Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismertek-e olyan honlapokat, ami tartalmaz leírást pl: kondenzátorokról,ellenállásokról tehát pl olyan dolgokról amiket egy nyák tartalmaz, mert ez ügyben kellene beadandót csinálnom, viszont nem minden "részt" ismerek fel róla. Esetleg még hallottam olyanról hogy a nyákon levő feliratokat ki lehet keresgélni valamilyen honlapon ami körül írja ezt az adott dolgot.(ezt így fogalmazták meg nekem)
Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
Előre is köszi a segítséget! -
Samifiu
tag
Szevasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írtam e, de van egy tárgyam fősulin, nevezetesen Digitális Technika ahol terveznem kell majd multiplexereked illetve kódátalakítókat...a kérdésem az lenne hogy létezik olyan program Ami segítségével tudok átláthatóan kreálni ilyesmiket illetve jelzi nekem a program hogy valami nem helyes abban amit csináltam?
Előre is köszi a válaszokat! -
Samifiu
tag
Szevasztok!
Szükségem lenne egy Digitális Technikában jártas emberre, hogy segítsen nekem egy dologban.
Az internetet agyon böngésztem de nem találtam az ég adta világon semmit az "5 bemenetelű, bináris kóddal vezérelt multiplexer"-ről. Valaki tud nekem adni ilyesmiről egy tervrajzot vagy mi a fenének is nevezzem..4bemenetelűt találtam:
ITTMiben másabb egy 5 bemenetelű? +1 bemenet és +1VAGY és ÉS kapu? Elnézést a tudatlanságért és butaságokért de mindenkinek vannak gyenge pontjai...nekem ez lenne az..
Akár egy másik fórum,oldal címe ahol aktívan foglalkoznak ilyen kérdésekkel az is jó!Előre is köszönöm annak is aki csak elolvassa a kommentemet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amatőr csillagászat
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest