Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #32347 üzenetére
Friss. Teljesen. Az a baj, hogy ezzel adott föl egy hirdetést.
Válaszolt a gmail.hu. Állítólag nincs a rendszerükben ilyen nevű fiók, és törölve sem lett. Muszáj volt ellenőriznem.És basszus, engedte regisztrálni ugyanazt a nevet! Azt kérdezte az ügyfélszolgálatos, hogy biztosan náluk lett-e regisztrálva. Igen! Sajnos igen!
Csak bírja ki még pár napig, mielőtt törli magát.
csicso82:
A Protonmail-től tartok egy kicsit. Amikor az Affinity szoftvereit promózták, arra a címemre kértem, és nem engedte letölteni. A Download gomb nem gomb volt, csak agy kék mező fehér szöveggel. Nem volt mire kattintani, kiszedte mögüle a linket. Hiába küldtem tovább egy másik címre, nem segített. Esetleg van valami beállítás, amivel az ilyesmi legközelebb elkerülhető lenne?
-
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #32347 üzenetére
sajnos létező dolog ez a gmail.hu. Élből kerülendő.
Tegnap tanúja voltam egy vicces esetnek. Állatorvos, adatfelvétel:
- adjon meg egy emailcímet az értesítések miatt.
Nő mondja: xy@citromail ..szünet... pont com? mondja bizonytalanul. Asszisztens néz. Nem hu?
- Lehet, hogy hu. akkor az. Nem tudom, a férjemé.
De nem szoktuk használni. Nem használunk emailcímet.
Asszisztens még furcsábban néz. Hogy lehet ma enélkül létezni? Kérdezi.
Nyilván lehet élni, de azért felettébb furcsa, ha valaki ma nem használ semmilyen emailcímet. Semmilyen célra. Hiszen már minden szarhoz kell.
És ha már, akkor nyilván nem citromail meg gmail.hu-s címet kell használni. -
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #32338 üzenetére
Köszi szépen! Mi is 16-ot számoltunk, tehát nem nálunk van a hiba. A fiók létrehozásakor nem figyelmeztetett, hogy ha a jövőben használni szeretné, akkor max. 16 lehet. Marha jó! PC-n kellene belépni (apu emailje), de sajnos a jelszó hosszabb 16 karakternél. Ilyenkor mi van?
Már írtam nekik, de még nem válaszoltak. Az eszem megáll! 16??? Legalább szóltak volna!
PC-n hogy kényszeríthetem ki a mobil nézetet?
"mobil nézetben kb végtelen..."
Azért még megszámolhattad volna, de mindegy!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
EmberXY #32286 üzenetére
Nagyon szeretem a Mi kis falunk sorozatot.
Minden részét letöltöm és a kis családdal összebújva nézzük.Egyszer úgy alakult, hogy gondoltam "élőben" nézzük meg....
Volt anyázás mindenki részéről mikor a 35-40 perces epizódot 2x is megszakítitták reklám miatt.Előtte sem sok adást néztem de azóta sem volt bekapcsolva a beltéri....
Ha filmezni akarunk akkor a NAS-ról indítom és tuti nincs reklám.....
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #32257 üzenetére
Nagyon szívesen!
Egyébként megértelek, én sem tévézem, bár teljesen nem tudok tévétlenedni, mert a nagyszülőknél folyamatosan üvölt valami (híradó, Mónika-só és társai, meg az az Alaszkában élőkről szóló sori, és mind az 1000. ismétléssel.) Közben meg azt is hallgatnom kell, hogy nincs semmi jó a tévében. De azért folyamatosan hangosan megy.
Ha valaki filmet akar nézni, vannak alternatív lehetőségek is, nem kell ahhoz tévé.
(#32259) Inhouse:
Engem minden megráz, inkább kihagyom. Az a 2 légy a vértanúm, hogy működik.
Sőt, a molylepke is eltűnt, azóta sem hallottam róla, nem szólhatott nagyot, amikor távozott.
(#32260) Top cat:
Nyíltan nem merik fölvállalni a jelenlétüket.
A növényke jó ötlet, de ahogy elnézem az ábrázatát, szerintem hangosan csámcsog.
Állítólag édes illata van, viszont a csapdába került légy hosszasan zümmög, mielőtt megboldogul. -
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #32234 üzenetére
A maradványokból ítélve átlagos légy volt.
Én is abban bízom, hogy a szúnyog kisebbet fog szólni. Majd kiderül.Valahol azt írták, hogy a molylepkét is begyűjti. Be is vetettem, amimkor elhúzott egy a monitor előtt. Órákig nyoma sem volt, aztán kikapcsoltam a csapdát, erre előbújt valahonnan a kis szemét. Szerintem a vállam fölött olvasta a PH-t, így tudott egy lépéssel előttem járni.
inf3rno:
Nincs, már mind kinőttünk abból a korból.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #32234 üzenetére
Kérdés, hogy szívás előtt vagy után. Bár, ha beletéved a csapdába az ígyis úgyis szívás.
Szétrobban.
Elképzelem, ahogy állok a csapdától 10 méterre és előbb van fény jelenség a rovarok szétrobbanásával, melyet csak másodpercekkel később kísér a hangrobbanás és lökéshullám.
inferno: Vagy a gyerek is a fenti mondatom alapján megsemmisül.
-
törölt tag
válasz
EmberXY #32180 üzenetére
Nem ertem miert kerdezed ezt. Az ilyen nem munkahely fuggo. Ilyen barhol, barkivel elofordulhat, sot minden munkahelyen van valaki aki az ember idegeit fogja tepni.
Az idiotakat meg csak idiota modon lehet kezelni ezt megtanultam az evek soran. Lehet itt kulturalt modrol beszelni meg tanacsot adni de nem fog mukodni. Ez olyan mint amikor valakinek aki ideges azt mondod nyugodjal le. Pont azzal teszed a pontot az i-re. Egy pofon azt megnyugszik. Ez a pofon lehet hogy te adod vagy kapod.
Anno suliban is elkormoltek meg a seggunkre vertek mogyorovesszovel ha rosszak voltunk. Ezert ma lecsuknak a tanart pedig jobb nevelest adott mint barmi mai abrakadabra neveles amit egyetemeken evekig tanitanak. -
törölt tag
válasz
EmberXY #32177 üzenetére
Valakit mar azzal fel lehet huzni ha csak ranezel. Sot olyan is siman lehet hogy kekhalal lesz az illeto agyaban es csak ugy szajbakever, ennyi erovel senki sincs biztonsagban.
Bocs en abban voltam egy darabig miutan elment.
Hala istennek most egyedul vagyok, nincs ki felhuzzon. Furcsa is ez a stresszmentes elet. -
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #32164 üzenetére
Jó, de ezt hogy lehet normális hangnemben közölni? Nekem csak olyan fordulatok jutnak eszembe, amiktől minimum örök harag lesz.
Egyébként a vége úgyis az lesz, mert a végtelenségig nem tudja visszafogni magát, aztán úgyis eldurran az agya egy hónap vagy egy év múlva. Max azt lehet, hogy megkérni a főnököt, hogy osszon be más mellé, mert agyadra megy a pali, és a munkád sem tudod normálisan végezni miatta.
-
-
carl18
addikt
válasz
EmberXY #32014 üzenetére
Na végre itthon vagyok.
Igen, sajnos nekem sincs már sok türelmem az egészer erőltetni.
Az alvássommal voltak gondom, a régi szorongásom az utobbi pár héten nagyon felerősödött. Igy tényleg a váltás a megésszerübb dolog.
Teloról irtam gyárban igy csak az akutális legfontosabb dologról kérdeztem.
Sajnos a harci helyzet a múltkor rosszullét ma is megjelent a buszon ülve. A tünetek amiket észleltem magamon, Hányinger, émelygés, idegessség, izzadás, feszültség, reszketés. Próbáltam légzés gyakorlatokkal és relaxáló videókkal elterelni a figyelmem de semmit se ér. Lehetséges egy új betegség alakult volna ki nálam?
Igy ilyesztő hogy kétszer egymás után is észleltem a tünneteket, de a múltkori sokkal durvább volt.
Köszönöm a forumtársaknak a válaszokat !Majd csak összekapom magamat. Kitartást mindenkinek ezekben a válságos időkben.
-
carl18
addikt
válasz
EmberXY #32004 üzenetére
Bocs az idegesség miatt. Múlt hèt csütörtökig èrvènyes, ès tegnapig kène szólnia. Volt 4 nap közbe ès azt mondták a gyárba az alatt elkaphattam. Így kène egy táppènz vagy igazolás mi szerint keresőkèpes vagyok. Ès ameddig nem viszek friss igazolást nem tudok belépni a munka helyre se.
A házi orvost 2x hívtam ès felvázoltam a helyzetet ès nem add ki semmilyen papirt. Se igazolást, se táppènzest hogy holnaptól dolgozni tudjak menni.
Ha mai napra kapnák táppènzes igazolást. A papír szerinted holnap 15. Keresőkèpes vagyok. Így már be menni dolgozni. -
-
-
Top cat
addikt
válasz
EmberXY #31751 üzenetére
Nincs új a nap alatt.
Tavaly a Maldív szigetekre nem mentek, idén ide nem fognak.
-
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #31643 üzenetére
Addig még van pár nap, van idő információt kérni, vagy a képzést tartók oldaláról a tájékoztatásra. De lehet, hogy ők is csak most dolgozzák ki, hogyan tudják megtartani, átállni digitális - távoktatási formára vagy van-e értelme így megtartani.
Az a mázli, hogy nem ma indult, és így van idő alkalmazkodni, infót szerezni, nem kellett feleslegesen elindulnod. -
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #31636 üzenetére
Szia,
Semmi tájékoztatás nincs a képzés oldalán? Telefonszámon tudsz érdeklődni ?
Én nem mennék. A digitális oktatásra való átállás meg időt vesz igénybe, mivel semmi támogatás nem érkezik hozzá fentről, minden iskola/tanár oldja meg magának.
Felnőttképzést nem tudom, milyen formában érinti, de én akkor sem mennék, ha fizetős (pl. okj), inkább buknám az árát. Jó eséllyel átszervezik másik időpontra vagy valahogy megoldják a távoktatást.(#31639) MaxxDamage: Munkahelyfüggő természetesen.
(#31638) EmberXY: Ezért szeretjük, ha az iskolákat érintő döntéseket péntek este szokták meghozni/kihirdetni, nehogy érdemben lehessen rá reagálni. Pl. ez is, NAT is.
De 1-2 napon belül szerintem az iskolák is kicsit összeszedik magukat, és ha be nem is indul, de legalább lesz valami elképzelés az oktatás mikéntjéről. -
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #31544 üzenetére
Ja hát nem hülyebiztos az anyag.
Én komolyan azt hittem, hogy nem lehet kapni tömény savakat, lúgokat, ilyesmiket, mert veszélyesek. A sima bolti sósavval, is szembe öntözik egymást az emberek újabban, és az is csúnya sérüléseket tud okozni, nem kéne ezt engedni szerintem... Havernak még egyetemen marta le a kezét forró tömény kénsav. Hát nem nézett ki szépen...
-
LanyUs
senior tag
válasz
EmberXY #31397 üzenetére
Én pedig nem hallom, hanem ebben élek...
Valószínűleg több milliós gépet kezelnek, akikről írsz.
Nyilván rájöttek, hogy több 100 Ft-tal többet kell fizetni a szakképzettebb munkaerőnek és arra a munkakörre, ahová az említett tömeget veszik fel már nem kapnak senkit. Az is nyilván, hogy erre későn jöttek rá a vállalatok és meg is szívták. Semmi gond, nyilván a vezetői elemzések profit csökkenése vagy egy-egy műszakleállás munkaerőhiány miatt elég lesz ébresztőnek. Az okosabbja úgyis megtartotta a jó munkaerőt.
Persze lehet pótolni a munkaerőt xy szakképzetlen réteggel, de Őket jobban kell irányítani és biztosan tündöklő kimutatás készül majd a hibás termékek arányáról stb. -
-
-
Met
nagyúr
válasz
EmberXY #31348 üzenetére
Van mindenféle kész fólia, amit csicso82 is linkelt.
Én az ágy támlát fóliáztam le ilyen/L] fóliával. -
SOAD19
addikt
válasz
EmberXY #31265 üzenetére
Köszi!
De nekem valami nem kerek. Összeszoroztam, kijött durván 19,8. Azt írod, hogy osszam el az adott összeget (70.000), de gondolom szorzásra gondoltál. 1,386 MFt-ra jön ki így.
Viszont, eszerint 3000 Ft volt a bruttó minimálbér 1988-ban. Most 106k a minimálbér összege. Így számolva 3,756 MFt-ra jön ki. Még van egy viszonyítási pont 1988-ból. Abban az évben vett muterom egy 20 nm körüli házrészt Debrecen belvárosában 150.000 Ft-ért. Az én mimimálbér számításos módszeremmel 8MFt-ra jön ki mai értéken, míg, ha a 19,8-as értékkel szorzom be, akkor, csak durván 3M jön ki. Rákerestem, jelenleg 10M (11, 13M) felett vannak a 24 nm-es házrészek.(#31266) philoxenia
Köszi Neked is! Ezzel pedig, még kevesebbre jön ki a 70.000, 1,6M-ra. Ezzel az értékkel számolva, az akkoriban vett 150k-s házrész mai áron 3,45M-ra jön ki. Akkoriban 50 havi bruttó minimálbérrel (3k) volt egyenértékű a ház ára, az általad linkelt számítás alapján pedig 21,4 havi bruttó bérből megvehető lenne a jelenlegi 161k-s minimálbérrel számolva. -
rii
nagyúr
válasz
EmberXY #31099 üzenetére
feldolgozott formaban, bio boltnal, lovasoknak
kb .mindegyik egy 2x-es szorzó ....de tény h van piaca.
jamegén a gyartói oldalról irtam h 10 ft/kg-ért adjakj el amit leszednek
húúúúúúú ha én tudnék venni 10ft /kg-ért venni, a disznókak abba fürdenének holnaptól .... de még én is ....
-
rii
nagyúr
válasz
EmberXY #31093 üzenetére
magzsola
" .... A barna rizs fő jellemzője láthatóan a színe. Attól barna, hogy csak a rizsszemek legkülső héját távolítják el, így értékes tápanyagtartalma jelentősen nagyobb, mint a hántolt rizsfajtáké. A csak korpaként emlegetett rizshéj összetett B-vitamin forrás.
Ezek hivatottak fenntartani az idegek, a bőr, a szem, a haj és a máj egészségét, hozzájárulnak az izmok fejlődéséhez, regenerálódásához, gyomor-bél traktust és megfelelő agyműködést garantálnak.
Érdekessége, hogy szinte az anyatejjel teljesen megegyező aminosav összetétellel is rendelkezik. Mivel keményítő tartalma gyorsan emészthető, fogyasztása szinte diétás hatású, mivel glikémiás indexe is alacsony.A további finomítás, hántolás eredménye a fehér rizs. Így azonban elpusztul a B3 vitamin 67%-a, B1 vitamin 80%-a, B7 vitamin 90%-a, a mangán és foszfor tartalom fele, vas 60%-a valamint az összes rostot és esszenciális zsírsavakat. ..... "
igen egeszségesebb .-)
és mivel a barna rizsből nem tavolitanak el annyi mindent mint a fehér rizsből, ezért gondolom az előallitasa is olcsóbb
a fehér rizs előattisa esetében a rizs maradék része eladható korpaként ...de ezek egyike se indokolja a dupla arat.
szerintem.
ezért kérdeztem volna, h miért 2x annyi.hacsak nem épp azért ilyen draga mer egészséges.
mint ahogy a. feher kenyer is dragabb előallitasigalg ha jól tudom mint a barnakenyér (régen csak a szegények ettek barnakenyeret, mert a fehér kenyér a gazdagok kivaltsaga volt ... )
mégis a fehér kenyéz az olcsóbb. -
rii
nagyúr
válasz
EmberXY #31057 üzenetére
jó csak megnézhetnék hanyszor voltam kiirva natha vagy valami olyasmi miatt amit a krónikus munkakerülők szeretnek bevetni ... és lathatnak legalabb azt, h nem éltem ilyen "lehetőség"-gel ... és akkor adnanak mozgasteret .... mondhatnak h hu milyen lelkiismeretesen épitette ez a kölök a cocializmust ^.^
dobjunk man neki egy cubakot ^.^
de még ennyi se ^.^
(#31056) AndrewBlase:
értem én ^.^ "tarsadalom biztoitas" ..... a "tarsadalom" van biztositva ... a "fogyasztoi tarsadalom" ... igy priman meg tudjak különböztetni ki tagja és ki nem ^.^nem fizetek tb-t -› nincs munkahelyem/vallalkozasom -› nem vagyok a fogy. tarsadalom tagja -› nincs doki ^.^
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
csodas rendszerben élünk ^.^
"Kapitalizmus: Szeretem!" dok.film
Bennfentesek (Inside Job) dok.film -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
EmberXY #30776 üzenetére
A billentyűs áll, ha megnézed.
A Xylophone 10 ellenben elérhető ingyenesen, ott a xylo toys hasonló hang,,,
-
Inhouse
őstag
válasz
EmberXY #30419 üzenetére
Mostanában én is így váltom ki a vérnyomáscsökkentőt. Betelefonálok a háziorvoshoz, az asszisztensnek elmondom az adatokat, kiírja az e-receptet, elmegyek a patikába, igazolom magam és kész. Nem kell a rendelőben sorba állni, meg egyáltalán odaérni rendelési időben. Most legutóbb labor beutaló is kellett, ezért oda kellett menjek, mondjuk erre is lehetne valami ilyesmi... Odamentem, odaadták a beutalót, meg 2 receptet is, vagyis nem pont az, valami igazoló lap, szerintem tök ugyanolyan, mint a recept. Kérdeztem, hogy minek, tán kérhetik ezt is, meg jobb ha van. ???
A patikusnő egy szerencsétlen volt, nyitásra mentem, azt se tudta, hogy indítsa el a rendszert, és kérdésemre inkább a papír alapút kérte el. De akkor így hogyan spórolnak papírt, ha egyébként ki is nyomtatják a felhő mellett?
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #30438 üzenetére
Igazából talán jobb is így, otthon lehet többet foglalkoznak veled, mintha befekszel valahova. Amilyen kedvesek manapság a nővérek. Egyébként sem szívesen feküdnék be a belgyógyászatra, az ágyak 99%-át szerintem az alkoholisták viszik ott, nem lehet kellemes a légkör...
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
EmberXY #30432 üzenetére
"Legelső tapasztalatom a "skynet"-tel az volt, hogy 15 perc után az egyik várakozó rám szólt, hogy ugyan várhatok a soromra napestig, ha a terminálon nem jelentkezek be, a kutya sem fog velem foglalkozni, max kidobnak záráskor"
Én az okmányirodában jártam így. Neten foglaltam időpontot, majd csodálkoztam, hogy mi a pékpélóért nem engem hívnak. Engem is ott világosított fel egy másik kuncsaft, hogy bizony az időpontfoglalósoknak is kell cetlit húzniuk.
A háziorvosnál nálunk ilyen ficsőr nincs. Aki csak receptet irat, az rendelési idő előtt odaoson fél/egy órával, asszisztens kezébe nyomja a listát, majd, ha megérkezik a doki, kanyarít rá egy absztrakt mintát, és az asszisztens kiszórja. Másik opció, hogy rendelési idő vége felé megy az ember, akkor már igencsak menne a doki, így ő áll az ajtóban, és sürgeti a beosztottját, hogy ippirippi.
Így kerülhető el nálunk a hosszadalmas várakozás. (Nem mondom, hogy több órás, mert össz-vissz másfél órát tölt ott a doki (már, ha időben odaér)). -
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #30430 üzenetére
lol. az se rossz
kb olyan mint amikor én először mentem ilyen erotica vagy milyen időpont adós rendelésre. telefonáltam, hogy jövök, aztán ültem ott egy órát mire felvilágosítottak, hogy a rendelőben senki nem adott hozzá időpont foglalást a nevemben, és jó lenne beütni a taj számot a gépbe. az is vicces volt
-
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #30424 üzenetére
14:20-kor kértem időpontot, most visszaugrottam és 15:45 körül hívtak be, jól becsültem.
Holnap csináltatok ilyen kártya biszbaszt 500Ft, mint kiderült. Jól leugattak, hogy mi az, hogy magánban csináltatok vér tesztet, legalábbis kb. ez jött le. Az nem is nagyon érdekelte az orvost, hogy baszott magas értékek jöttek ki néhány tesztre, meg hogy egész héten olyan vagyok, mint akit fejbe vágtak egy fél téglával.
Ha viszont nem vinnék labor leletet, akkor meg kitalálná, hogy hipochonder vagyok és csak beképzelem magamnak, úgyhogy jól ki van ez találva.
Most elküldött egyelőre, hogy nyomtassam ki holnapra, mert nem dug be idegen pendriveot a gépbe, és az email is derogál neki. Az előbbi végülis jogos. Reméljük addig nem visz el a mentő. Már csak röhögni tudok ezen kínomban.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
EmberXY #30421 üzenetére
Abban még nem vagyok otthon. Egyelőre most átmentem a háziorvoshoz, itt van a szomszédban. Kértem időpontot az érintőképernyőtől, aztán kiírta, hogy 15-en vannak előttem, pedig talán 3 ember volt a teremben. Úgyhogy a következő lépés az lesz, hogy odamegyek egy óra múlva, hátha utolsónak még beférek. Nem tudom, hogy kártyával meg online foglalással előbbre lennék e.
-
r.levente75
addikt
válasz
EmberXY #30386 üzenetére
Igen így van, én sem a borneói őserdőben fogom használni, hanem a panelházak közti füves területen tágítózni.
Viccet félre téve, nem rossz kések, tekintettel arra, hogy én 3500.-t vettem darabját!
A tesztben szereplő lehetett pl hibás is, amire azért én is látom, hogy kicsi az esély, de azért ha egymás után 10 db tört volna ketté, akkor hitelesebb lenne. Kárt tenni szvsz majdnem mindenben lehet, és igen tudni kell, hol a helye ennek a terméknek, ennyi pénzért.
Őserdő túrára nem biztos hogy ezt vinném.
A tűzben edzettben is néha pengetörés van! -
EmberXY
veterán
válasz
EmberXY #30072 üzenetére
Végre van némi fejlemény az ügyben. Kérnem kellett a szolgáltatónál egy kismegszakító cserét, lényegében teljesítmény bővítést. Mivel jelenleg 16 A van, 32 A-ig díjmentesen bővíthető alapesetben. ---> kaptam egy nyomtatványt, amit alá kellett íratnom egy villanyszerelővel, aki felmérte a terepet, és ismerve a ház rendszerét (az önkori ajánlotta, a költségét is ők állják, nem kellett sokat keresgélnem), 20 A-ig javasolta a bővítést. Ezt már csak a közös képviselővel kell aláíratnom, és a december 6-ra kapott időpontban kijönnek és kicserélik, és remélhetőleg megoldódik a probléma, még 1 hónapot kell kibírnom ezzel.
Egyébként a szerelő megmérte az áramfelvételt, 12 A volt a maximum, amikor minden fogyasztó ment, ellenőrizte a lakásban lévő kapcsolószekrényt is, szerinte is az óránál lévő kismegszakító fáradt el, hiszen a 16 A-nak vígan elégnek kellene lenni ekkora fogyasztás mellett. Sőt, elmondása szerint már a lakás felújításánál is panaszkodtak a kivitelezők, hogy bizonyos eszközöknél leoldott a villanyóránál a megszakító, aggregátort kellett használni sok esetben. Ehhez hozzájön még az a 30.000+ kWh amit eddig belehajtottak az órába az előző lakók, szinte egyértelmű, hogy a végét járja a B16-os.
-
r.levente75
addikt
válasz
EmberXY #30151 üzenetére
Igen, szégyellem is magam miatta!
Gyerekkori játékom egyike volt a 3x3-as kocka, versenyeztünk, hogy ki mennyi idő alatt tudja kirakni. A világcsúcs tavaly dőlt meg, potom 4,22 másodperc lett az új rekord. Ami megdöbbentő a kockával kapcsolatban, hogy a lefiatalabb ember egy 2 éves még beszélni nem tudó kislány is kirakja 1 perc 10 másodperc alatt. Van aki lábbal csinálja, van aki egykézzel, szóval a mai napig misztikus játék maradt!Ez a 2x2 számomra új dolog, mivel az én gyerekkoromban még ez nem volt. Ez is egy kihívás szerintem mivel csak 2x2-es.
Karácsonyra lehet hogy meglepem magam a 4x4-es verziójával is!
-
r.levente75
addikt
válasz
EmberXY #30149 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, a Rubik kocka hivatalos fórumáról érkezett válasz, melyben leírták, hogy buherált a kocka. Vissza kell fordítani, csak ennyi, de ez nem egyszerű, mivel kocka forma és tétben kellene csavarni. Szétszedtem, fél óra alatt megizzadva összeraktam, most stimmel. pikk pakk ki lehet rakni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- Windows 11
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Asus VivoBook Go 14" OLED kijelző Új
- Újszerű Apple Watch Series 8 45mm GPS éjfekete sportszíjjal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest