- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
A notebook képernyőjét ti mivel és hogyan tisztítsátok? mivel nem szoktam lehajtani a képernyőt, merthogy asztalon van,nincsen mozgatva (amolyan asztali PC helyett van használva,csak ugye ebben minden megvan ami kell és kisebb,takarékosabb ) így rá szokott ülni a por napközben mikor nincsen használva..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Adott egy régebbi,ámde kitűnő, Asus X554L notebook..
Mivel csak 1366*768-as felbontású a kijelzőpanel, egy HDMI-kábellel rákötöttem egy normál FHD monitort, a notebook teteje le van hajtva, vezetéknélküli egér/billetnyűzet hozzákötve.
Viszont, a kérdésem arra irányulna,hogy mekkora baj lenne, ha nem lenne kikapcsolva a notebook ? Csak kikapcsolva a külső monitor és 'alles..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Ismerősmnek lett egy Asus notebookja. Pontos típusát nem tudom,de szerintem a kérdésemhez tök felesleges is.. Szóval, ha kikapcsolja a notit, érdemes kihúzni a töltőt,vagy se? Vagy vegyen egy ilyen kapcsolós elosztót, és ha azt lekapcsolja akkor tuti minden. Vay esetleg már annyira 'intelligensek' a töltőtk/elektornikák, hogy ha teli van töltve az akku,akkor nem töltik őket?
-
Joker88
őstag
egy notebookban ha van integrált illetve dedikált VGA , hogyan lehet azt elérni ,hogy csak a dedikált VGA-t használja a Windows 8.1 ?
Ezt a beállítást megtaláltam,de szerintem ez csak a 3D-s dolgokra hat ki.. [kép]
-
Joker88
őstag
A Windowsban is van saját program erre a célra..
A Windows10-ben is hasonló útvonalakon jutsz el, a lényegük ugyanaz.. --> Windows támogatás magyar nyelven ; angol nyelven,illusztrációkkal
de vannak külön erre szakosodott programok,cégek.. pl egy a sokból --- >[link]
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
akad itt nálunk egy Asus X554LJ típusú notebook beépített akkuval.
viszont,most hogy néztem az Aida64 próbaverziójával a belső felépítés részleteit, megakadt a szemem az akku Aida szerinti elhasználódásán...
helyre lehet valahogy "kalibrálni" az akkut,vagy már tényleg ennyire el van romolva,használódva ?
-
Joker88
őstag
Amatőr kérdés, de milyen időközönként illik kikapcsolni a notebookokat? Ha ki is van kapcsolva, töltőn lóghat ? Nem lesz gondja az akkunak ? Nemtudom kivenni az akksit mert beépített..
-
Joker88
őstag
adva lenne egy 2 éves középkategóriás notebook. Asus X554L
Eddig Ubuntuval volt használva,azonban most át kellene térni Windowsra.. A következő paraméterekkel rendelkezik a gép :
-Intel Core i3 5010U CPU
-500 GB HDD
-4GB RAM
- 2 féle videókártya : integrált Intel HD5500 illetve Geforce 920MMelyik Windows verzió lenne ideálisabb, könnyebb a gépnek ? Windows 7 , 8.1 vagy a 10-es ?
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy adott egy hétköznapokban használt tökéletes notebook ( Lenovo 3000N200 ) . A notin egy régi " S-Video " kimenet van.
Ezt a gépet kellene valahogy összekapcsolni a LG LED TV-vel ( LG 42LB5500 ) HDMI -n keresztül. Megoldható ?
mert a TV-n csak HDMI bemenet van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)
- Toshiba Satellite C660 core i3 laptop
- HP Elitebook 735 830 G7 G8 gyári billentyűzet háttérvilágítással + palmrest
- Dell XPS 15 9500 (10.gen.i5/512GB SSD/8GB RAM)