Új hozzászólás Aktív témák

• RPka91

tag

Sziasztok!

Volna egy Asus N551ZU (7400P-s) notebookom. 1 hete tettem bele Optibay-t, +8GB RAM-ot, mely ugyan olyan típusú mint a gyári, illetve egy Samsung 830-as SSD-t. Eredeti Win10 Pro-s.

Tegnap este elkezdett kékhalált kapni, mindig más-más hibával. Mikor újraindulás után szerettem volna beírni a pint, becsíkozott a kijelző, majd újra kékhalál. Ezt kétszer eljátszotta, majd sikerült belépnem.

Néha még előjött a kékhalál, de nem csíkozott. Estére próbáltam futtatni memtest-et, viszont csak a Hirens-essel tudtam egyedül bebootolni, ha csak simán memtest volt a pendrive-on, akkor mindig a Win-t töltötte be. A Hirens-es memtest nem jól írta ki a memóriát, 640-es DDR2-nek nézte őket 1-3-3-3 beállítással. Ez ment 9 órán keresztül, hiba nélkül. Ma lefuttattam a Windowsba épített memóriatesztet, probléma nélkül lefutott, viszont kék csíkok jelentek meg vízszintesen a monitoron, nem szabályos elrendezkedéssel, és csak vagy másfél cm hosszúak voltak.

Az előzményekhez még hozzá tartozik, hogy pár napja bekaptam valami malwer-t, melyet le is pusztítottam, illetve feltettem a robot Smart Security-jét, legálisan. Nem talált hibát, legalábbis, ameddig futott, mert a D meghajtó felénél mindig kékhalált kaptam.

A gépet azóta újratelepítettem, a probléma még mindig jelen van.

Mi lehet a probléma? :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák