Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz mclaren777 #39483 üzenetére
lefele nyíló szerintem praktikusabb, én ezt szoktam ajánlani...
viszont, általában olcsóbb is, és gyengébb minőségű, szóval az oldalra nyíló tovább tart, és szebb
Mivel annak általában a hangszórónál is van kivágása, így becsukva is lehet vele telefonálniOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
pjen
félisten
válasz mclaren777 #39483 üzenetére
Vegyél egy ilyent meg egy olyant is,aztán használd azt amelyik Neked jobban bejön.
-
törölt tag
válasz mclaren777 #39481 üzenetére
Tudtommal nem.
-
Ice&Lime
veterán
válasz mclaren777 #39457 üzenetére
Hasznosak tudnak lenni, csak nem mindig kényelmes. Az, hogy olcsó műbőr, a célra megfelel, pláne, ha olcsó. Persze a jobb minőség, azért többe kerül, egy normális bőr.
Ilyen apróságot miért külföldről szeretnél, itthon nincs ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz mclaren777 #39453 üzenetére
Nekem pont 5"-os és elég gázos már, sokszor hiányzik hordozás közben a régi 5 éves classic mobil.
-
kutga
nagyúr
Nem veszek 5+ collos telefont.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
pjen
félisten
Igyekszem úgy öltözni,hogy legyen egy akkora zsebem ahova befér,ha nem akkor kilóg kicsit.
-
kutga
nagyúr
válasz mclaren777 #39427 üzenetére
Bemégy a Speedshopba vagy MM-be és választasz egyet.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
MODERÁTOR
Kicsit túltolod ezt a tok-témát. Elég sok féle tok van, kinek melyik tetszik.
Én a helyedben rákeresnék a neten vagy eBayen, AliExpressen a Honor 4X case kifejezésre, és megrendelném, amelyik tetszik.
Egyébként egy elsorolás a teljesség igénye nélkül:
- bumper: csak az oldalát védi, szerintem kevés,
- szilikon tok, kemény tok: a készülék oldalát, hátlapját védi, illetve kicsit rálóg a kijelzőre is -számomra ezek a megfelelőek, a Nillkin jókat gyárt, de kb. ezer meg kettő van belőlük,
- flip (lefelé-, oldalra nyíló) tokok: a készüléket körbe védik, előlapot is -nekem nem tetszenek, szerintem már túl sok,
- különböző komolyabb kemény tokok: attól függően, mennyire lesz igénybevételeknek kitéve a készülék, ezeket is megfontolhatod -szerintem ez már túl komoly védelem, meg bumszli lesz a készülék (a Spigen készít jókat, de ebből is kismillió van).Ennyi. Tutira kihagytam a háromnegyedét.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
pjen
félisten
Beteszed a vitrinbe és rázárod az ajtót,de most komolyan.Egy olyan tokban,még ha nem is teljesít minden feltételt,nem tudnád használni,,.. Szerintem.
-
Aureal
senior tag
válasz mclaren777 #39389 üzenetére
Veszel egy ir.tűt vagy tájolót. Az le se fog merülni.
-
Doky586
nagyúr
válasz mclaren777 #39384 üzenetére
Felesleges, nálam ugyan van, de iszonyatosan pontatlan (20-30 fokos eltérés is lehet). és semmi köze a GPS-hez. Irányt inkább GPS alapján határozz meg, de ahhoz nem kell iránytű.
-
kutga
nagyúr
Ha használnád akkor igen. 😄 Ha nem (mondjuk mint én, akkor meg tök mindegy).
MOD
Aureal
Ez így van, hányszor látok a városban turistákat akik bőszen kémlelik a telefon képernyőjét hátha megmondja nekik merre kell menni, ahelyett hogy körülnéznének vagy neadjisten kérdeznének. Ha a munkához nem kellene, valszeg én sem okostelefonnal rohangálnék.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Szerintem az se hátrány ha okostelefon sincs.
Régen az embereknek csak 2 dologra volt szükség, nyitott szemre, meg logikus észjárásra, max egy térképre! Ma meg a wc-ben is egyesek GPS-el keresik a budipapírt
Amúgy ha okos az a tela és gps-es, giroszkópos, akkor rátöltesz egy ir.tű appot oszt fújt a szél... -
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
válasz mclaren777 #20086 üzenetére
Nem az gész telefont letiltják és nem tudsz telefonálni se róla!
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #20081 üzenetére
Valaki?
-
sdd2
veterán
válasz mclaren777 #20079 üzenetére
A telefont is letiltják.Csak óvatosan menny bele ilyen vételbe mert utána buktad a készüléket és az árát is amiért vetted.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
addikt
válasz mclaren777 #19652 üzenetére
Cső!
Látom, hogy a készülék topikjában nem kaptál kielégítő választ. Gondolom a telefon médialejjátszó funkciója érdekel igazán. Sajnos, ha nincs aktív SIM, akkor a PIN kódtól nem fogsz tovább jutni a készülék menüjében. Pendrive-ként használhatod, ahogy Bog válaszolta is.
Itt említeném meg, hogy a SE telókhoz is van, a PIN kódon kívül telefonzár kód is, ez lehet 4 vagy 8 karakter. Sajnos ez a védelem csak a készülék aktiválását hivatott védeni, de az adatokat ill. a fájlokat nem védi. PC fájl kezelővel simán be lehet menni pont ezen Pendrive mód miatt. Ezért ne nyugtasson meg senkit, ha elveszítené a készüléket, hogy a telefonzár kódja megvédi a személyes dolgait. Egy kikapcsolt készülékről is le lehet menteni a fájlokat.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
meroly
veterán
válasz mclaren777 #18839 üzenetére
Azért mondom nem lesz baja, a töltő csatlakozóban amúgy sem körbe folyik, hanem belül az áram.
Lacazr93: jó ég tudja. Lehet a szalagkábel rossz.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz mclaren777 #18837 üzenetére
Szerintem nem. De azért próbáljátok ki egy headsettel is. Gyanítom 3,5-es jack volt mert a töltő nem fér bele a 2,5-es jack aljzatba, még a vékony se.
Lacazr93: szedjétek szét és rakjátok össze újra
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
rep3at
őstag
válasz mclaren777 #13031 üzenetére
Találtam egy érdekes hirdetést itt. Ilyen telefonról még életemben nem hallottam. A dolog azért furcsa, mert emberünknek 24 pozitívja és 0 negatívja van. Mit gondoltok?
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest