Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Itachi82 #15076 üzenetére
Használj valami programot ami figyeli a kihasználtságot, mert úgy néz ki hogy tele veri a vramot és az eléggé érdekes 16GB-nál(valószínű hogy bug ahogy fentebb írták).
Szóval érdemes akár msi afterburnerrel monitorozni a vram fogyasztást és a beállításokat és addig igazítani amíg nem fut ki a vram-ból illetve a ram használatot is figyeld, mert lehet hogy félre értettem és a ram fogy el nem a vram.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz Itachi82 #15074 üzenetére
google szerint a beta ota meglevo hiba okozza ezt, meg nem orvosoltak (vagy nem tokeletesen). Igazabol nincs mukodo fix meg erre a hibara.
Talan segithet:
a kepfrissitest vedd vissza 60-ra, es kapcsold ki a peripheral lightning effect-et. Igy talan tudsz jatszani1-2 orat, mire ujra kivag. -
wrongduke
aktív tag
válasz Itachi82 #13092 üzenetére
FehérHollónak igazat adok, nem tudunk mit csinálni vele, lévén nem tudunk indokot, de talán még azzal se sokat. A lágyuborka support-ja olyan mint a FarCry szerverei... Ha mondjuk unokaöcséd huncutkodott kicsit aztán jött a kalapács, sokat nem lehet tenni, bár acc-ból kizárni nem tudom szokás-e...
Valószínűleg nem egyedi eset, mert a support offline. Lehet csak most, lehet csoportos öngyilkosság. Továbbá írja, hogy a breakpoint beta és el lett halasztva. Lehet az utolsó hozzáértő szerver karbantartó is nyugdíjba ment...
I Am Unable to Access My Ubisoft Account
Connectivity Issues with Uplay PC
Cannot Log in to your Ubisoft AccountPlusz pont, hogy az oldal alján van, ha nem segített a fenti akkor lépj be ticketet nyitni XD.
@FehérHolló...
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
FehérHolló
veterán
válasz Itachi82 #13092 üzenetére
ja, készítsen elő egy jércét, de legfeljebb 4 hónaposat.
tömje be az összes likát kakukkfűvel, locsolja le azt 91-es benzinnel, 'oszt gyújtsa meg mind egy megfelelően hosszú zsinór segítségével.
ha a mi urunk, Belzebub számát rajzolja ki a vér a fentiek során, akkor kívánsága meghallgatásra nyert, és az összes ubi játék aktiválódik az accountján.De ha nem, akkor rohadtul keresse már fel a terméktámogatást, mert mocskosul nem tudunk rajta segíteni.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
AthlonXP
őstag
válasz Itachi82 #4929 üzenetére
Jól csinálod, valóban a Space-t kell nyomkodni, nagyon gyorsan és akkor, ha szerencséd van sikerül felhúznia magát. Persze ez után még a helikoptert sem lesz egyszerű irányítani..
Sajnos ez a játék legjobban elcseszett része ( pedig fontos lenne ), egyszerűen felháborító, hogy ezt így csinálták meg benne. Én is sík ideg lettem mire meg tudtam csinálni, de vagy tucatszor kellett újrakezdenem, mert mindig leesett Nico, vagy mire felmászott, addigra meglépett az a majom a csónakban!
Az meg csak hab a tortán, hogy Roman is csak ott áll az ajtóban és pofázik ahelyett, hogy segítene felmászni Nico-nak!Hát mindenesetre sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest