Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg valaki nem tudja,hogy FB androidos app-nál hogyan lehet visszavarázsolni a messengert?Most valami béna repcsi van a helyén.[kép]
-
bitpork
nagyúr
válasz philoxenia #21196 üzenetére
Ilyeneket ne mondj mert ha vki a kormanybol olvas a vegen meg lesz EUs palyazta vulkanfurasra is...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #21194 üzenetére
Hőerőmű.Szent Helens.
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Cipő vásárláson gondolkoztam, és egy kényelmes cipőt gondoltam ki magamnak 20 ezer körül. A fekete szín nagyon tetszik, és lenne is egy cipő ami a Dorko Panther, amit megvennék, csak az a baj, hogy minimum 43 as méretben van (férfi). Ilyen stílusú cipőt keresek, és aki ért hozzá az ha tud segíthet nekem. Márkafüggetlen vagyok, és utcai használatra kellene a cipő.
További szép estét!" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Esqs
tag
Üdv!
Ugye nem igazán profi az olyan e-mail szolgáltató, amellyel ilyen (mármint a szolgáltatás-kiesés relatíve hosszú időtartama) megtörténhet? Lásd: https://help.hushmail.com/hc/en-us/articles/115001285326 Vagy rosszul gondolom? A Gmail vagy az Outlook.com esetében is előfordulhatna ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
_AnTi_
tag
Kedves Fórumtársak!
Kérlek benneteket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek feleségem diplomamunkáját:[link]
A kérdőív kitöltése anonim, kb. 2 perc az egész, ellenben nagy segítség!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot!Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
Spet
addikt
Az optikai meghajtókban található motorok 5 vagy 12 V-sak?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem sütőformák (tepsi, kuglóf, ... stb) bevonatával kapcsolatban. Amire az van írva, hogy teflon, kerámia vagy márvány az világos és egyértelmű. Viszont elég sok gyártónál (Tefal, Blaumann, Perfect Home, stb) az van feltüntetve, hogy "nemtapadó bevonattal ellátott fém" vagy "tapadásmentes felület". Ez akkor milyen bevonat? Teflon másképp leírva?
Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm.
ui.: bocsi ha nem ide kellett volna, de nem találtam mást.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
Shingen
addikt
Hali!
Erre van vkinek tippje?
[link]風林火山
-
Astroboy
őstag
A mai mozik sajnos pont ilyenek...megy a "színpadon" az előadás, de alig lehet figyelni mivel mindenki zabál/pofázik
-
EmberXY
veterán
válasz Chosen #21169 üzenetére
Mifelénk mulatós zenészeket szoktak ilyen célból alkalmazni vendéglők, kocsmák, párszor én is belefutottam már... Az a jó benne, hogy annyira playback az egész, hogy akár a vendégek részegek, akár a zenész, senkinek nem tűnik fel, a szintetizátor tudja a dolgát.
De színpadi előadásokkal én még nem találkoztam, szerintem ha komolyan veszik, akkor valahogy nem is fér meg a kettő együtt, a művész se szeret úgy fellépni, hogy a közönség egyik része figyeli, a másik meg dumál, és a közönségben is zavaró lehet, ha nézné valaki a műsort, de közben folyamatosan dumálnak, esetleg beszélgetne a barátaival, de mások meg a műsort néznék.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Mi a neve azoknak a beülős helyeknek, ahol megy valamilyen élő előadás (tánc, bűvésztrükk, stb) a színpadon, de mégis asztalhoz ülnek le az emberek és lehet mellette/közben beszélgetni is. Létezik még ilyen manapság? Talán a stand-uphoz hasonlítanám leginkább (színpad és asztalok), de ott folyamatosan figyelni kell és nem nagyon lehet beszélgetni.
-
EmberXY
veterán
válasz estikornel #21156 üzenetére
Az előző mennyi ideig volt bent? Nekem már 15 éves az óra, de eszük ágában nincs cserélni, legalábbis eddig...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Ispy
veterán
Van itt valakinek sangean wr2 rádiója?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
bucihost
senior tag
válasz Bjørgersson #21163 üzenetére
Köszi
(#21164) Ispy: Neked is köszi -
Bjørgersson
félisten
-
bucihost
senior tag
Sziasztok, előre s bocsi, hogy itt teszem be de nem tudom hova illene be a kérdésem. Létezik olyan topic a PH!-n, ahol önkormányzattal kapcsolatos kérdéseket lehet kivesézni? Gondolok itt a munka nélküli dolgokra, járadékokra, támogatásokra? Nem találom semmilyen kulcsszóra.
-
Dinter
addikt
Dressa-ról rendelnék ruhát, de facebookon elég sok a panasz, hogy nem érkezik meg a termék, meg a visszaküldött árut nem fizetik ki. Szerintetek merjek innen rendelni, vagy hogy csekkoljam le, hogy még mindig lassúak-e?
-
Vakegérke
félisten
Nálam most cserélték, egy vasat se fizettem érte. Előttem kicserélték, aláírtam, elköszöntünk. A nagy fekete bumszli helyett egy ilyent kaptam.
Kötbér akkor van, ha a te hibádból meghiúsul az óracsere.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Met
nagyúr
Akkor kellene fizetned ha nem engednéd a cserét azzal hogy nem vagy otthon a megjelölt időpontban.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Kaptam egy értesítő levelet eontól, miszerint a villanyóra hitelesítése lejárt és cserélni óhajtják. A hátoldalán az szerepel, hogy kötbér fizetésére vagyok köteles amennyiben ezt nem támogatom melynek összege 10k.
Jól értelmezem, hogy ezért nem kell fizetnem amennyiben hagyom őket kicserélni? (mert ugye miért ne tenném). -
rii
nagyúr
sziasztok
a 2016-os évi adóbevallást nem vállalja el a cég, mert előző helyen ekho-s voltam (vagymi)
milyen áron vállalja el azt most valaki?
itt 15.000-ért vállalnák, de a könyvelő azt mondta h az sok.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ispy
veterán
válasz kovacsroli #21152 üzenetére
Király az aláírásod
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
kovacsroli
senior tag
válasz philoxenia #21151 üzenetére
Köszönöm! Elég magas határérték...
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
válasz kovacsroli #21148 üzenetére
Fal, árok bármi ami megállítja.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #21146 üzenetére
Mert neki csak 25db/oldalra van beállítva a megjelenítés, és minden ami előző az előző lapokon van, már történelem...
Szerk.: Amúgy, ha előfőzött/hőkezelt terméket vásárolsz, akkor annak csak melegítés kell, azt pedig kibírja a sima (nem mikrós) csomagolású virsli is. Annyi a trükk, hogy ne középen melegítsd a mikróban, hanem szélen, és egy tűszúrást kapjon.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Hello,
angliában mi az ittas vezetés határa?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #21101 üzenetére
Van kifejezetten mikrózható csomagolású virsli, amiben van egy minimális "főzőlé" (kb 1cl)
-
Dinter
addikt
Ha Sportsdirectről rendelek Angliából, akkor ugye nem kell (még?) vámot-áfát fizetni utána?
Vannak olyan nadrágméretek hogy 32 S, R, L. Ha jól gondolom ez a derékméret illetve a short, regular, long. Illetve 32 L34, derékméret 32, hossz 34. Szerintetek is így lehet?
-
EmberXY
veterán
válasz AlyrArkhon #21137 üzenetére
Ha nagyon muszáj, meg tudnám mutatni a helyét, meg aztán szép sorba van ültetve, nem volna nehéz behatárolni, így fújta ide a szél (a hagymákat), na....
Up the Irons!
-
AlyrArkhon
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Üdv!
Jogi kérdésem lenne, de hátha ez még az a szint, amihez nem kell a jogász topik... Szóval, a hóvirágról lenne szó, ugyebár borsosáraeszmei értéke van, ha jól tudom, 10000/szál, namármost ha itthon a kertben, magánterületen szedem le, az is büntethető, vagy csak közterületen vagy a "szabadban"?Up the Irons!
-
Krogoth
senior tag
válasz r.levente75 #21132 üzenetére
Kötelező.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Valaki nekiment a kocsinak és eltörte a visszapillantót. Tükör megrepedt, index burkolata kitört. Azt persze nem lehet tudni, hogy ki volt.
Ilyen esetben is fizet a biztosító vagy buktam és saját költségen cseréltethetem ki?
Köszi -
EmberXY
veterán
válasz Dinter #21129 üzenetére
Értem, de az, hogy az utolsó 1 hónapban 15 m3 jön ki normál fogyasztás mellett, szerintem kizárja, hogy lenne pl egy csőrepedés vagy törés, ami megdobhatná a fogyasztást, szóval előtte valahogy tényleg el lett használva az a plusz mennyiség... De a napi átlag plusz 280 liter az rengeteg, hacsak nem volt egy csőtörés korábban, akkor nincs ötletem...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
sixpack89
tag
Sziasztok! tudja esetleg valaki,hogy ezt a cipőt Magyarországon forgalmazzák e,jobban mondva ez a tipus létezik bárhol? akár üzletben valahol,vagy interenten. ahol rendelni lehet. mert csak külföldi oldalakon találtam meg.
kék fekete és elég sok színben kapható ez a fajta cipő,de amit keresek azt eddig sehol se!
[link] -
Dinter
addikt
Sziasztok.
Megérkezett az előző félévi vízszámla, amiben nagyon sokkal nőtt a felhasználás. Előtte átlagosan 15 m3 volt havonta (6-an vagyunk), ez az előző félévben augusztustól decemberig 22 m3/hó, januártól februárig 25 m3. Ez ugye kb. 50 m3, ami naponta 280 liter vizet jelentene plsuzban. Most megnéztük, februárban az átlagos 15 m3 ment el, közben pedig nem változott semmi. Mitől lehet ez a nagy kiugrás akkor előtte?
-
bitpork
nagyúr
válasz sutyesz96 #21122 üzenetére
Okádmányirodába befáradtok Bátyáddal és mondjátok hogy üzembentartót szeretnétek bejegyezni. Ekkor lecserélik a kocsi okmányait, és belekerül az üzembentartó azaz te. És innentől mindent neked mint üzembentartónak kell fizetned. Nem lehet vki üzembentartó anélkül hogy a biztosítást és a költségeket nem veszi névre.
Ha Te lennél a tulaj és bátyád lenne üzembentartó akkor maradhatna az ő nevén minden költségvonzat. Ugyanakkor mivel nem egyenesági leszármazott v felmenő a teljes átírási költséget meg kell fizetni ilyen esetben , amíg ha téged csak üzembentartónak jegyeznek be, 12k-ból megúszható. Többiek javítanak ha változott valami vagy tévednék.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
sutyesz96
őstag
Más kérdés, de még mindig autós téma..
Családon belüli autóvásárlásra milyen opciók vannak? Szeretnénk adásvételi szerződést írni, de a kötelező biztosítás illetve a műszakiztatás (tulajdonos) egyelőre a régi tulaj -bátyám- nevén maradna. Ilyenkor milyen papírokat kell elintézni, ha én úgymond üzembentartóként szeretném használni az autót a továbbiakban?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
válasz philoxenia #21120 üzenetére
Ha Ön egyetemi, illetve főiskolai tanulmányok folytatása céljából költözik külföldre, az nem jelenti a szokásos tartózkodási hely áthelyezését.
Sajnos csak egy szemeszteres az erasmus.
-
sutyesz96
őstag
válasz philoxenia #21117 üzenetére
Lengyelország.
-
sutyesz96
őstag
Hi!
Jogsival kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ha elkezdtem itthon már egy autóssulinál a B kategóriát, és az elméleti vizsga meg is lett, van rá mód hogy a forgalmi vizsgát illetve a forgalmi tanórákat külföldön intézzem? Magyarán lehet-e külföldön bejezni a már elkezdett jogsit?
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Spet
addikt
-
customer114
őstag
Hol a teszt?!
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Ki milyen domain és tárhely szolgáltatót ajánl? 10 domainről van szó, (amiből 1com és 1 net). Ebből 4-hez tartozik honlap, a többi át van irányítva.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DrojDtroll #21107 üzenetére
Alacsony fokozaton hosszabb idő alatt melegítsd. Mondjuk 20%-on 10 perc. (először 5 perc, aztán megfordítod) A másik lehetőség, hogy egy tálkában vízbe teszed becsomagolva és úgy melegíted, akkor lehet gyorsabb fokozaton, de akkor is érdemes megvárni, hogy átmelegedjen.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
alcsa
senior tag
válasz DrojDtroll #21107 üzenetére
Fizika tanartol elvarnam hogy egy Tesla-tekerccsel susse .
-
Ispy
veterán
válasz DrojDtroll #21105 üzenetére
Egy blogbejegyzést szívesen vennénk a különböző technikákról
-
Ispy
veterán
válasz DrojDtroll #21103 üzenetére
De aztán meséld már el, hogy finom volt-e?
-
alcsa
senior tag
válasz DrojDtroll #21101 üzenetére
Szerintem probald ki az osszes lehetseges esetet, es dontsd el, hogy melyik modszer a megfelelo neked. Legrosszabb esetben ki kell takaritsd a mikrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- LEGO klub
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest