-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz dolbyman #42282 üzenetére
Nem írtál árat, ez a fej 1 DIN-es, tud pirosan világítani, van rajta RCA kimenet, BT kihangosító, tehát a feltételeknek megfelel. Mivel ismerem, bátran ajánlom, tudását nézve az ár/érték aránya kiváló! Kevesebb pénzért is vannak fejek, amik megfelelhetnek, de ezt a határt neked kell megszabni.
stargazer: szerintem használt erősítőt nézz, így olcsón kapsz jót. Látod, érdemes rám hallgatni, spórolok neked! Nézz szét a facebook csoportokban, carstyling-on, olx, jofogás és társaiban. Aztán ha belinkeled, majd mondanak véleményt róla a hozzáértők.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz dolbyman #42278 üzenetére
Én a Pioneer 80PRS-t ajánlom.
stargazer: A 2 utas koax is 1 csatornára van kötve. Annyi a különbség nálad, hogy két db egy utas van külön. Ettől nem lesz kevesebb kraft. Most is egy csatornára vannak kötve, ha a műszerfalon lévő tényleg egy magas sugárzó. Érdemes lenne megnézni.
"Akkor tegyük föl veszek pl. egy ilyet (mivel a 20W RMS nekem ezek szerint bőven elég)"
Ennek a mondatnak a tartalmát nem tudom értelmezni. A linkelt erősítő több, mint 20W-os. Addig elég a 20W egyébként, amíg nem hallgattál meg egy jobb rendszert! Az elülteti a bogarat a füledbe!
Egy 16,5cm-es komponens szettet vennék hozzá előre (főleg, ha befér a Yaris-ba) pl Audio System MX165, vagy jobbat, ha van rá pénz. Mélyládához picit kevésnek tartom a 150W hidalt teljesítményt (és nem, nem a hangerő miatt! ), de egy 20-25cm-es, érzékeny subot még megmozgatna, ráadásul a Yarisban egy légtérben lenne veled a láda.
-
stargazer
senior tag
válasz dolbyman #42278 üzenetére
heló,
igaz hogy nem a high-end volt a cél, de én most vettem egy JVC KD-X310BT-t amire tökéletesen illik amiket leírtál. mellesleg nagyon jó értékeléseket kapott, és én is maximálisan meg vagyok elégedve vele.
ja hogy RCA fronton tudja-e azt amit szeretnél nem tudom, csak hogy 2 pár van rajta.[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest