Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Annyi szépséghibája van a dolognak hogy 2tél után újra elkezdett rozsdásodni, lehet valahonnan lecsiszoltam a rozsdagátló alapozót a 2. körben, vagy nem tom.
Ha igazán alapos munkát akarsz, akkor gumi le, felnit homokszórózni és irány a porfestő. De ez nem néhányezer forintos tétel lesz
D.Orion: igen, sima flakonos festékkel
-
-
JHONNY 79
aktív tag
Nem akarom rontani senki bizniszét, de nekem anno a WU 2 sampont ajánlotta valaki és azt használom már jó ideje autómosáshoz. Szerintem felesleges megvenni samponból a nagyon drágákat, az olcsóbbak meg semmire nem jók. 600 Ft 1 liter WU2 és teljesen jó. A koszt ugyanúgy leszedi, nekem fényesebb is az autóm tőle, illetve egy idő után, talán a benne található olaj miatt, a vizet is lepergeti az autóról. Amikor fújták a Suzukim tetejét megkérdezte a fényező mivel waxolom a kocsim mert szépen jött le róla a víz, alig kellett törölgetni. Mosolyogtam magamban, mert waxot ez a kocsi nem látott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Jura Ena 8
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest