Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
jozsi252 #42287 üzenetére
Nekem volt problémám az MJJC-vel több is. Volt egy 4 és egy 2 éves is, de a fiatalabbon már szinte minden műanyag volt, ami a régin még fém. Az újabbat idén eladtam mert gyorsba kellett valakinek.
Viszont már korábban is csöpögött itt ott, a szórás szélesség állító lejárt néha egyszerűen a kezemben maradt, pedig nagyon ritkán állítottam vele, most meg eldurrant az egész.
Nem volt rossz amég működött, jó az ár / értéke, de mint a legtöbbször itt is jobb után néztem, nem venném újra, kicsit többre és jobbra vágyok. Még ha aránytalanul magasabb is az ára.
i-sti
Csak gyorsan rákerestem, ez az első amit dobott: [link]Persze valami normálisabb fej valószínűleg kell majd hozzá.
Konkrétan ezt a típust nem ismerem, ennyi pénzért nem lesz egy csoda, de a célnak gondolom megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Hálózati / IP kamera
- Alkoholizálás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Jura Ena 8
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest