Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h az olyan képeket mint pl ez hogyan nevezik, amikor a háttér fekete-fehér és egy bizonyos tárgy színes a képen? Vagy hogy tudnék ilyen képeket keresni?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
A kérdésem nem 100%-osan ide tartozik, de nem találtam jobb topikot, így ha vki tud egy ehhez kapcsolódót és átirányít, azt is megköszönöm!
A probléma amúgy a következő lenne:
Van egy Sony HX20-as digitális fényképezőm, és nyaralásnál vettem fel vele AVCHD videót, ami .MTS kiterjesztésben van eltárolva, gépre átmásoltam, minden tök jó, csak ugyebár külön "szeletekben" lett eltárolva, szóval felvétel kezdetétől, végéig egy file és a sok kis videó külön van. Ehhez kellene nekem vmi program, amivel egymás után tudom szerkeszteni a videókat, hogy egy összefüggő adathalmazt kapjak, lehetőleg free progi kellene, illetve ha van tud pl áttűnésekét is csinálni a videók között? (Ha esetleg van fizetős akkor azt is megnézem, de tényleg inkább free kellene)
Köszi előre is a helpet!Matthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Sony PlayMemories nevű programot? Olyan problémám lenne, h beállítok egy mappát h miből dolgozzon, de ott csak a képeket találja meg, a videókat nem, pedig Sony digitális fényképezővel lettek csinálva azok isMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nyaraláson egy Sony HX20-as digitális fényképezővel csináltam felvételeket (kb 120 videó) ezeket szeretném egyesíteni, összesen kb. 11GB FullHD-ben, Freemake Video Convertert ajánlották hozzá, de a fél mennyiségtől is kifagy, van vmi ötlet rá? SSD-ről olvasná be, szóval sebességgel nem kéne h gondja legyen, esetleg más program kéneMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz @matthew@ #18592 üzenetére
Nos a Windows Movie Maker is megfekúdt a dologtól
A felénél kiírta h nem tudja feldolgozni, vagy hiányzik a file vagy nem ismeri a formátumot (formátum ugyan az, a file sem hiányozhat egy mappában van az op rendeszer partícióján szóval az sem romolhatott el, mert a win ment szépen )
Még hnap kipróbálom h előbb két részletben csinálok fél videót, aztán azt a kettőt még egyesítem még egyszer hátha azzal jobban megbírkózikMatthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest