Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az első ingyenes időszak
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Készül a Secret Level második szezonja
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem hinném, hogy van olyan módszer, amivel bruteforce nélkül lehet törni wep-et úgy, hogy közben nincs olyan eszköz, ami aktív kapcsolatot akar (és tud) felépíteni a routerrel.
(Olyanról tudok, hogy lehallgatott forgalomból kiköpi a jelszót, de a kolléga nem ezt kérdezte.)[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz atti1848 #9075 üzenetére
Talán a kerékpáros részen is érdemes lenne körülnézni. Vannak ilyen lámpába szerelhető követők is, azok elég kicsik.
Idős úrnál az a gáz, hogy őt állandóan lopják. Magyarul állandóan követi az eszköz, hamar lemerülhet és kicsit nagyobb adatforgalmat generál.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Az oxivit káeftének van valami köze az AXA-hoz?
Kaptam egy ajánlott küldeményt tőlük, és nem tudom hova tenni a céget, életemben nem hallottam még róluk. (azon kívül ofc, hogy rákerestem most neten)
Nem tudom, hogy honnan tudják a hosszú nevem és a (régi) címem. Csak hivatalos helyeken adom meg..
Azt hiszem, nem fogom átvenni, de azért érdekelnének a fentiek.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Csak történik közben egy olyan apróság, hogy az a szerencsétlen víz megfagy, így nem lehet a hőtágulási együtthatóval számolni.
Arról meg nem is beszélve, hogy a víznek erősen hőmérsékletfüggő a hőtágulási együtthatója a kérdezett tartományban.(felteszem, hogy nem túlhűtött vízről beszélünk a 0 fok alatti tartományban.)
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Elvileg a szakdogád az egyetem/főiskola tulajdona, az engedélyed sem kellene kikérniük, hogy egy másik hallgatóval megosszák. Kivéve ha titkosított, de ebben az esetben is a cég beleegyezése szükséges, nem a tiéd.
Szóval a volt konzulensed inkább illedelmes volt, hogy megkérdezett téged.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Újabb hülye kérdés:
Tudtok holnap is nyitva tartó valutaváltót Pesten?Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #8080 üzenetére
Na.
Szóval neked is igazad van, a motkánynak is és nekem is.
Legfeljebb 20 darab bankjegyet ad ki a cibes ottómata, 200k a limit, legnagyobb címlet mindenhol 10k.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #8080 üzenetére
Cibes masinákról beszélek, szerintem az csak 20-at tud, de kedden kiderül.
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #8078 üzenetére
Bankos csajszi mondta anno, hogy max 20 címletet ad ki, így sok pénzt azokból érdemes kivenni, ahol 20k a legnagyobb.
-
FehérHolló
veterán
Tud valaki Budapesten olyan Cib ATM-et, amiben van 20k-s címlet?
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #8050 üzenetére
Egyiket megeszi a dízelmotor, a másikat meg nem. Ja.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz peugeotmate #8016 üzenetére
kuka. fémesben nem szeretik, kivéve ha előrobbantod nekik.
-
FehérHolló
veterán
válasz V.Stryker #8011 üzenetére
Én teletál párti vagyok/voltam. Voltak kaják, amik nem jöttek be, de azokat nem rendeltem többször, azt kész.
Kolléga rendelt még az e-foodtól is. Ízre szerintem a teletál jobb volt, de cserében drágább is.
Még talán érdemes lehet kipróbálni a cityfoodot, de velük kapcsolatban nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Speeedfire #7719 üzenetére
Ha összeget mondtak, abból általában már nem vonnak le.
Környéki bérlet kell, szerintem elég az 5 km-es, de ezt a pénztárban megaszondják.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Speeedfire #7717 üzenetére
Attól függ, hogy pontosan milyen.
-
FehérHolló
veterán
válasz Speeedfire #7610 üzenetére
Nálunk az ultimate a szül a kutyám volt.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz peugeotmate #7473 üzenetére
maross csinált ilyen kérdőíveket, tőle érdemes kérdezni. Én már elfelejtettem az oldal nevét.
-
FehérHolló
veterán
válasz pocokxx #7458 üzenetére
Szerintem abba, ahol épp nem parkolnak. Ez általában a baloldali.
Ha mindkét sáv szabad, és egysávosról kanyarodsz, akkor mindegy (te választasz, de a jobbra tartás utána érvényes - településen belül nem kötelezően). Ha kétsávosról kanyarodsz, akkor a sávodnak megfelelőbe.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz alexnowan #7440 üzenetére
Ebben a topicban tedd fel, pár napon belül ki szokták találni.
-
FehérHolló
veterán
válasz Jester01 #7429 üzenetére
A jogszabályban nincs rögzítve, hogy a csomagolás a termék része-e, vagy járulékos szolgáltatás.
Sok helyen felszámolnak valamekkora újracsomagolási díjat, más helyeken egyáltalán nem veszik vissza a bontott csomagolású árut. Nekik mondjuk meg lehet mutatni azt a linket, amit most adtál, de fogyvéd nem bíróság, hanem végrehajtó.Sarkított példa: Rendelsz neten egy 21 éves "égetett szeszt" díszdobozban, majd visszaküldöd doboz nélkül és visszakéred a teljes összeget. A fogyvédes link alapján ez rendben van, de nem hinném, hogy létezik olyan magasabb bíróság, ami ezt neked jóváhagyná.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Ice&Lime #7426 üzenetére
A távoli felek közötti szerződés esetén az elállásra van 8 napod.
Tehát meggondoltad magad, és eredeti állapotában (csomagolásostul, mindenestül) visszajuttatod az árut, az eladó meg visszafizeti a vételárat.A valami jó, vagy sem, az már a 3 naposba esik bele.
Ninja Chick.: Az minőségi hiba, ami a vásárlás pillanatában nem jött elő. (Akár webshop, akár személyes vásárlás.)
[ Szerkesztve ]
-
-
FehérHolló
veterán
vikipédia.
Neocitránban van azért még egy tablettányi aspirin hatóanyag is (acetilszalicilsav), ami fájdalom- és gyulladáscsillapító hatású.
Az aszkorbinsav pedig = cévitamin..Meg azért elég necces már maga a kérdésfeltevésed is. Nem véletlen van a neocitránban az, ami, és olyan arányban, amilyenben. Ne házilag próbáld meg kikotyvasztani azt, ami szerinted fontos belőle.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #7349 üzenetére
inkább úgy fogalmaznék, hogy a konyha nem drágább, mint a közeli menzákon a frissensült.
-
FehérHolló
veterán
11 éve vagyok T-mobilos, 7 éve össze van kötve a telefon és internet számlával. Az idők folyamán majdnem 1 milliót fizettem ki nekik, jelenleg platina kártyám van, rajta ~2000 forint kedvezménnyel, ami a kezdetektől gyűlt össze.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #7088 üzenetére
Öh, még egy utolsó kérdés:
A túltöltést mennyire viselik? Robban-e, vagy nem robban?Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Egy elég fostalicska töltőt vettem hozzá másfélezer pénzért, mert csak ez volt, végigjárva 6 üzletet. Mindenhol hiánytermék, illetve egyik helyen megpróbáltak nekem egy törött hálózati csatlakozójú példányt eladni 5k pénzért.
Cserében csak aránylag keveset fizettem a Varta minimumot tudó cuccáért. Tanulópénz.Az LSD grammja többe kerül, mint maga az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
NiMH akksiknak mi a jó?
Lemerítem nullára, folyamatosan töltögetem félútról, állandóan használom (=nincs magára hagyva fél évig), simogatom őket lefekvés előtt, mesélek nekik, hidegben tartom használaton kívül?dangerzone: Egyrészt vannak rá célprogramok szerény véleményem szerint, de ha komolyabb helyre viszed nyomtatni/fűzni, akkor ezt minimális időn belül meg tudják oldani neked. Másrészt ha A helyett B méretű lapra nyomtatod, akkor alapban meg van oldva a probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest