Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dömy
tag
A Huawei P8 mekkora sebességgel olvassa a saját belső memóriáját? Szeretnék hozzá venni egy sd kártyát, és arra telepíteni játékokat (ugye a p8 engedi) csak olyan sebességű kéne, amivel nem szaggat be kiolvasásnál. Ezért érdekelne hogy mekkora sebességgel olvassa a saját memóriáját, így már lenne hozzávetési alapom.
Elég egy alap Class 10-es kártya. Vagy inkább komolyabb UHS I-II-III kártyát vegyek? -
Dömy
tag
fenti kérdésemhez még annyit, hogy a telefon milyen sebességgel tud max kezelni egy sd kártyát? a fent leírt sebességet ki tudná használni?
-
Dömy
tag
Sziasztok
Nemrég vásároltam egy Huawei P8 készüléket, és a 16 giga tárhelyem már majdnem be is telt. Szeretnék venni hozzá egy memóriakártyát, csak azt nem tudom hogy milyet. Ugye a készülék tud sd kártyára is telepíteni, így olyan kártyát vennék amiről viszonylag gyorsan tudja indítani (olvasni/írni) az appokat/játékokat. Kinéztem egy sd kártyát, (alább mellékelem a linket hozzá) aminek 95mb/s olvasási, illetve 65 mb/s írási sebessége van. A kártya Class 10-es, UHS-1-es. Namármost az lenne a kérdésem hogy a P8-as ki tudja e használni ezeket a sebességértékeket? Ha igen, akkor képes olyan sebességgel beolvasni pl egy játékot az sd-ről, mint a belső memóriakártyáról? Illetve ha nem,, akkor a telefon milyen sebességekkel tud kezelni egy sd kártyát. Utóbbi esetbe milyen kártyát ajánlottok, hogy ne vegyek drágán, feleslegesen gyors kártyát.
Nem mellesleg van egy Huawei MediaPad T1 8.0-m amibe egy 16 gigás class 4 kártya van, Jó pár dolgot arra telepítettem, és azt vettem észre hogy belassult a tablet, Le-le fagy, nagyon lassan tölt be dolgokat, még olyanokat is ami nem a kártyán van. Ezt okozhatja az hogy a kártyáról lassan tud olvasni? Gyárira visszaállítva jól működik. Visszatelepítek mindent, fele a tab-ra, fele a kártyára, és megint belassul. Ezért akarok venni a P8-ba egy normális kártyát, hogy még véletlenül se lassuljon be.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest