-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz troll81 #67462 üzenetére
Itt biztos közfelháborodást fogok okozni, de nézzetek el nekem, nem vagyok ezen a téren nagyra törekvő.
Kínai vagy itthoni webáruházában, max 10k-s, akár noname készülékeket nézegettem eddig. Kamionba használnám, főként Metalt, MP3 formátumban, usb és sd kártyáról hallgatok. De időnként nem árt helyi infókat is beszerezni és a hálálom, ha elkezd sisteregni vagy más adó terpeszkedik az éppen hallgatni kívánt csatornára.
Már jó pár éve nem költöttem autórádióra, akkortájt mindig ki volt írva, ha volt a készülékben.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Erre valaki?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Az újonan kapható autórádiókban már nincs RDS, vagy annyira alap, hogy nem írják?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz PiciPeti #50435 üzenetére
Tartottam ettől a választól...
Hát így jártam, akkor hallgatom a saját zeném.
Annyira poros a meló, hogy nem szívesen tennék bele értékes fejet.Még annyit meg tudnál mondani melyik az az adat, ami jelzi a Pio kimagasló képességét a másikhoz képest?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nem HI-FI jellegű a kérdésem, ezért OFF-ba is teszem.
Ma kollégám autójával voltam az én megszokott útvonalamon, ahol eddig soha nem sikerült normális rádió jelet fognom. Sercegés, kihagyás stb. Az övével viszont mindvégig tökéletes volt a vétel. Nemrég vettem egy, az övénél modernebb készüléket (UDB, SD miatt), a vételem ezzel se javult. Szinte biztos vagyok benne, hogy az antenna a ludas, de szeretném hozzáértők véleményét, hogy nem-e az új autórádió FM-je gyenge és ne is várjak tőle jobbat, bármilyen antennával is...
A jó, egy Pioneer DEH 1600, az új egy Sencor SCT 4057MR (tudom... , de az SD és USB a célomnak megfelel, csak a rádióvételi problémákat nem értem).Elnézést, ha nagyon nem ide való, szívesen fogadok más topikba való átirányítást is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest