Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Igen elkezdtem olvasgatni, de az egy kicsit fura, hogy ők nem adóznak a telefon árából. Ezt az adóelkerülést még a "0" perces dumával kerülik ki. (A használtak után nem kell adózni.) Mondjuk a cég adatai meg vannak adva ez egy pozitívum. Furfangosan van meghírva a garancia. Hívd fel őket az ünnepek után és kérdezz meg tőlük mindent. Ne kapkodj! Az elhamarkodott döntések rosszul sülnek el.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Ha az eredeti Sonyericsson áltál kiállított garipapírt megkapod hozzá akkor jó. Ha csak adásvételit akkor ott vagy mint ha egy telefonboltba vennéd meg.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Akkor hivatalos SE márkaboltba vedd meg vagy Media, Saturn, EW ezek közül válogass. Itt rendes garit kapsz rá!
-
Sipi16
őstag
gsmline.hu? Én a Part-Nero Gsmbe vásároltam. Odacsörögtem és egy óra múlva ott is volt a teló.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások