Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
válasz
Whysperer #281 üzenetére
Inkább a Prora. Nekem a sokadik Xiaomim(14T Pro). Eddig Redmi Note-ok voltak, ez az első igazi. Nekem a legfontosabb, hogy már az elejétől megvan az az érzés, hogy ez egy "hosszú barátság kezdete", mindig örömmel veszem kézbe.
Szerintem nagyon jó cucc, a proci bitang, komoly 360-as videószerkesztés sem gond. A mesterséges intelligencia is jól működik, megy a bekarikázással keresés is. Föladtam a Gemininek a gyerek magyar szöveges háziját és hibátlanul megoldotta. A sztereó hangszóró szépen szól, bár itt sokan a hifi basszust keresnék benne.
A kamerát tanulni kell, annyi beállítási lehetőség van. 8K videó is rendelkezésre áll, ha vkinek kell.
Ami nem tetszik, hogy szerintem gyorsan merül. Ezt az MTK számlájára írom, de könnyen lehet, hogy az erős proci éhesebb is, meg ki is használom a HyperOS, illetve a kijelző képességeit.
Ezt ellensúlyozza a gyors feltöltés lehetősége, de számolni kell vele. Vettem egy 50W-os Xiaomi vezeték nélküli töltőt, azzal is K gyorsan fel lehet tölteni.
Iphonom sosem volt, de valószínűleg nem is lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi 14T és 14T Pro a nehezített körülmények közötti fotózásra fókuszál, amit fejlett mesterséges intelligencia támogat.
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Caterpillar S60
- KERESEK - iPhone 16 Plus vagy 16 - újszerűt, de lehet előfizus is
- Apple Iphone 15 Pro 512GB Black Titananium Kártyafüggetlen 87% Akku 12 Hónap Garancia
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Szinte új Honor Magic 6 Pro 12/512Gb - Fekete Alza Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest