Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sok értelme nem lenne, igazából százforintjával mindenki szívesen venne ilyen bevásárlókocsit, a lényeg inkább az, hogy visszarakd a sorba, de például a szolnoki Tescóban sincs már érmézés. Most így csak simán kéregetnek az eddig a visszavitelből pénzhez jutók...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
inf3rno
nagyúr
Ez olyan 10-et ér (az ottani árak alapján), ha veszek hozzá 2-3 körül utángyártott távkapcsolót. Inkább az aggaszt, hogy rohadt sok van vaterán, és szerintem csak meghirdetik őket, de nem hiszem, hogy elmennek. Hmm mondjuk úgy rémlik, hogy vaterán jelzi, ha elkelt az áru. Megnézem, hátha jutok valamire.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Vakegérke
félisten
Elárulom, pont ezen okból kerestem a reklámot. Na nem gorombaság lesz, de meg fogom írni, hogy ez a manus bizony egy idomított papucs. Betetőzésként lesz még egy reklám, ami hatványozottan bosszant ugyanezen okból.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
carl18
addikt
Hát sajnos évek óta recseg a térdem ha leguggolok, csak most jött el az idő mikor teljesen leguggolni se tudok. Hát sétálni tudok meg minden, akkor van gond mikor teljesen le kell guggolni, de csak ott is a bal térdem.
Úgy voltam vele elsőnek megpróbálom kezelni házilag, ha az nem jön be majd utána elmegyek orvoshoz.Eredetileg a kiegészítőket amúgy is a derekamra vettem, mert van egy enyhe gerincsérvem. A Derekam javult valami mióta szedem, de a térdemnél ugyan úgy fen áll a jelenség.
Azt nem tudtam hogy csak orvos segíthet, eszek egy Zselatin kura-pakolás?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
törölt tag
Hmm, most hogy keresgéltem tényleg fogalom zavarban lehetek .
Igazából ilyesmi van az agyamban
Ajándéknak szeretnék mindenkit letudni ilyen vágó cuccokkal, hogy amikor megyek vendégségbe akkor.., mindenféle hátsó motiváció nélkül.
Áh google wavy fries-ra már ilyet is ad. Már csak itthon rendelhetős kellene belőle.
Spet: nem, csak nem tudtam értelmesen leírni amit szeretnék, amúgy ez is mekkora cool eszköz
[ Szerkesztve ]
-
-
S.O.S.
senior tag
Ott lehet ,hogy irják de én nem tudom elolvasni . Ha azt irják hogy visszafele kompatibilis akkor jó .
De nekem a termék dobozán nincs feltüntetve az 1151-es foglalat !Azért akarok biztosra menni ..Mert ha jó hozzá akkor lehet Intelt veszek az új i5 8400-ast de ha nem jó akkor ryzent és egy új hűtőt !
Üdv, kösznöm a választ !
-
-
Spet
addikt
Mi pizzát nem rendelünk ellenben sushit igen (ha ránk jön a sushizhatnék).
Igaz, én SZÉP kártyával fizetek előre, időben is megjön a futár, jó étvágyat kíván (normális hangnemmel, nem flegmán), és már rohannak is tovább, ha jattolna az ember azt se várnák meg.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MaxxDamage
félisten
Ennek is 200kg a teherbírása.
Ez a 80k-s is új, csak bontott és az említett. Megbízható eladótól lenne, minőségi darab. (mint az új)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm!
Hát nekem jelenleg egy Jysk-es (sz*r) van amiről a kartámasz letört (már rég) /úgy szoktam bele ülni, hogy kétoldali kartámaszt megfogva leengedtem a testem és 90(+) kg-om nem bírta el úgy sokáig/
Na de nem is ez a lényeg, jelenlegi székem ilyen 40-50k-s és 50% akcióba vettem még 3-5 éve kb. , nyikorog mikor bele ülök és mikor fel kelek... (éjjel nem a legjobb) és kényelmi szempontból sem a legjobb. Akkor megérhet egy kis pénzt az általam linkelt szék igaz ? 80k -ért van 3 hó garral (új, bontott, kiállított darab volt) vagy 100k -ért egy 2 év garral ? (ez új bontatlan) Melyiket vennéd ?Jelenlegi költségvetésem, most raktam össze új gépet 420k -ból és kellene vennem egy 10TB -os WD Gold-ot is , és ez a szék sem lenne rossz...
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Krogoth
senior tag
Adott a modem, ami nem oszt wifit, ebből megy egy switchbe, amiből másik 5 eszköz kap netet, amikre wifivel lehet csatlakozni.
Azt akartam megoldani, hogy a modembe engedélyezem, hogy ne kelljen mind az 5 eszközbe külön beírni.
Advanced >>>MAC filternél tiltani lehet, wireless-nél valóban van lehetőség tiltani/engedélyezni, de az sajnos nekem nem jó.
Máskor pontosabban körülírom a dolgokat, my bad -
MaxxDamage
félisten
Tökéletes!
Rendeltem is meg neki, köszi még1x !MD
-
MaxxDamage
félisten
Olyan Van amin Van hangszoro is?
Tehat nem csak lemez lejatszo. (adopt aron)MD
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
Nem nekem lesz, egy ismerősnek kellene, elmondása szerint egy 30+ éves van neki, ami már nyűglődik és szeretné lecserélni. Elmondása szerint erősítője van, de lemez lejátszó az ami kell neki. (először mai CD/DvD lemez amire gondoltam..és akkor mondja "bakelit" lemez lejátszó kellene neki)
Lényeg a lényeg, hogy a bakelit lemezt játssza le és erősítőre tudja hozzá csatlakoztatni. (nem tudom milyen erősítő) 20-25k (tokkal vonóval amibe a száll. költsége is benne van) amit hajlandó megadni érte.MD
-
Orlin
addikt
Azt gondolom.
Csak pont nem akarunk 'vasazós' brigáddal egyezkedni.
Most nézegetem vannak cégek akik újrahasznosítható fémhulladékok felvásárlásával foglalkoznak ls elvileg el i szállítják.Bár azt nem tudom milyen árban vinnék el.Mert elég nagy.Minimum valami darus cucc kellene.Vagy itt fel kellene vágnunk és nekünk bevinni.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nincs olyan, hogy "száznégyzetméteres" ház, milyenek a falak, milyenek a nyílászárók, a padlás stb. Milyen fűtési mód van létesítve a fára? Faelgázosító kazán például aránylag olcsóbban üzemeltethető, de roppant drága a kazán maga. A régi vegyes tüzelésűekben ellenben a fa elég rossz hatásfokkal ég el. Milyen belső hőmérsékletre van igény? Nem mindegy, hogy 18-20 fok vagy 23-24 például.
Most látom gáz mellé/helyett. Annál lényegesen drágább jelenleg a fával fűtés. De nagyjából ki lehet számolni a kazánra megadott hatásfok, az eddig elfogyott gázmennyiség(szintén hatásfokra korrigálva) és a fa/gáz fűtőérték segítségével.
Fűtőértékek.
Na most a fáról azt is tudni kell, hogy ha jövőre fűtenél vele, érdemes már idén megvenni, mert szárított fát nemigen kapni. Durván számolva 1 m3 gáz 2,5-4 kg fának felel meg fajtától és szárazságtól függően. Azaz legjobb esetben (vegyük a fabrikettet alapul, mert általában csak azt árulják kilóra) 55x2,5 azaz durván 140 Ft áll szemben a köbméterenkénti gázárral. Ez a nagyon ideális eset és nem számoltunk tárolási költséget, hulladékot és a fatüzelés létesítési költségeit.
Még egy adalék a fa árához:[link][ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Shingen
addikt
Mivel gyári csatit ami a lejátszóba megy, olyat nem nagyon tudunk szerezni úgy lehetne jobb hangminőséget elérni, ha a gyári csati után 10 cm levágnám ezt a vékony vezetéket és ráforrasztva egy 2.5 mm vezetékkel vinnénk a hangfalakhoz, tehát a vezetékek nagy része nem ez a vékony lenne, hanem minőségibb sodrott réz hangfalkábel?
風林火山
-
-
Bjørgersson
félisten
Nem 3-4 évig készül egy lehúzással, hanem 3-4 éven keresztül ver át mindenki sorban egy-egy fiókkal. Így értettem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Lehet 1000+ nappal ezelott regelt sok accot, aztan szepen sorban vegigmegy rajtuk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Dr.Zoo
őstag
Nem tudom reklám-e, ha igen kérek egy Modit, hogy törölje.
Csórik, és hobbi zsid@k figyelem..
Használt, jó állapotú motyók. Nem az enyém a bolt, de szoktam ott vásálni ezt azt.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
MrSealRD
veterán
Mondjuk úgy nálunk is aktuális a gyűrű téma. Ilyen szabályt eddig csak külföldről halottam. Amerikában 4 a szorzó. De azért nem kell ezek után menni. Először kerülj tisztába az igényeiddel. Milyen fém? Milyen kő? Mekkora? Milyen tisztaságú? Ezek alapvetően befolyásolják az árát. De még a bonyolultsag is számít. Mérd fel, hogy mennyit tudsz erre szánni. Én gondoltam egy számra mielőtt a fenti kérdéseket tisztáztam. Miután végeztem a szám kB duplázott. De nehogy ezüstöt vegyél ha egy életre szánod.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Lehet egy szép ezüst+swari gyűrű is, de "korrekt" áron (amikor én néztem pár éve, ~70 körül kezdődtek) arany/gyémánt gyűrűk is (persze ne menjünk bele hogy kinek és hány havi fizetésének arányában korrekt ). Arra azért figyelj, hogy kérdezz rá az utólagos állításra, elsőre biztosan nem fogod eltalálni a méretet
De ha nem akarsz/tudsz sokat rááldozni, inkább a lánykérés legyen különleges (meg egyébként is) Nálunk nagyon bejött, hogy egy kastélykertben került sor a dologra, persze akkor nyár volt, napsütés, és minden virágba volt borulva, az mostanában már nem játszik
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest