Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Fallout 4
- Path of Exile 2
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Új Virtua Fighter játék készül
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az első ingyenes időszak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Gyakorlatilag ha egyszer kiküldték a csekket, akkor vagy lekönyvelik utána az utalást, vagy nem. Mondjuk okmányirodába bemész, kezedbe adják a csekket, (tudom, felénk is van okmányiroda, ahol van terminál, ott fizethetsz, de nem mindegyikben van) ezután hazamész, utalsz és nyomtatsz? Bemész a bankba és nyomtatsz?
Az OTP- nél a sárga csekk csak felület, ha rákattintasz, ezt olvashatod:
"Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Sárga csekk" művelet a beírt adatok alapján belföldi értéknapos átutalás tranzakcióként a megadott terhelési napon fog a bankszámlája terhére teljesülni. A tranzakció lekérdezésére, módosítására vagy törlésére az "Jövőbeni és rendszeres utalások karbantartása" menüpontban van lehetősége. Amennyiben szeretné, hogy a tranzakció feldolgozásakor, illetve bevitelekor a terhelés is azonnal megtörténjen, kérjük válassza a Belföldi forint átutalás menüpontot. Az átutalás díjaként a kiválasztott indító számla típusának megfelelő belföldi forint átutalás díjtétel kerül felszámításra, melynek összegéről a vonatkozó Hirdetményekben tud tájékozódni."A "csekkbefizetés" mint olyan nem teljesíthető máshol, csak pénztárnál, a összeg kiegyenlítésére természetesen sok helyen van más mód, de van ahol nincs ennyit állítottam.
Ellenben például a szemétszállítás csoportos beszedésére háromszor kellett megbízást adnunk, mire átfutott, addig szorgalmasan küldték a csekkeket újra és újra, de volt más példa is, ahol ragaszkodtak a csekkhez.
Telekomnál , Apehnél is jártunk így...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest