Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

hello ismet mindenkinek,
    lenne meg egy kerdesem a lapossal kapcsolatban, amivel meg sohasem talalkoztam, pedig mar nem egy pct/lapost telepitettem "palyafutasom" soran.

vettem ugye egy Clevot, i5-el, 120as Kingston M2 SSDvel, holnap erkezik bele meg 2TB HDD, es telepitenem fel ra a programokat, drivereket (nem kertem ra oprendszert, van sajat, bevalt win7em, Home Premium SP1), fel is ment ra szepen ugye, driverek is, dobnam fel a skype-ot, erre a legutobbi telepitojet nem engedi telepiteni, de talaltam egy kb 2 evvel ezelotti telepitot, az felmegy, viszont ott meg nem hajlando kapcsolodni. mar nem tudom, hanyszor raktam fel sikeresen ezt a wint, meg a skzpe-ot is hiba nelkul, sosem fordult meg ilyen elo velem.
    felhivtam a Clevo-t, ok azt mondtak, hogy egyertelmuen a win7el van baj, millio visszajelzest kapnak az ugyfeleiktol win7el es inkompatibilitassal kapcsolatban, mar nem tamogatott oprendszer, blabla, valtsak 8.1re vagy 10-re.
    ez igaz lehet? nem ertem, mi a tokom az, ami ebben a laposban nem engedi kapcsoldoni a skypeot, a 8+ eves, recsego ropogo, pentium procis asusomon meg ugyanezek vajsiman kapcsolodnak??? wtf?? valami chip lehet benne? egyaltalan van barki szerint barmi megoldas eletet lehetlni bele win7 alatt? :W
    vagy nincs semmi mod ra, hogy kihagyjam a kembajnok 10est a mokabol? :(

koszonom!

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák