Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz huby80 #35998 üzenetére
Server oldali issue-k/perf. problémák hatással vannak a gpu usage-ra, akármilyen cpu/ram/lap-od van. Sajna. Én is észreveszem, hogy nem mindig ugyanúgy fut. Bosszantó!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
huby80
senior tag
Srácok valamit nagy elszurtak a fejlesztök mert ugrál a gpu kihasznátságom összevissza nem játszottam vele 3 honapja és elötte nem volt ilyen ! most is csak a bf1 ilyen a bf4 tökéletesen meg! esetleg másnál is van hasonlo proléma és tud rá megoldást?
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #35993 üzenetére
Bár gondolom azért a valószínűsége a Russian Axe-nak vmivel magasabb, legalább az első ládában. Persze lehet véletlen is.Nekem sem adott a 10 ládából szinte semmi jót, kivéve egy új Legendary M1911-es skint. Puzzle-t nem.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
sealandfirst
junior tag
érdekes történet, true story
kiszúrsz egy vip vendéget az adott szerveren, jackfrags, Westie, Flakfire, youtube lesipuskások...
én is bekapcsolom a felvétel gombot...
tanulság, ők is emberből vannak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #35993 üzenetére
Nekem egy puzzle jött a 10 ládából, csináltam is belőle 270scrapsot
Én ezeket se gyűjtöm kell a francnak, nincs egy darab puzzle se
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sealandfirst
junior tag
A jó pap holtig tanul...
Milyen dog tag köthető a bf1 cte környezethez? Mibe kerül ez nekem most, a legvégén?
70+GB
DE megérte, határozottan megérte, még ha nem is jár érte dog dag. legalábbis nem kaptam.
Mintha haza tértem volna....
Minden játékos minden cselekedete önzetlen, nincs nyomkövetés, elmentetett statisztikák..
-
nagyúr
válasz voodoo98 #35990 üzenetére
Nem. Én tegnap toltam és nem kaptam ilyet.
Most az ultimate revision amúgy kb minden 7-8.-ra ad egy puzzle darabot... legalábbis tegnap adott.
Ma semmi puzzle nem jött nekem a 10 ládából amit kiszórtak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
feco70
senior tag
Ballance nagyon el van cseszve, csak operations játszom, 32 ből 10, 140 es szintü volt, míg az ellenfélnél csak én voltam 140 es. Úgy rohantak át rajtunk, mint elefánt a hangyákon, mentem más pályára, hasonló volt ott is.
Kiakadtam mint állat -
voodoo98
addikt
Lenyomtam egy kört az op. kampányban:
Szintén 3 items és a puzzle a Russian Axe volt, mintha tényleg biztosítva lenne a russian axe. Gondolom minden op. kampány legelső puzzle-ja a Russian Axe. De ez csak tipp.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
VPN-nel meg simán tudtam játszani 2 kört
Akkor úgy látszik, hogy hasonló a problémám, mint a UPC neteseknek. Innen is csókoltatom a készítőket!#KeepFightingMichael
-
SipiBcs
őstag
válasz voodoo98 #35985 üzenetére
Ritkán lehet tőlem olvasni, pláne fikázást... de most elgurult a gyógyszer.. Ma is volt egy órám játszani... ugyanaz a szitu... agyrém csapatok, a ballance egy retek és ráadásul ma átdobott a másik oldalra, természetesen nyerőből. Ha 2 forintos egerem lenne és nem aludt volna a gyerek, akkor már nem lenne
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Valamit nagyon elcsesztek az ápdéjtel Alig volt crash-em, disconect eddig... eddig...
Mindezek mellé a ballance úgy szar, ahogy van! 10 meccsből nyolcszor az egyik csapat úgy megy át a másikon, mint kés a vajon vagy megreked és esélytelen, hogy kilépjen a spawnról. Ennyire unballanced meccseket még nem is nagyon játszottam, mint ma.
Eddig nagyon jókat játszottam, de ma minden szart a nyakamba kaptam és ezek mellett olyan fos statokat hoztam össze, hogy már zavar. Nem jellemző, de még ragequit is volt A kedves meg itt röhögött rajtam...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
nincsnév007
őstag
update előtt volt 95 játszott órám, update után felment 109 órára
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Így van! Legalább azt elszámolhatná!
Egyébként ezután toltam egy kört, de a 2. pályára és vesztes csapatba rakott, ott csak 13000pont jött össze.
Gondoltam tolok még egyet, 15000pontom van, lassan vége a 2. körnek, persze vesztes csapatban, de ez mindegy, mert meg van a hiányzó 12000pont! Erre most a net megy el!Mára hagyom!
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz voodoo98 #35978 üzenetére
Mármint úgy értettem ,hogyha pl Galicia lemegy és az ember Brusilov közepén fagy ki akkor a Galicia pontjait nem írja jóvá. Az oké ,hogy a 2 Operation között van szünet szóval ott felszámolja a pontokat.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz voodoo98 #35976 üzenetére
Nekem most a menü az ami nagyon instabil. Az update óta 4 vagy 5 alkalommal dobott ki azzal, hogy a BF1.exe működése leállt. Előtte fél év alatt volt ennyi. Disconnect nem volt mostanában nekem.
2. kör legvégén fagyott be az egész!
Jah és ilyenkor nem is adja meg az első rész pontjait sem? Legalábbis az Op láda számlálóhoz.[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
UI-ra jött update?
Ma (is) indult újabb Zodiac mission...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most láttam ezt :
UPDATE: The end date of the "Eastern Storm" Operation Campaign has just been updated in the official website and in-game
According to EA, this new round will only be available until April 30. Originally, It was scheduled to end on May 7 via pop-up message
-
addikt
válasz voodoo98 #35971 üzenetére
Contains 3 Items
Ezt írta a második teljesített Op ládára. Megint 2 skin, de most az egyik kést dobta pluszba... Így tényleg nehéz lesz majd összeszedni. Én mindig olyan melee-t használok ami tud drótot is vágni, úgyhogy az ilyen kések mennek a levesbe.
-
Tegla80
addikt
válasz voodoo98 #35971 üzenetére
Hat ha nem valtoztattak rajta akkor tuti nem adja be.
Szinte csak operations-t jatszom es 731 partival es ebbol sok op.camp-al asszem meg 1db reszlet sincs meg belole .
Irtam mar,h xinte mindig ruszki es francia kest ad nalam es ritkan 2xp-t,de fegyver skinbol rendes es abbol kaptam nagyon jokat is.Koztuk a legertekesebb szamomra az MG 1917,Lily/Sammy , de adott a most 10e penzes ladaban levo nemtom milyen fegyohoz a "Savoai"t is.Meg sok mindent ,szval legendary skin-bol nagylelku azert.Amugy tegnap elokoltottem 4e penzt 20alap ladara es azokbol sikerult kiraknom az apokalipszis baltajat(2 reszlet jott) , a saber kardot(2reszlet jott) es kaptam kukri(vagy mi a neve) meg még valamibol 1-1 db-ot es egy 2xp-t. Jo napja volt a rendszernek.
En amugy csak alap ladakat veszek,de 5-bol 1nel tuti van valami(kes ami 270penz es uj lada ) vagy 2xp. Draga ladat csak neha neha probaltam ,de azok csak vittek a penzt es xart adtak nekem igy hanyagolom oket.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
bul07
nagyúr
válasz sealandfirst #35966 üzenetére
Fiatalság bolondság
Amúgy nem értem én ez a ilyen olyan medál megszerzést meg dog tag megszerzést, mert ha még csapatban kellene valamit alakítani akkor még talán
Ismerősökkel vagy csak egy nyelvet beszélőkkel társalogni a chat ablakba és úgy megcsinálni valamit az még poén is lehet, de egyedül bóklászni és kapcsolgatni valamit hát
Még cod4 be persze volt hogy fél éjszakát ugráltunk egy pályán, egymásnak mutogattuk hogy ki mit tanult hova lehet felmenni, vagy hogy lehet a pályáról kimenni, de ez társaságba ment
Hú de sok szép emlékem van azokból az időkből[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sealandfirst
junior tag
Conflict Dog tagot mindenki a megjelenése környékén gyűjtötte be? Jól tette, vagy mégse.
A híres/hírhed bf1 community...
Dírekt megkérem az üres szerverre csatlakozó játékosokat, hogy ne népesítsék be a pályát. A különleges misc2 dog tag-ra vadászok, kurvára időigényes.
Erre mit lépett egy jó tét lélek?
Szerintem már hallott erről a különleges kalandról, és direkt átkapcsolt kilépés előtt egyetlen egy fali kapcsolót...
melyik filmben volt, hogy minden bit számít?
NULLA VAGY EGY VAGY?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #35963 üzenetére
Rohadjanak meg ,hogy pont Galicián kell szerencsétlenkedni ehhez.
Jah és persze most megy közben a feladat is : 75 bolt action rifle kill. Ez se segíti elő a támadók sikerét...[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
UPDATE: Log in to #BF1 between April 26 and May 3 to receive 10 Battlepacks full of goodies!
-
addikt
Ultimate Revision. Minden fegyver skin illetve puzzle skin elérhető (kivéve persze az Operation puzzle skinek és persze a Russian Axe ).
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Pár hete nem játszottam már a játékkal, most akartam egy kicsit, de 1-2p után server disconnected. Ez az új patch eredménye? Eddig nem volt ilyen problémám.
#KeepFightingMichael
-
voodoo98
addikt
-
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #35951 üzenetére
Semmi megszerezhető cucc nem lesz most benne:
As some of you asked about it, the #BF1 April Update doesn't feature new melee weapons, weapon variants, dog tags, ribbons, medals or codex entries, but several fixes and tweaks. Stay tuned for the update notes.
Forrás: twitter
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
voodoo98
addikt
válasz Tegla80 #35946 üzenetére
Jogos! (Ez mehet on-ban is akár, mert teljesen on-topic.) Néha felugrik nekem is a ping 100 fölé, de nagyon ritka, főleg saját hibából, amikor vmit tölt a windows, steam, stb. Akkor gyorsan lekapcsolom.
De akinek stabilan 100-150 felett van azt tényleg kickelni kéne, de gondolom nem akarnak kib*szni a szervertől nagyon távollévő emberektől.
Csináltam meg úgy Speckós dogtaget, hogy 200-300 pingem volt, mert csak ott volt üres szeró. (Brazília )Szerverbérlésben valóban lehetne ilyen ping limit opció.
Horoszkópos biléta, az Zodiac dogtag?
Még nem láttam, de nekem meg van mind, úgy hajrá a többieknek. Nem nehezek általában.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Tegla80
addikt
válasz voodoo98 #35938 üzenetére
Egy rohadt ping limitet(max 100ms,de En 60ms ra raknam ha lehetne berlesnel....) allitsanak mar be bizonyos szerverekre,mert a kukim kivan mar a sok lelohetettlen faxkalappal aki 300-500,de lattam mar merkozes alatt vegig 800-999ms is jatszik..Minek kellenek,engedik ezeket fel??!!! Tossza ki a rendszer egy uzivel,h vegyel paraszt jobb netet/routert akarmit mert kulonben itt nem jatszol.
Tegnap bele tudtam volna allitani a joy-t a tv-be azt kitoszni az emeleti ablakon ugy felhuztak mar....igy inkabb kikapcs lett es alvas.Jah van uj horoszkopos bileta ,ami 100elesztes utan jar.... (ezert ujra medic es hp vesztos kieggel probalkozom a lovas biletaert,ami nem konnyu es nehezen is viseli a gyomrom,h xarul megy miatta a jatek....romlik az amugy is xar statom .)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
zzola
titán
válasz PeAdam #35943 üzenetére
Ez a játék nem szereti a gyenge professzort! 4 szál ide már kevés és ez jövőben sem fog változni. 47k-ért már 6/12 AMD-t kapni...nem is csodálkozok, hogy nem takarékoskodnak az erőforrással a fejlesztők...
Az alacsonyabb minimum FPS meg épp a gyenge processzorból adódik...[ Szerkesztve ]
-
PeAdam
tag
Minden frissítéssel egyre rosszabb a játék. 64 fős Conquesten 30 fps-re is bemegy a game, konkrétan nálam ez a játékmód játszhatatlan. Mi az isten eszik ennyit ebben a redva játékban? Tudom, hogy procilimitem van, de ez vicc, megjelenéskor még vígan ment 70-80 fps között a game i5-tel is, pedig akkor még csak egy GTX 960-as kártyám volt.
(Hónapokon belül cserélek mostmár egy 2600X-re csak az új szériára vártam, hozzáteszem a többi játék mai napig szépen fut i5-tel is kivéve ezt.)
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #35938 üzenetére
Na lehet tippelni mit csesznek el
-
voodoo98
addikt
Holnap update!
(#35939) EczkE
Nem tudok semmit, de remélem lesznek benne új fegyverek. Jó párat már promóztak eddig.[ Szerkesztve ]
-
sealandfirst
junior tag
válasz FollowTheORI #35928 üzenetére
És ha kipörgeti mindet és utána csak a BF1-el játszik tovább?
Igen, egyetértek. Titkon én is ebben reménykedek. Van egy ilyen elméletem.
Tök átlagos játékos vagyok, egyetlen erényem, hogy kitartó, szorgalmas vagyok.
Látsz egy célt magad előtt, és vakon, bekötött szemmel ragaszkodsz hozzá, foggal körömmel mindvégig, még akkor is, ha már semmi értelme sincs Csak azért is.Bf1942-ben a legvégén háromból egyszer leszedtem bazokával a rám támadó vadászgépet.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
Fitzgerald
veterán
M1917 Enfield Infantry: erre vártam bazzeg. A francia DLC óta szinte kizárólag a Lebel 1886 Infantry-vel nyomtam, szerintem az volt eddig a legjobb bolt action a játékban. Az Enfield-el könnyebb célozni, erős, gyors, és bár csak 6 töltény fér bele, clip-el kell tölteni, nem egyenként beletolni a golyókat mint a Lebel-be.
-
voodoo98
addikt
-
nagyúr
-
Madn!ght
addikt
Igen, úgy pontos, ahogy a kolléga is kiegészítette. 4 euró / hónap összeg fejében a Bf-fel is játszattál, több másik címmel egyetemben. (ha nem kifejezetten a bf miatt fizetett valaki elő, az számára további felár nélkül, kvázi ingyen volt) Elnézést a pontatlan fogalmazásért.
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
-
Madn!ght
addikt
válasz sealandfirst #35918 üzenetére
Annak az előnyét vásárolja meg a felhasználó a premium pass-sal, hogy ne kelljen dlc-ként külön fizetni azok megjelenésekor (ezek szerint kiszámoltad, hogy ha egyesével veszel dlc-t az sokkal drágábban jön ki, mintha, egyben kifizeted az 50 jurót). Nem mellesleg a jogot ahhoz, hogy 2 héttel hamarabb játszhasson egyes pályákon, fegyverekkel. (jómagam a második dlc környékén fizettem a premiumért, addig csak csorgattam a nyálamat az itt leírt fort de vaux pályákon töltött ph!-s csatákra). Az ajándék 14 db battlepack meg ugye már csak "hab a tortán"...
Én nem érzem magam megkárosítva azzal, hogy más 1 évvel később már ingyen kapja a játékot.
Az alap játék origin accessal már 2017-ben ingyenes volt. Akkor ezek szerint mindőnket megkárosítottak?
Több év élményét, játékosállományát, kihagyott küldetéseit már most szerintem nehézkes pótolni. -
voodoo98
addikt
válasz sealandfirst #35916 üzenetére
Több mint 1 éve kinn van a TSNP DLC. Szerintem mostantól már csak előny, ha ingyenes lesz. Legalább többen lesznek azokon a pályákán. 1 év után csak előny származik ebből mindenkinek, még a premium usereknek is. (Premium user vagyok.)
-
sealandfirst
junior tag
Számomra új az egész környezet, ea origin kliens, új világ. (a másolt cédék világából jöttem, nem dvd
Nem vagyok nagy játékos, ebben a modern korban. Mondhatni újjászülettem, tanácsok nélkül.
Az első kiegészítőt megvettem külön egymagában, és csak azután fizettem be Premium Passra.
Hányszor is károsultam meg? 2x?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz sealandfirst #35916 üzenetére
Miért kellene bárkit is kárpótolni? Senki nem kötelezett arra, hogy megvedd a premiumot! + elég régóta működik az EA-nál, hogy az új játék megjelenése előtt ingyenessé teszi a DLC-ket. Gondolom ez a BF1 esetében is így lesz...
-
sealandfirst
junior tag
válasz voodoo98 #35893 üzenetére
Ingyenes első, TSNP dlc.
Remek hír, de nem nekem(premium pass user). Fizettem érte, ki fog kárpótolni, pénzvisszafizetés?
Mi a célja, amikor már lassacskán közeledik a bf2018/bf5 megjelenése?Halott dlc pályák?
Új játékosokat vonzani? Nem fog nőni a bf1 játékosok száma. A kemény mag elhívatott alap játékos, alap pályákkal/fegyverzettel játszik. A vendég játékosok nem fognak premium passt venni az átélt, megtapasztalt új élmények hatására.Hülyék lennének, idővel minden ingyenes lesz
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz dergander #35914 üzenetére
Empire's Edge rush módban (legalább) január óta bugos (nem töltődnek be a fegyverek,gadgetek, nem tudsz lőni, field gunokat sem rakja le, ha szerencséd van, a legutoljára használt classod működőképes, ha nem változtatsz rajta semmit) ezek után nem várnék nagy csodákat
Ha nem volt külön bejegyzés patch notesban róla,akkor mindenesetre legalábbis visszaadták a cavalry páncélzatát lovon ülve,ez erősen érezhető.
EA: It's in the crate!
-
dergander
addikt
válasz warcat #35913 üzenetére
Azért van itt hiba a lovasnál , tehát kezdjük az elején.
A lovasnak páncélzata van,ami játszik a karakteren is,tehát van bizonyos többletvédelme a többi gyalogos classal szembe. Vagyis lenne,de ha leszálsz a lórol már csak sima gyalogos vagy tehát nagyon könnyen meghalsz. Ugye lovon nagy a péncélzatod,
Akkor ha találok assaultal egy lovat és felülök rá,akkor miért van olyan páncélzatom mint a lovas classnak? Ez valami rohadt nagy vicc? Kedves Dice nézzünk már oda mert ez már 5 hónapos probléma. Szóval mióta szétbarmolták a lovast is azóta már nem sok jelentősége van számomra.
-
warcat
veterán
Igen, majdnem op lett, a lényeg az,hogy a lóról nem szabad leszállni csak nagyon indokolt esetben.
Igen komolyan páncélozott vagy (ez veszik el ló nélkül) és nagyon gyorsan visszagyógyulsz, átlag uborka scoutokkal simán leállhatsz párbajozni, több mint esélyes,hogy te nyersz.Nyilván kell egy jobbféle célzóképesség a puskához ami nagyon pontos lett.Az ellenfelek/helyzetek amikkel vigyázni kell: gyalogosok közé kereszttűzbe berongyolás, tank és field gunok, valamint bipodos supportok nagy tárral.
Más: az a 2. vh korabeli puska lehet,hogy Battlefield 2 preorder bónusz lesz
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Def26
félisten
Lovasokat erősítették?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
válasz Gery9112 #35906 üzenetére
Ez jó hír! Köszi!
A Mosin Nagant M38 nem tudom mit keres itt, lehet a 2. vh-s fegyver file-ok közül került be.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
Új fegyverek érkeznek BF 1-hez a CTE alapján:
6 brand new weapons are coming very soon to Battlefield 1! The Thompson Annihilator, the Thompson M1919, the Winchester Burton LMR, the Mosin Nagant M38, the Fedorov Degtyarev & the Single Action Army Revolver!PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
voodoo98
addikt
Április 23-ig:
-
voodoo98
addikt
Az M1903 Experimental (Scout Class) és a General Liu (Medic Class) semi-automatic fegyverek átkapcsolahatók mostantól bolt-action üzemmódba is, mint ahogy voltak CTE-n először.
(Ezek nagyon kellettek! )
The M1903 Experimental (Scout Class) and the General Liu (Medic Class) semi-automatic rifles now have a switchable fire mode to bolt action rifles, similar to the infantry variant with a sniper damage model
Forrás: twitter
Megint nincs Russian Axe.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #35900 üzenetére
Így van.
(#35901) feco70: helyes, legjobb BF, szerintem is....bár engem az Operation teljesen levett a lábamról, nem is szeretnék más módot soha többet.
(#35902) Madn!ght: kiváló ötlet, lenne kihívás ismét, én biztos maradnék még, ha így lenne.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Doxa Slim Line férfi karóra 107.10.021R.02
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest