Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Megtévesztő egy ilyen tech fórum, mert akik itt vannak azok nyilván az átlagnál sokkal jobban érdeklődnek és mélyednek el az ilyen dolgokban. Én is maxon használom a 15PM fotós funkcióit, de van olyan ismerősöm, akinek pl 14 Pro van és a dedikált zoom kamerát még nem használta. Két ujjal zoomolt bele kijelzőn keresztül fotózás közben ha úgy érezte, és mindegy volt neki, hogy az most 2,8x lesz, ami digitális vagy 3x, ami optikai....
-
xhege
veterán
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Az emberek jelentős része a főkamerát használja szinte kizárólagosan. Én azt gondolom, hogy inkább legyen egy jó főkamera, mint egy gyenge ami mellett van még 3 semmire sem használható (dedikált makró 3mp, értékelhetetlen ultrarwide stb). Akinek ennél több az igénye nyilván nem ezt fogja megvenni (én jelenleg egy 15 PM-ot használok a kamerák miatt).
A környezetemben simán tudnák mondani 10 olyan iPhone felhasználót, akinek az egy kamera simán elfogadható. Az is igaz, hogy ebből 6 nem fog SE-t venni, mert neki jobb kell annak ellenére, hogy az SE-vel is simán boldog lehetne. -
xhege
veterán
Feleségem I11-ét tökéletes lesz lecserélni erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vírusirtó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...