lenne!szerk: off bocs
szerk2: zola bazzeg: Nálad minden hónapban más rulz van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest