-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gettz
csendes tag
válasz kornyiktamas #3595 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem nagyon sokan meg tudják ezt válaszolni Neked, sőt...
A chipset támogatása (GM/PM45): max. 8GB RAM (2*4GB), szóval elméletileg menne, de mindenképpen próbálnod kellene, mert szinte biztos, hogy nem fognak együtt működni. Amennyiben nem szeretnél kettő egyező modult vásárolni (Kit), és elég 4GB-t, akkor maradj szerintem a 2GB-os memória modulnál ( 2048MB-800 MHz DDR2-800 PC2-6400). Természetesen, ha van lehetőséged cserére, akkor megér egy kísérletet.
Üdv, Dell XPS
-
kmarci25
veterán
válasz kornyiktamas #3595 üzenetére
Pont most néztem én is ilyet. Az ubuntu.hu-n (telepítés menete, telepítés pendrive-ról) van link egy usb installer (vagy ilyesmi) nevű programhoz, ez csinál bootolható pendrive-ot. Muszáj mennie, már raktam win7-et pendrive-ról.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kornyiktamas
aktív tag
hali új netbookra hogy rakjak rá win7et ha nincs cd olvasó.. pendrivra raktam rá egy win7et.. beállítottam bootot meg minden..
disk i/0 error replace the disk and then press any key
viszont ezt irja ki.. mi a hiba? köszi
Acer aspire v5 -
gettz
csendes tag
Sziasztok!
A címben említett géppel lenne kis problémám. A következőt produkálja:
- windows normál mód: random időközönként leáll, elmegy a kép, szaggatva megy az egér, újraindul a gép
- windows csökkentett mód: a végtelenségig elmegy hiba nélkül
Elvittem szervizbe, videokartyat ujra"golyózták". Állítólag hajlamosak a kártyákban lévő kis golyók tönkremenni, ezt egy ólommentes golyózással lehet orvosolni.. Azért mondom, hogy állítólag, mert most fizettem érte X pénzt, hogy működjön a kártya, viszont a hiba maradt.
Valaki találkozott hasonlóval? Elképzelhető, hogy a Windows 7-et nem szereti, mint új oprendszer? Lehetséges directx eltérés, mert Vistarol váltottam.üdv,
s -
nagyúr
Szia!
A KH = KontaktHiba.
Szét is szedheted a géped, ha gondolod, így is-úgyis ugrik a garancia róla, mert ezt nem javítják garanciális hibaként a szervizben.
De ha rábízod egy szakira (pl: én ) akkor az úgy szét tudja szedni a gépet, hogy nem fog meglátszani rajta.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
jel1
aktív tag
válasz KillHates #3584 üzenetére
Ilyesmire is gondoltam, csak még nem hallottam róla... Köszi!
Meg tényleg hülyeség volt írnom. Gyorsan keresek valakit, biztos van valakinek hasonló gépe, és akkor kipróbálom a dolgokat.Vagy gyorsan szétszedjem és megnézzem? A gépre még van garancia... nem lesz baja a garinak?
Mi az a "kh"?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz KillHates #3578 üzenetére
(főleg, ha a pénz nem számít)
De, számít...
Tudnak a gyártók huncut dolgokat is kifundálni, ha arról van szó, hogy a termékük minél macerásabban legyen bővíthető...
Hülye voltam, hogy anno nem nézte meg alaposabban. Drága tanulópénz volt. Marad az ubuntu, hátha dob egy kicsit a teljesítményen.
Köszi a segítséget!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
jel1
aktív tag
válasz KillHates #3580 üzenetére
tölt - nem tölt - tölt - nem tölt...
Másik töltővel is ez volt.
Leginkább azon látszik, hogy váltogatja a telepről működő és a hálózatról működő energiasémát(vagy mit) és valami alap asusos program mindig kiírja. Nemigazán értem hogy miért van ez, mert rajtvan a töltő... :/
Ezt a töltőt nem tudtam kipróbálni másik gépben, és másik aksit sem tudtam szerezni kipróbálásra, de majd megpróbálok, mert még én sem érzem biztosnak, hogy csak az aksi a rossz :/ Most aksi nélkül megy rendesen... úgyhogy az a legvalószínűbb, hogy csak az aksi rossz.[ Szerkesztve ]
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a húgom aksija besz@rt :/
Asus a32-k53 (a gép meg azt hiszem Asus K53TA SX003D )
Folyton váltogatja a töltést, és ha aksiról megy, akkor van, hogy ritkán nem ad áramot, és akkor ugye azonnal megáll a gép...
Az asus csak 1 évet adott a tartozékokra :/Ha jól látom, akkor egy új most 20 köröl van... ez túl sok! Javítható ez a hiba, vagy van valami olcsóbb megoldás (használtat venni kockázatos, ugye?)?
-
nagyúr
válasz kmarci25 #3575 üzenetére
Szia!
Utána néztem Neked, a memóriák át-BGA-zása még csak-csak megoldható lenne (főleg, ha a pénz nem számít) de nem vagyok benne biztos, hogy a BIOS-ban nincsen-e valami limit erre vonatkozóan. Tudnak a gyártók huncut dolgokat is kifundálni, ha arról van szó, hogy a termékük minél macerásabban legyen bővíthető...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz pető bá' #3559 üzenetére
Szia!
Inkább a belső merevlemez helyere rakd az SSD-t (gondolom azon lesz a rendszer) és az ODD helyére a HDD-t amin inkább az adatokat fogod tárolni. Nézd meg milyen csatlakozó felülete van az ODD-nek és olyan CADDY-t vegyél majd bele ami a SATA merevlemezed fogadja.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz kmarci25 #3573 üzenetére
Hát ubuntun van alapból minden, cask itt libre office van. De ha nem vagy biztos benne, dobd fel pendrive-ra majd live usb-ről kipróbálhatod és akkor meglátod hogy kell-e neked.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kmarci25
veterán
válasz Sub-ZeRo #3572 üzenetére
XP-t nem tennék már rá, akkor inkább ubuntut. Az ssdt még nézegetm ár szempontból... Ez tényleg ennyit dobna rajta? Láttam, hogy telepítő pendrivról lehet futtatni próbaképpen a rendszert, asszem megnézem.
Plusz azt nem tudom (sosem használtam linuxot), hogy egy olyan átlag user, mint a nejem, hogyan birkózik meg az ubuntuval. Pl. office mennyire működik rajta... Bocs, ha nagyon off."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nagyúr
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek van egy ilyen Asus Eee PC netbookja. Szereti, mert pont elég neki a méret, jól elvan vele, csak egy a baj, hogy nagyon nyüszög már a gép, lassú, mint a tetű. Próbáltam vele már, amit tudtam szoftveresen, defragmentáltam, optimalizáltam az autostartokat, növeltem a lapozófájlt, egy ideig (pár hónapig) jó volt, de most újrakezdte. (Chrome indítása 2-3 perc!) A gond, hogy 1 GB ram van benne, ami ráadásul alaplapra forrasztott, így elvileg nem növelhető. Kérdésem, hogy van-e valami ötletetek, hogy gyorsabban működjön, illetve nincs-e valaki olyan szaki, aki el tudná távolítani a ram modult, és mondjuk a helyére rakni egy nagyobbat (pl. 4 gb-ot)?
Vagy ez ennyi aztán kész?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mankó
veterán
Adott egy Dell Latitude D430-as masina 60 Gb-os 1.8"-as ata csatolású winchesterrel.
Az lenne a kérdésem, hogy 2.5-es ATA csatolású ssd-k bele mennek-e, illetve milyen vastagsággal kell számolnom?
Esetleg átalakítóval belemenne Sata-s csatolású ssd is? 1.8-as vagy 2.5-es?Köszi a válaszokat előre is!
-
mcintosh
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy:
a belső hangszórók sztereón szólnak, ha bedugok egy fülest, akkor az monón szól. Drivert próbáltam már újratenni, nem segített. Valakinek ötlet? Acer 5755G a gép. -
Rivaul
addikt
válasz Dell XPS #3557 üzenetére
Szeretnék biztosra menni így sztem te tudnál a legbiztosabban válaszolni.
A Dell Vostro 1320 képes kezelni 4 gigás memóriákat? 800 mennek benne ddr2-ből de az előző tulaj 2gb 667 és 2gb 800-ast tett össze. A 667-est cserélném de akkor már 4 gigásra. Esetleg fajtája fontos? Supportot nem találtam az oldalon ezért kérdezem. Esetleg megfelelőbb e ha veszek egy 2gigás 800ast a jelenlegi mellé?[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Fizesd ki a 3600-at ha úgy érzed megvezetnek. Billt-t találsz 4-5 k ért amit akár te is kicserélhetsz otthon. Esetleg egy szakit keresel aki szintén 3-4k-ért cseréli. Akkor is beljebb vagy a garinak meg mindenképp lőttek. Kérheted a régit de attól nem leszel okosabb hogy az nálad van.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
taxi
aktív tag
Hakuna matata
-
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy teljesen alapvető, és egyértelmű
lámakérdés lesz, de számomra nem világos.Van egy acer aspire 5742G notebookom ([link]) SSD-t szeretnék tenni a DVD író helyére a (közel)jövőben.
A kérdésem: bármelyik SSD jó lehet ilyen felhasználásra, nem kell odafigyelni semmire?"... and I hope you have a great day!"
-
-
Tenager18
senior tag
Köszi a válaszokat. Nem tapasztalok semmi hibát. Dell Vostro 1400as laptopról van szó.
-
-
Dell XPS
veterán
válasz Tenager18 #3551 üzenetére
Szia,
Hát ez nem túl biztató, mindenesetre jó lenne lementened a fontos adataidat. Figyelned kellene továbbra is, amennyiben tovább romlik, akkor cserélned kell. -Nincs problémád a rendszerrel, nem lassú, nem fagy le?
Ide beírhatod még a panaszodat, részletesen kielemzik Neked a HDD állapotát, így rövidre lehet zárni a kérdést. [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Ma megnéztem a HDD állapotát HD Sentinellel, és ez fogadott:
A merevlemez 10444alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált területek hibátlannak tűntek.100/70 %
Ez komoly problémát jelent?
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz birozoli7800 #3549 üzenetére
Azon biztosan. Annak mennie kell.
-
Rivaul
addikt
válasz birozoli7800 #3546 üzenetére
Tegyél fel pár számmal régebbit. A friss nem mindig jó.
-
birozoli7800
senior tag
válasz Handball94 #3545 üzenetére
Igazából az nvidia oldalán lévő legfrissebb driver van fennt.
-
Handball94
aktív tag
válasz birozoli7800 #3544 üzenetére
Próbálj más verziójú drivert feltelepíteni!
-
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
A g580-as topicba már feltettem a kérdésem de sajnos választ nem kaptam a problémámra.
Kb. 2-3 hónapja vagyok tulajdonosa egy Lenovo IdeaPad G580AH típusú notebooknak. Elég gyakran kapok kék halált, miután újra indul a gép, nem látja az eszközkezelő a GT635-ös vga-t.
Windows 7-et használok ha ez számít valamit.
Driveres hiba lehet vagy esetleg hardveres?
Windows újra telepítése után pár nappal ismét előjött a probléma.
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz Sherpax #3539 üzenetére
Szia,
Több helyen is meg kellene hirdetned elsőre.....1920*1200-as van inkább igény, és nem biztos, hogy árat is kell feltétlenül írnod, akinek szüksége van rá, az úgyis jelzi Feléd. 13K-ért nehéz eladás lesz, mert szükség esetén veszik bele amit kínálsz (panel hiba, törés..)
Üdv, Dell XPS
-
taxi
aktív tag
Samsung R-540 notebookot bevittem a márkaszervizbe,(Újpest) mert ebben a hónapban lejár a garancia, és néha kikapcsolt. Gondoltam, hogy biztos jó koszos lehet már belül, talán túlmelegszik, és ezért csinálja.
A szervizben azt mondták, hogy folyadék került a billentyűzet alá, ennek látható nyoma van, állítólag valami indikátor van beépítve, ami jelzi.(nem értek hozzá).-Kicserélnék a billentyűzetet 16 e forintért. (gari elszállt)
Ha nem akarom, akkor bevizsgálási díjat kell fizetnem 3600 forintot. Nekem van egy olyan érzésem, hogy meg akarnak vezetni. Mi van akkor, ha a hiba ezután is előjön? Akkor majd azt mondják hogy ki kell cserélni az alaplapot, mert folyadék került a gépbe? És ha majd azt is kifizetem, akkor majd a tápot cseréljük ki?
Ha kicserélik a billentyűzetet kérhetem, hogy a régit adják vissza?
-Tudnátok tanácsot adni?Hakuna matata
-
buca84
őstag
Milyen N-es wifi kártyát tudnátok javasolni egy FS LifeBook P7230-hoz?
Ha beletenném a kártyát, akkor biost kell majd frissítenem?
-
Sherpax
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus X70KR-es laptop a háztartásban, aminek eltörtek a zsanérjai, így a kijelző és tulajdonképpen a laptop felső része teljesen levállt a gépről, most a TV-met használom kijelzőként egy HDMI kábellel. Szinte PC-ként üzemel, szeretnék megvállni a kijelzőjétől, ez egy 17.1" WXGA+ kijelző (1440x900) Color Shine, egészen pontosan.
Szerintetek találok rá vevőt? Érdemes próbálkozni? Ha igen mennyiért vinnének el egy ilyen kijelzőt?
-
Loner
tag
Köszönöm!
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
legenda
válasz Tenager18 #3532 üzenetére
szia,
amennyiben csak simán visszaállítod, úgy nem fog elindulni a rendszer, vagy kéket kapsz, vagy csak simán beáll majd, mivel külön illesztés kell ahci alá!
vagy integrálni kell a szükséges illesztőt az xp telepítőbe - ezt a vista, win 7..stb már alapban tartalmazza -, vagy külön beadagolandó.
a sima átkapcsolás még vitsa, win 7...stb alatt sem megy, ha nem ahci módban húzod fel, de utána arra módosítod, úgy hiába tartalmazza alapban a win a szükséges illesztést, még az is elhasal, külön illeszteni kell utólag, hogy működjön.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tenager18
senior tag
Sziasztok.
Dell laptopomra szerettem volna XP-t rakni, de a telepítő nem látta a merevlemezt. BIOSban átállítottam az AHCI módot ATA módra. Így felismerte, és el is indult a telepítés. Miután sikeresen feraktam az oprendszert, visszaállíthatom AHCI módba?
Előre is köszi
-
legenda
szia,
notija (bios, chipset...stb) válogatja, némelyik problémázik bizonyos modulokkal, de jellemzően nem gond, ha az értékek stimmelnek, illetve amire még kényesek; az egyik modul egyoldalas, a másik pedig kétoldalas.
anno, több - főként asus - notit használtam úgy, hogy a gyárilag benne lávő nanya mellé azonos órajelű, időzítésű és oldalas kiépítűsű kingmax került, és nem volt gond.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Loner
tag
Sziasztok!
Nanya memoria mellé berakok egy más tipust pl kingmax ,de persze ugyanolyan (667mhz) nem fog szenvedni a noti?
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
tsiga18
tag
Sziasztok!
A geforce gt620 és 635 között mennyi teljesítménybeli különbség van? -
legenda
válasz kromatika #3523 üzenetére
szia,
akár bios is okozhatja, abban is van/lehet korlát!
amennyiben van lehetőség a bios frissítésére, úgy azt érdemes lenne kipróbálni.
a specifikáció 80 - 160 gigabyte hdd méretet ír, bár ettől még előfordulhat, hogy nagyobbat is lekezel, esetleg újabb bios verzió alatt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kromatika
veterán
sziasztok.esetleg ebben tudna valaki segíteni?[link]
-
Dell XPS
veterán
válasz Brown ügynök #3520 üzenetére
Szia,
Amennyiben hardver hiba, akkor elképzelhető, hogy a GPU adta fel a "küzdelmet"...
(#3515) Brianiac: ha megveszed, mindenképpen nézd át!!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Brown ügynök
senior tag
Sziasztok!
Van egy notebook, ami tegnap reggel óta azt csinálja, hogy bekapcsolás után szinte rögtön újraindul. Ez megy végtelenítve. Még a BIOS-ba se tudok belépni. Szerintetek melyik hardver adta fel?
-
Toxicano
tag
Hali!
Van egy Toshiba L300-as lapos GL40-es chipset, vga 4500M. A játékok úgy ismerik fel, hogy "Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family" és teszem azt a Medal of Honor Pacific Assault ki is írja indításnál, hogy nem elég hozzá és szaggat is. Pedig a minimum követelmény megvan a 4500M-nek. Át lehet/kell állítani valahogy, hogy a 4500M paramétereit vegye figyelembe? Abból gondolok ilyenre, hogy win7 telepítését követően az aero asztali teljesítményt 2.8-ra, a játékra valót 3.2-re pontozta. Frissítettem a drivert és az aero 3.2-re nőtt, a játékos pedig 3.3-ra. Remélem nem hardver gond.
Segítsen valaki!
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
SüdiLaller
aktív tag
Ma visszaadom a tulajnak, és persze elé tárom a hibát, amivel eddig is használta, ki tudja mióta... Mert hozzám 800X600-as felbontással jött, és azzal az egy panasszal hogy lassú a gép. Imádom az ilyet...
Egy laikusnak ez vagy lehúzósan hangzik, vagy felfogja hogy baj van, és később csak rosszabb lehet.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
dkface
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo Y560-am van , ebben ugye AMD 5730 van meg egy i3 -ba integrált hd3000. A problémám hogy rengeteg játék szenved a driverrel ugyanis 2010 augusztusi a lenovo oldalán megtalálható legfrissebb driver... Az AMD oldaláról meg ha letöltöm a driver vertification toolt kiírja hogy a gyártótól szerezzem be a drivert.. Nagyon hálás lennék valami tippért mert ez így rettenetes. -
ravail
senior tag
válasz SüdiLaller #3510 üzenetére
Akkor vedd fel a kapcsolatot KillHates kollégával, s beszéld meg vele a javítás körülményeit. Ha a gazda állja a költségeket, csak egy hibátlan laptopot tudnál vissza adni. És ez neked is jó, mert csak egy jó, rendbe hozott laptopot adsz vissza, és nem téged fognak szidni, ha napokon vagy heteken belül véglegeződik a hiba. Persze Te tudod! Tégy belátásod szerint.
-
Gergő_
őstag
Üdv
Tudnátok ajánlani egy notebook hardware control beállítást T7500-hoz?
Egy 6910p-m van és elég hangos. Alapjában meg vagyok elégedve a géppel, de nem tudom mit kellene rajta állítanom, elég lenne minimális teljesítmény, csak halk legyen.
X2300 van benne, ami talán rátesz egy lapáttal. És egy scorpio black.. Ha a vinyót lecserélném egy samsungra, lenne minőségi változás? -
köszörü
tag
válasz SüdiLaller #3510 üzenetére
cserélhetö
a javitás olcsobA lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
SüdiLaller
aktív tag
Na lekúszott végre ez a driver pack, nem is rossz, feltesz mindent ami rá való, így a vga-t is, viszont most már tuti hogy hardveresen kula, mert BSOD restart után. OMFG! ilyet hallottam már asztali vga-val, vagyis láttam itt fórumokban, de ez durva. Na részemről itt véget is ért az ezzel való foglalkozás...
[ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
kromatika
veterán
sziasztok.adott egy Fujitsu esprimo Mobile V5515 [link] noti,amibe a 120 gb vinyómat ki akartam cserélni nagyobbra.Vettem egy
320GB Hitachi 2.5" SATAIII-as vinyót.[link].Be raktam a notiba,de a bios nam látta,vagy egy ilyen )jel szerepelt a hard drive helyén.Formáztam külön asztali gépben is,mind ezek ellenére nem történt semmi változás,hiába load default bios,stb..pedig asztaliban tökéletesen működött.Vissza vittem és Kicseréltettem egy 320GB WD 2.5" Scorpio Blue SATA -ra.[link] Ezt már látta a bios,de mikor feltelepült rá a win7 akkor befagyott.Ezután xp telepitettem,ott meg nem indult el a op,mert a lemezen kohi... akart ellenőrizni mindig az xp.mind a két vinyó azóta hibátlanul fut más,újabb notikban.Létezik olyan hogy egy régebbi chipsettes noti,mondjuk nem tudja kezelni a 320gb vinyókat rendesen?vissza raktam a régi vinyót és azóta tökéletesen megy a noti.mi lehet a baj?lehet hogy pl max 220gb vinyót lehet csal bele rakni?előre isköszi a választ. -
SüdiLaller
aktív tag
-
laszlo168
senior tag
válasz SüdiLaller #3506 üzenetére
Azok a régi gépek még meg voltak csinálva, az újakra elég rá tüsszenteni, és máris beázik..
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Brianiac #3504 üzenetére
Kolléganőm gyermekei eláztattak apuci laptopját málnaszörppel,amit azonnal fejre állítottak hogy kicsurizzon belőle a cucc, nálam kötött ki, bill csere, később usb kihalt rajta. Vettem neki pcmacisat, azután a wifi card lett cserés. Most jó a gép. Az sem mindegy milyen márka, az egy hp volt, nekem egy ilyen lenovom van, ennek van alul pisilője
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
A segítségetekre lenne szükségem. Láttam hardveraprón egy nagyon jó laptopot 50 ezerért, aminek annyi hibája van, hogy kávé ömlött a billentyűzetébe és ezért kb. csak a billentyűzet fele működik, tehát cserére szorul, ezt leszámítva viszont abszolut hibátlanul működik a gép az eladó szerint. Kérdésem, hogy nektek mi a véleményetek erről, szerintetek megérné megvenni? Vagy esetleg más is károsodhatott a billentyűzeten kívül és bármikor tönkremehet? A billentyűzet csere az nem lenne gond, mivel azt tudnék hozzá rendelni.
Lumia 520
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz köszörü #3502 üzenetére
Lement közben 65-re de mindegy, ilyen retekkel nem foglalkozok többet, feltolom a kért programokat az embernek, és szólok neki hogy kezdhet gyűjteni... Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Most jelenleg ilyen módban megy:
1280X800 32 bit és valami alacsony képfrissítés lehet...[ Szerkesztve ]
-
köszörü
tag
válasz SüdiLaller #3501 üzenetére
hát az sok terhelés nélkül -60 fok a normális
A lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
Új hozzászólás Aktív témák
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001