Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
DeathAdder #52438 üzenetére
Ismerős évekkel ezelőtt kipróbálta a well done hidegzsiroldót alufelnin, neki újra kellett lakkozni a felniket, de lehet sérült volt, emiatt kezdte meg, bár összességében én sem javaslom, az egy elég agressziv cucc, itt a topikban K2 Roton Pro ajánlják többen,
Zsiros szennyeződésre pedig a Tandil (Aldis - általuk) konyhai tisztitóként árult tisztitószerüket ajánlanám, kerékpár láncról, illetve hátsó kazetta sorról azzal takaritottam a tapadózsirt, amit magasnyomású mosó nem tudott lehozni,
tibbike01
Bár nem sampon, hanem előmosó, de elméletileg Valet Pro Snow Foam Combo2 erre van, nem tudom, itthon forgalmazzák-e. -
Petyyyyy
addikt
válasz
DeathAdder #52438 üzenetére
Az a hideg zsíroldó olyan, mint a piros hetes. Mindent visz - de szó szerint mindent.
Felnire nem használnám, nem vagyok benne biztos hogy nem vágja haza a lakkot.
Egy jó PH semleges Iron & brake dust remover nyugodtabb álmokat hoz, max lehet meg kell ismételni a felhordását többször is.Motorra maradnék a brigéciolnál, pont a gumi és műanyag alkatrészek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest