- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gran Turismo
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- Diablo IV
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz samgar #19685 üzenetére
Lejött egy frissítés pl ami után már nem 'megfelelő' a driver működése, talán még nem javították ki support szinten, vagy hibás a videokártya és nem tudja végrehajtani az utasításokat.
Mivel több 'tiszta' rendszerrel is le lett ellenőrizve, így kizárnám az OS hibalehetőségét, de azt nem állítom, hogy minden esetben megfelelő driver-t tölt le, ill. ajánl fel. Nekem ez illesztő hibának tűnik, de nincs konkrét tapasztalatom a típussal.
mod: nézd meg még egy-egy modullal is légy szíves!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
szabonagyur
félisten
válasz samgar #19631 üzenetére
Most te tényleg hülyének nézel?
Ezt TE írtad:
Ami még fontos: csak ezek után csináltam egy bios frissítést, mivel közben kijött.
A biosban mindig úgy volt beállítva az indítás, hogy fast boot enabled és secure mód enabled.
Most indítás után mindig kapom egy „all boot options tried” és F4-et kell nyomnom, hogy elinduljon a gép. Tök minden már mit állítok be a biosban, mindent kipróbáltam, sehogy sem jó.Te magad írod, hogy ez is a BIOS frissítés óta van.... vagy ezt minek írtad akkor le? Ez nem zavar vagy nem értem, de nem is akarom.
A hülye alvó módodra is írtam tippet de nem olvasol el mindent ahogy nézem, mindent újra meg újra leírni nincs erőm, majd másnak.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz samgar #19628 üzenetére
Nem nem írtad le mivel azzal jössz, hogy mindent próbáltál, e azt nem, hogy mégis miket, csak X dolgot.
Másrészt, de teleszemetelés mivel feleslegesen túráztatod mondjuk a Win10t téma lakóit, a WIn8 meg ezt meg ki tudja hány témáét.Másrészt ahhoz képest, hogy nincs köze a BIOS-hoz nem te írtad, hogy meg kell nyomni egy gombot a boothoz? Tehát valami köze akkor csak van.
De rendben hagyjuk is a dolgot mivel neked is ez ragadta meg a figyelmed, de amit írtam hogy nézd meg már két alkalommal arra nem reagálsz. További jó mókát
-
szabonagyur
félisten
válasz samgar #19626 üzenetére
Nem a több helyre beírással csak az a bajom (meg szerintem sokaknak még), hogy nem lehet követni a probléma megoldását, nem tudni ki mit mikor ajánlott.
Ennyivel letudtad a korábbi tanácsokat is: Kaptam már x választ a megoldásra, de az a gond, hogy azt már mind kipróbáltam. Ez nem sok segítség... lehet összes tanácsunk már volt...
Azért majd írj, ha tudsz valami okosságot is...
Olvasd el miket írtam ne csak pattogj, köszi
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz samgar #19622 üzenetére
De ahonnan leszedted gondolom van leírás róla, hogy mit javítottak esetleg benne...ezt meg kell nézni mielőtt felrakod...
Driverek rendben vannak? Honnan szedted le hozzá? BIOS alapra van rakva?
HDD állapota milyen?AMD-s g gép ahogy látom szerintem a hiba ezzel lesz, hogy WU leszed magának valamit.
-
samgar
őstag
válasz samgar #19619 üzenetére
Egészen egy éven keresztül teljesen problémamentesen használtam a gépemet.
Samsung NP535U3C-K01HU. Gyárilag windows 8-al adták, de tele volt egy rakás olyan samsungos alkalmazással, aminek semmi hasznát nem vettem. Utána olvasgattam az UEFI telepítésnek, készítettem egy pendrivot, csináltam egy új particionálást (ugyanúgy GPT) és felraktam a saját windows 8.1 pro verziómat. Igy használtam a gépemet egészen majd egy évig.
Villámgyorsan elindult, sleep módból használtam általában, mert onnan egy másodperc volt az indulás. Mióta elindult a windows 10 azóta felraktam azokat a verziókat is és esküszöm, tökéletesen működött vele a gép és minden alkalmazás amit használok. (Semmi extra, otthoni dolgok).
Egyszer csak az történt, hogy szokás szerint lehajtottam a fedelet, a gép elaludt, a kis kék led lassan villogott. Legközelebbi használatkor megnyomtam a power gombot és a háttérkép jött be, mindenféle bejelentkezés nélkül és ennyi kb. A HDD ledje nagyon halványan világít folyamatosan és ennyi. Power gomb hosszan nyom és kikapcsol gép. Van olyan is, hogy sleep módból még a bejelentkező képernyő is bejön, beírok kb 3 karaktert a passwordhöz és kifagy. A lényeg sehogy nem indul el sleep módból.
Ami még fontos: csak ezek után csináltam egy bios frissítést, mivel közben kijött.
A biosban mindig úgy volt beállítva az indítás, hogy fast boot enabled és secure mód enabled.
Most indítás után mindig kapom egy „all boot options tried” és F4-et kell nyomnom, hogy elinduljon a gép. Tök minden már mit állítok be a biosban, mindent kipróbáltam, sehogy sem jó.
Amit megtettem: Particionálás, GPT, MBR, formázás, újratelepítés, Windows 8, Windows 8.1 Pro, Windows 10, totális szűz, újratelepített gépen produkálja mindezt, úgy hogy minden frissítést felrakok telepítés után. Tényleg mindent megpróbáltam, de nem működik megfelelően a gép.
Kaptam már x választ a megoldásra, de az a gond, hogy azt már mind kipróbáltam.Oppo Find X5 PRO
-
Ruszki
senior tag
válasz samgar #19577 üzenetére
Elméletileg igen!
Régebben egy sima alaplapon én visszaraktam reméljük laposnál is meg lehet oldani!
De ahogy látom nem csak te vagy ezzel így![ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Rivaul
addikt
válasz samgar #15761 üzenetére
Ha jól értem akkor van 4 giga memóriád amivel megy a lapos. Most meg van még 4 giga amivel nem megy de elvileg jó a memória? Valószínűleg inkompatibilitás lesz a történet, azt meg nem tudod tesztelni, max megnézni a support listet a gyártónál. Javíts ki ha félreértettem a helyzetet.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- RAM topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT
- Ingyenes szállítással ASUS TUF Gaming A17 FX706IU
- Hp EliteBook 820 G4 - i7, 16GB, 256 SSD
- Dell Inspiron 15 3541 (AMD A4-6210-8GB-320GB) újszerű állapot, megbízható működés, a kijelző foltos!
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11