-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8engines
tag
válasz pengusz77 #68782 üzenetére
Nagyjából így voltam én is az építéssel, csak a 90-es években még nem volt net-em (sem). Így segítség, illetve előre kérdezgetések nélkül, lassan de biztosan kezdtem építeni rendszert. Azaz, későbbiekben a "Hifi-sem" segítségével és ajánlásaival vásároltam nála újonnan az elemeket. Úgy... ....2005-06-ig bezárólag.
Így kezdődött:
Kazettás rádió a gagyi korszakból, majd egy kódkártyás Blau., JVC kazettás (ez látható volt a tegnap hozott képen, aki olvasott és nézett is). Utóbbinál már meg volt az ovál 3 utas Pio. a kalaptartóban. Innentől kezdett gurulni a gyóccer. Jött az erősítő (2x85W) és egy láda, egy 25-ös Somogyival. 1 évet bírt, úgy, hogy hajszolva alig volt, de már a tekercselés szépen dörzsölte a kosarat (szép hangja volt ). Most ismét kopogom, azóta van benne a Mac Hurricane. Ha szar, ha nem, nekem a célnak megfelel a rendszerben. Amúgy sem vagyok mai "csirke".
Folytatom.
Későn kezdtem, de jött a CD-s korszak nálam is. 2003-ban megkapta Zenec-et (ez is látható volt tegnap), még monitor nélkül. Nagyon szerettem. Mai napig menne, ha nem fossa el magát már a második olvasó fej is.
Közben azért még előtte v.mikor jött egy 13-as , 2 utas Mac az ajtókba (3 ajtóm van, így csak abba a kettőbe amibe szükséges), csipogók a műszerfal sarkaiba (azóta cserélve és eldugva szépen).
Majd kevésnek bizonyult a 13, faragtam a 16-osoknak helyet (ezeknek a magasaiból 1 meghalt, relatív, gyorsan). Jött hozzájuk egy 4 csatis erő még a csomiba [link] , meg pár évvel később egy monitor a boxba középre.Aztán mivel a Zenec meghalt olvasásilag, kellett más.
Itt is kértem segítséget.
Sokáig 1 Din-t kerestem, de igényeimnek megfelelőt hiába. Kínai (tudom, mind az) nem kellett.
Nem találtam a gyóccerem, így 1,5 év keresgélés után vettem egy (idén február, de most kaptam vissza szervizből két hete ) JVC-t [link].
Tehát ez lett befaragva, visszaalakítható megoldással a műszerfalba (korábban látható volt már).Ez a jelenlegi rendszerem.
Jahhh, és szigetelésem nincs, csak ami a gyári, az meg még volt ezekben.
Biztos lehetne jobb, de nekem tök fasza már így ahogy van. Sok volt már a saját (két) autó full felújítás és faragás).Nem lehet panasz, leírtam a rendszerem.
Aki nem olvassa, az nem látja. Erről már nem én tehetek. Aki nem hiszi, arról sem tehetek, de nem is érdekel ez utóbbi dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest