Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
4264adam #81962 üzenetére
Úgy tudom, a modern warfare az amd vga-án jobban fut. Asszem streamert is láttam, aki ezzel a kártyával űzi, csak már épp nem. A mentés meg csak 2 hétig marad az adott oldalon.
De amiért írok; nem pont ilyen helyzetem volt, inkább csak fantom meghibásodás. Minden játékban, aztán már a windows asztalon is, véletlenszerűen megállt minden. A grafikonjaimon is látszott, hogy a fogyasztás és teljesítmény 1%-re esett egy másodpercre. Na de végül kiderült, hogy alig fél éves aorus egér okozta az egészet. Persze szétszedtem a gépet azelőtt mire kiderült. Sőt még az egeret is cseréltem, de megszívatott. Inkább csak érdekességképp írom. -
Celithrandi
addikt
válasz
4264adam #81122 üzenetére
szerintem csak a "fő" slot tudja:
1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
* For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
(The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 5.0 standard.)
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
1 x PCI Express x16 slot, running at x1 (PCIEX1_4) -
fonseca
tag
válasz
4264adam #81093 üzenetére
Egy ismerősöm, (nálam kompetensebb) véleménye szerint videó memória hiba vagy bga lesz, és vissza fog jönni. Viszont amikor rákérdeztem hogy azóta miért nem jött vissza a probléma, és miért bírja a stressz-tesztet, nos arra már nem volt válasz.
Valószínűleg az volt amit mondtál, le is szállok a témáról.
Jó pap holtig tanul.. -
fonseca
tag
-
FoLey-v
addikt
válasz
4264adam #66782 üzenetére
Szia!
Lehet,hogy nálad nem fog beválni,de egy próbát megér.
AB-t teljesen letörlöd profillal együtt és szintiszta telepítést hajtasz végre új beállításokkal ha esetleg ezt még nem próbáltad ki.
Nálam alapjáraton csinálta,hogy a GPU 300 mhz helyett 450mhz-en volt sokszor,mert a régi profilt használtam. Amióta teljesen újraraktam új profilt is csináltam azóta szépen teszi a dolgát. -
-
Grafirka
őstag
válasz
4264adam #58646 üzenetére
Az RTSS beallitasainal allitsd "never" re az update opciot. Az utolso nehany verzional jelentkezik ez a hiba, sokan panaszoljak kulfoldi forumokon is. Frissiteni pedig majd lehet manualisan de legalabb nem ugrik elo minden alkalommal az az ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest