Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #80705 üzenetére
Az anyagiakkal nincs gond, inkabb elveim vannak. Mondok egy peldat:
Par honapja olyan 6000 forint kornyeken sikerult hozzajutnom a Cyberpunk-hoz. Azt tudni kell h lassan 2 eve nem koltok mar meregdraga PC-re, de azert a retro cimek mellett szerettem volna egy amolyan kiskaput az ujdonsagoknak, illetve a sok, evek ota osszegyult regi AAA cimbol idonkent - nagyon ritkan - elinditanek ezt-azt. Na de Cyberpunk vs felho ultra roviden. Teljesen elegedett voltam, pont azt kaptam amennyit fizettem, illetve nem fizettem erte.(ertsd uj vga stb)
Szoval retro es cloud, ez az en "uj" utam, a regit meg majd ujra eloveszem ha mar nagyobb lesz a gyerkoc,
KV elott firkaltam, sry!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Automata kávégépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest