Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A EuroCity vonatokon van lehetőség notebookot tölteni? Van fejenként 1 konnektor?
-
-
Ha egy vonaljegyet elhasználok a metróba belépéskor, akkor kijövetelkor azzal minden gond nélkül átszállhatok egy pótlóbuszra, nem?
-
Pusztán elméleti síkon:
Ha PH!-n nyitok egy topikot, hogy holnap ki tud jönni tüntetni a vasárnapi zárva tartás miatt, akkor engem páros lábbal rúgnának ki? -
válasz
Winner_hun #6371 üzenetére
-
Aláírás lehet az, hogy: ,,Welcome... to the Federation Starship, S.S. Buttcrack!''?
Épp egyéni pofát akarok, és nem szeretnék egy ilyenen elcsúszni. -
válasz
MasterMark #6084 üzenetére
A mit? WirePostPidgeon?
-
Van valami szép szó arra a hobbira, ami kütyükkel való "szórakozásra", forrasztásra, elektronikára hajaz. Na, mi annak a neve? Nem ugrik be.
-
válasz
taylorp #5617 üzenetére
Először is tisztázzuk: Milyen 3D?
Vörös-cián, vagy rendes 120 Hz-es?
Ha előbbi, akkor tökmindegy, ha utóbbi, akkor kell először is egy olyan lemez, ymin ilyen anyag van, egy lejátszó, ami le tud ilyet játszani, és egy 120 Hz-es, 3D képes TV, ami hozzá van kötve a fentebb taglalt lejátszóhoz. -
válasz
FehérHolló #5573 üzenetére
Össze vagy kötözve az ólomért.
You are tied for the lead.Én kérek elnézést.
-
Valaki nem tudja, hogy a kézre való 'zokni'-nak mi a magyar neve?
-
válasz
Winner_hun #5441 üzenetére
Köszöntem, ez az!
Esetleg azt nem tudod hogy miért lett törölve?
-
Valaki írt egy címlapos cikket arról, hogy egy notebookba vett egy CF kártyát. Hol találom azt meg? A kereső nem segít.
-
Lehet a PH!-t pénzzel támogatni?
-
Hol tudom megnézni hogy van-e PH!-s priuszom?
-
Ha feliratkozok/átállok e-számlára a vodánál, akkor a sárga papírt (csekket
) ezentúl is kapom vagy valami más módon kell fizetni?
-
válasz
Winner_hun #5168 üzenetére
Szóval ha videokártyáról beszélünk, akkor az utóbbi.
-
Mit jelent az, ha egy csavaron nyírásnyomok láthatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest