Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobalazs #81444 üzenetére
Csak legyen belőle még.
#81448ACE-:
Lehet hogy hülye példa, de ha hozzám hoznak egy elcseszett fejü csavarral valamit, akkor azt nem csinálom meg garanciába, még akkor sem ha előtte én szereltem.
Egy ilyen helyzetben vélelmezhetik az user errort is, mert nem a megfelelő szerszámmal esett neki (kereszthornyú csavar, azaz Phillips kismillió méretezéssel).
De ne legyen igazam.
Volt olyan lapom (új) ami ennek az ellenkezője volt, az M2-es csavarral együtt jött ki a tartó is (erőlködés nélkül).
Satuban széttekertem, azt a tartót meg visszatekertem menetrögzítővel, azóta okés.Amúgy én igazat adok neked, mert első körben tényleg túlhuzhatták (összeszerelési hiba), de ilyen fejjel kétséges hogy a garanciális ügymenet, mivel a csavar abszolút szét van cseszerintve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Külpolitika
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest